Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haber61'de okduğum güzel bir yorumu yazan Avukat Semih kardeşimizinde affına sığınarak paylaşmak istiyorum.söylediklerine aynen katıldığım için paylaşmak istedim.
    teşekkürler Semih....

180 DAKİKA SABREDİN
    avukaTSemih
    stada minderle gelmeyin, 3 maç daha kendinizi tutun çekirdek yemeyin.Takım sahada canını dişine takıp koşarken 90 dakika oturmayıverin.Oturanları kaldırın.3 maç daha bağırın zıplayın.180 dakika fedakarlık yapın.Korkmayın zıplamakla incileriniz dökülmez.Bağırmayacak,zıplamayacak olanlar maça gitmeyin lütfen.Bir ay az sigara için o parayla bi forma alın.Ceketle kazakla maça gidilmez kardeşim.Bi forma alın hem klübe maddi katkınız olsun hem de tribünlerde güzel bir görüntü oluşsun.Futbolcu mükemmel değildir.Hiçkimse mükemmel değildir mükemmel olmak ta güzel bir şey değildir.Futbolcu her pasını hatasız veremez her ayağına geleni gol yapamaz.Halı sahada oynanmıyor bu maçlar.Bir emek harcıyorlar.Sonuç alınmasa bile emeklerine saygı duyalım.Futbolcu hata yaptığında gol kaçırdığında lütfen alkışlayalım. Bir çoğumuzun çocukları sınavlara hazırlanıyor.Çocuğunuza bağırıp çağırırsanız ne olur? Aynı şekilde bu çocukları da kendi çocuğunuz gibi görün.Morallerini bozmayın.Açın bakın puan durumuna.Deplasmanda açık ara en çok puan alan takımız ama iç saha da en çok puan kaybeden takımlardanız.Şunun şurasında 180 dakika kaldı sıkın dişinizi.Ts Trabzon'un dinamosudur ekmeğidir aşıdır.Ts başarılı olmasaydı marka olmasaydı Trabzon'da 5 yıldızlı otel ulusalar arası hava alanı ve bir çoğu olur muydu? Bu yatırımlar Trabzon insanına iş ve ekmek kapısıdır.Lütfen ekmeğinizle oynamayın.Ts bu yıl şamp. olursa sabit gelirleri hariç Ts'un kasasına 70 milyon tl para girecek.Avrupa'nın dev takımları Trabzon'a gelecek.Bu esnafa daha fazla gelirdir.Bu kişi başı milli geliri 1.500 usd ile bir çok doğu ilinden daha kötü olan Trabzon insanının cebine girecek daha fazla paradır.Lütfen bunları düşünün 180 dakika daha fazla bağırın zıplayın fedakarlık yapın.Rakiplerin oyununa gelip Bursaspor'u kışkırtmayın tahrik etmeyin.Hatta ben orada olsam "son şampiyon hoşgeldin" diye bir pankart açar ve alkışlardım.Böyle yapın ki Fb'nin bize karşı kışkırttığı tahrik ettiği rakiplerimizin gönlünü kazanalım.Fb'nin oyununa gelip duygusal davranmayın.Mantıklı düşünün köprüyü geçelim.İşimi gücümü bıraktım burada naçizane fikirlerimi tecrübelerimi paylaştım.Lütfen dikkate alınsın.Kendi takımımıza değil rakip takıma baskı kuralım.96'da ki yıkımı bir daha yaşamak istemiyorum.15 aylık bir çocuğum var şampiyonluklarla büyüsün istiyorum.Bursa,Eskişehir,Antep maçlarını kazanırsak şampiyonuz.15 aylık oğlumu alıp İstanbul'dan maça geleceğim.Daha yazacak çok şey var ama zamanım yok.Trabzon'umu özledim.Selam olsun Trabzon'uma...

