Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilet fiyatları belli olmuş:

Not: Bursaspor takımına ait misafir tribün bilet satışları, maç günü stadyum biletix gişesinden yapılacaktır.

süper

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanilmiyorsam Bursaspor tam kadro gelecek Trabzonspor'a.
      Serdar Aziz ve Turgay Bahadır cezalı...
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanilmiyorsam Bursaspor tam kadro gelecek Trabzonspor'a.
        yok son haftalarda kadroda yokta merak ettim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• arkadaşlar maçı germeyelim.bursalı topçuları gereksiz yere motive etmeyelim.bu maçı stres olmadan şöyle ilk yarı 2-0 öne geçsek öyle izlesek ne güzel olur.iki maçta altı puan bize mutlu sonu getirir diye düşünüyorum.
          haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• fb medyasi durgun su siralar..vardir bir güvenceleri..bursa macini kazanacagimizi düsünüyorum..

önümüzdeki maclar icinde sirf eskisehir macindan cekiniyorum..o mac manisa ve genclerbirligi maclaridan daha zor gececektir..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Arkadaşlar resmi sitede taraftar kartlara biletix.com.tr den ulaşılabileceği söyleniyor. ama girdim biletix'e yok öyle birşey. bilgisi olan var mı bu konuda?

yarın bilet almam lazım misafirim var.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hatta 89 da gol atıp çatlatalım fenerlileri yine çaklayınnn
                bu arada bize ne oluyor, biz de çatlıyoruz , yeter çatlattığımız fenerlileri. onlar da insan evladı yapmayın böyle yapmayın

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar resmi sitede taraftar kartlara biletix.com.tr den ulaşılabileceği söyleniyor. ama girdim biletix'e yok öyle birşey. bilgisi olan var mı bu konuda?

yarın bilet almam lazım misafirim var.
                  Yusuf ben 17 Martta Biletixden Var olan Taraftar Kartımı yeniledim.
                  üzerinde 2011 yazan kartım en geç 2 hafta içinde elime geçeceği yazıyordu sitedeki açıklama kısmında.
                  bugün 11 Nisan oldu..
                  Ne gelen var ne giden.. Biletix i arayıp karşında bu konu hakkında muhatap olacak birine ulaşmakta bir hayli zor.
                  ısrarla uğraştım birine ulaştım. daha 1 hafta olmuş bir hafta daha bekleyin gelecektir dedi.
                  bekledim ama dedimya oldu 1 ay neredeyse. Trabzonda Ts Club a gittim ne oldu bu karta diyorum onlar bize gönderecekler bizde size diyor..
                  Kısacası sen sen ol Biletixden kart alma..
                  Alacaksan en temizi Ts Club dan almak.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yusuf ben 17 Martta Biletixden Var olan Taraftar Kartımı yeniledim.
                    üzerinde 2011 yazan kartım en geç 2 hafta içinde elime geçeceği yazıyordu sitedeki açıklama kısmında.
                    bugün 11 Nisan oldu..
                    Ne gelen var ne giden.. Biletix i arayıp karşında bu konu hakkında muhatap olacak birine ulaşmakta bir hayli zor.
                    ısrarla uğraştım birine ulaştım. daha 1 hafta olmuş bir hafta daha bekleyin gelecektir dedi.
                    bekledim ama dedimya oldu 1 ay neredeyse. Trabzonda Ts Club a gittim ne oldu bu karta diyorum onlar bize gönderecekler bizde size diyor..
                    Kısacası sen sen ol Biletixden kart alma..
                    Alacaksan en temizi Ts Club dan almak.
                    sağol Burçak gidiyorum şimdi

Yorum

• Rahat bi galibiyete ihtiyacımız var artık

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar maçı germeyelim.bursalı topçuları gereksiz yere motive etmeyelim.bu maçı stres olmadan şöyle ilk yarı 2-0 öne geçsek öyle izlesek ne güzel olur.iki maçta altı puan bize mutlu sonu getirir diye düşünüyorum.
                        Aynen. Kayseri'yi unutmayalim.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok son haftalarda kadroda yokta merak ettim
                          ömer erdoğan ağır olduğu için serdar azizi oynatıyordu, muhtemelen bizim maçta 11'de olacaktır.
                          Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilet fiyatları belli olmuş:

Not: Bursaspor takımına ait misafir tribün bilet satışları, maç günü stadyum biletix gişesinden yapılacaktır.

süper
                            zaten eğer bursa tribün biletlerini maçtan günler önce verirseniz ve diğer illerin bileti,x gişelerinden satarsanız size söyleyecek lafım olmaz ben bursa ya biletsiz olarak maç izlemeye giderken ne çektiğimizi çok iyi biliyorum gelen öyle gelsin girebilen de girsin bizim tribüne bekleriz gayse maçından daha rahat olacağını düşündüğüm bir maç biraz saldıralım yeter
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• şu 22 mayıs bir gelse ya. sabah kalkarken trabzonsporu düşünüyorum akşam yatarkende trabzonsporu düşünüyorum. Allahım o sene bu sene olsun, şu aykutun küçükken bize yaşattıklarının mislini yaşatalım ona, tek dileğim bu.
                              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Kazanalım..Yolumuza devam edelim.. Bursa nın 3. lüğü tehlikede, bunu bırakmak istemeyeceklerdir.. Bir de bildiğim kadarıyla Ertuğrul geldikten sonra bursa 2 maç üst üste hiç yenilmedi.. Ama her şeyin ilkini yapan takım biziz.. Bunun da ilkini yaparız diye düşünüyorum.. Zor olucak ama olucak inşallah.. Ben nedense pawel den gol bekliyorum zira bizim yeniler hep bursa ya patlıyor.. Teo, jaja gibi.. Ama ertuğrul u klübede gören jaja gene yazabilir diye umuyorum ayrıca.. Rahat olmaz diye düşünüyorum ama nasıl olursa olsun kazanmamızı istiyorum..
                                20+10+20+11 = 61
                                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

Çalışıyor...
                                X