Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim maçtan önce şu fener bi puan kaybederse Avni Aker i düşünemiyorum

İnşallah bu hafta sonu puan farkı açılacak

Yorum

• İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Engin'in image makeri her kimse;Engini bir tarz yaratmak için kasan , imitasyon bir mohikan yaratmaya çalışan, bunu yaptığı yer Trabzon oluncada tüm dikkatleri çocuğun üzerine toplanmasını sağlayan, japon moda dergilerini takip ettiğine emin olduğum moda ikonu!. La oğlum ne gerek var böyle saç modellerine.Adamın şaftı dağıldı.Kafasındaki çizgilerden giren rüzgar yüzünden davranışları değişti.Birisi Engin'i uyarsın ve son mohikan olmadığını hatırlatsın. Tanıdığım son mohikan İlhan Mansız'dı.Kayboldu gitti...
      Jajanin da sac stili ayni. Ben de ara sira o sac stiline kestiriyorum ne var simdi bunda? Adam bi istedigi gibi sacini mi kestiremiyecek?
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Jaja Bursa maçlarını sever
        ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut'un arka direkten golü var.
          Buna gerek yok boş kaleye ıskalamasın yeterli.

Yorum

• Defanstan bir oyuncumuz gol atacak ( oynarsa Mustafa Yumlu ) , macida 1-0 aliriz...Fener buyuk ihtimal puan birakacak Antep'e...
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Hep diyoruz ya o sene bu sene...

Puan farkının açılacağı hafta da bu hafta

Yorum

• Başlığa girdiğim vakit kalp atışım hızlanıyor...
                Çok heyecanlanıyorum şu maçtan ötürü...
                Hamiş

Yorum

• bu fanatik gazetesi tam bir serefsizzz!!! girisde trabzonun ilk haber ( pskopat i$ basinda ) fenerin ilk haberi antep nasil devrilir bunlarin alayi p.. olmu$ 6 hafta sabredin , hele bursa bize acik oynarsa bide gule oynaya kazanirsak kONSTANTİNOPOLİS basinini hic dusunemiyorum catlarlar
                  14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Jaja oyuna ağırlığını koysun maçı koparırız.

Yorum

• inanmak ve dua etmek

arkadaşlar bu maçta çok akıllı oynamalıyız... ihtimal dahillerine göre oynamalıyız... bence fenerin bizden önce oynaması avantaj...biz önce oynasak kesin kazanmaya oynayacağız.. buda risk demek ve olası yiyeceğimiz bi golde oyun diğer maçlar gibi dönmeyebiliir... şimdi eğer fener yenilirse beraberlikte işimize yarar ki bi tane daha beraberlik hakkımız doğar... şu ana kadar toplam iki mağlubiyeti olan bi takım için mağlubiyeti zor diye düşünürsek eskişehir veya ibb maçlarında 1 beraberlik hakkımız olur... ayrıca bu avantajın rahatlığında olan takımımız bence çok daha kolay maç kazanır... fenerin mağlubiyeti bizim galibiyetimiz halinde iki beraberlik veya 1 mağlubiyet hakkımız doğar ki bu yüzde 90 şampiyonuz demektir... eğer fener berabere kalır biz yenersek 1 beraberlik veya 1 mağlubiyet hakkımız doğar...umarım bunları şenol hocam düşünmüş ve takımı ona göre haırlıyordur...her zamankinden daha akıllı olmalıyız.... bu arada ben arkadaşlar 80 puanla şampiyon olacağımıza inanıyorum... fener antep+ibb+ankaragücü maçlarında 3-5 puan kaybedecek eğer bu takım ligin ikinci yarısında 50 puan toplarsa şampiyondur ama şaibelidir... çünkü barcelona bile böle bi istatistik yapamıyor... eğer fener 50 puan toplarda şampiyon olursa bizim takıma kızmaya hakkımız yok çünkü trabzonspor helal olacak toplanabilecek maksimum puanları topluyor... çok bilinçli olmalıyız yapabilecek en doğru şey allaha dua etmek... çünkü rabbim eğer bi oyun varsa ; samimi bi duaya o oyunları yıkar bunaemin olun...şeytanın oyunu varsa kulun allahı var... gönlünüzü rahat tutun ...vesselam.

Yorum

• ya benim gözüme de bu maç yüzünden uyku bile girmiyor.

Maç 1-0 olsun bizim olsun. gerisini düşünürüz ...
                        Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                        Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• İnanıyoruz öyleyse başaracağız

Yorum

• bursanın defansında ömer oynarsa bizim için avantaj olur.umut yorar, burak ömerin arkasına koşarken jaja pası verir haydi bakalım gollll... hemende kafada oynadım maçı. eğer 11 kişi orta sahayı geçmeden savunma yaparlarsa maç zora girer.
                            Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

• Bursaspor'un kaybedecegi veya kazanacagi bir sey kalmamasina ragmen mutlaka bu maca iyice asilacaktir.
                              Aman dikkat. Hata yapmamali oyuncularimiz.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Antrenmanda neler yaşandı?

Trabzonspor'un uslanmaz çocuğu Engin Baytar idmanda disiplin davranışlar sergilediği için Sportif Direktör Ünal Karaman'ın hışmına uğramıştı. Karaman, sinirli tavırlar sergileyen Engin'i idmandan çıkardı.

Lig TV Muhabiri Can Karyağdı Trabzon'da tatsız gelişmeyi Günün Sonu'nda aktardı.

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X