Yorum

• Arkadaşlar olay çok basit,yokmuşlar gibi yapılması lazım,bizi kızdıracak kaltede mi Bursasporlular...kimse ilği alaka göstermemeli,sataşabilecek cesaretleri olacağını bile sanmıyorum ama olası kışkırtmalarına prim verilmemeli,herhangi bir takımmış gibi ağırlanıp uğurlanmalı...

Milletin zorla bize giydirmeye çalıştığı problemli,holigan elbisesini kabul etmiş olmayalım...
      '9'
      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim elimden gelse Bursa kafilesini hava alanında çiçeklerle karşılar, güzel bir yemek davetinde ağırlar ve Bursaspor takımı A.Aker'e çıkınca alkışlanmalarını sağlardım. Politik olmazsak, duygularımızla gerilim yaratırsak tek zararı biz görürüz. Adamlara ağamsın, paşamsın çekelim...gönüllerini okşayalım..yenelim işimize bakalım.
        Kavga ortamı yaratmaya da gerek yok, bu dediklerinizi yapmaya da gerek yok. Gelsinler, yönetim her takıma yaptığı rutin karşılamayı yapsın, yenelim gitsinler.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Ben taraftarım, sonuca etkim sınırlıdır çünkü futbolcu değilim. Takımıma çok şey katarım ama yine sonucu değiştirecek kudrette değilim.
          Bütün bunları düşündüğümüzde saha dışındaki olay yada iyi görüntülerden futbolcuların hiçbirinin haberi olmayacak.

Trabzonsporlular son haftalara girilirken yapacakları konusunda bir değil, beş değil, 10 değil 50 kere 100 kere düşünecekler.

Düşünecekler, düşüneceğiz. Çünkü hepimizin üzerinde yılların yorgunluğu var sormluluğu var, vebali var.

Ve herşeyden önemlisi,

bu uğurda can verenler dahil olmak üzere ruhu huzur bekleyenlere, hasta yatağında kulağına “Trabzonspor şampiyon oldu” şifa sözünü bekleyenlere, çoluğu çocuğunu yıllardır ihmal edip gençliği bile bu uğurda harcayanlara, çocukluğunda türlü baskılar görüp artık şampiyonluk yaşamak isteyenlere, İlkokul çağında yeni yeni okula giden ve bu gururu yaşamaya son derece ihtiyacı olan minik yüreklere karşı bir sorumluluğumuz var.

Yani herkesin üzerinde bir vebal var.

Bu vebal öyle böyle bir vebal değil arkadaşlar. Aman diyelim.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haber61'de okduğum güzel bir yorumu yazan Avukat Semih kardeşimizinde affına sığınarak paylaşmak istiyorum.söylediklerine aynen katıldığım için paylaşmak istedim.
            teşekkürler Semih....

180 DAKİKA SABREDİN
            avukaTSemih
            stada minderle gelmeyin, 3 maç daha kendinizi tutun çekirdek yemeyin.Takım sahada canını dişine takıp koşarken 90 dakika oturmayıverin.Oturanları kaldırın.3 maç daha bağırın zıplayın.180 dakika fedakarlık yapın.Korkmayın zıplamakla incileriniz dökülmez.Bağırmayacak,zıplamayacak olanlar maça gitmeyin lütfen.Bir ay az sigara için o parayla bi forma alın.Ceketle kazakla maça gidilmez kardeşim.Bi forma alın hem klübe maddi katkınız olsun hem de tribünlerde güzel bir görüntü oluşsun.Futbolcu mükemmel değildir.Hiçkimse mükemmel değildir mükemmel olmak ta güzel bir şey değildir.Futbolcu her pasını hatasız veremez her ayağına geleni gol yapamaz.Halı sahada oynanmıyor bu maçlar.Bir emek harcıyorlar.Sonuç alınmasa bile emeklerine saygı duyalım.Futbolcu hata yaptığında gol kaçırdığında lütfen alkışlayalım. Bir çoğumuzun çocukları sınavlara hazırlanıyor.Çocuğunuza bağırıp çağırırsanız ne olur? Aynı şekilde bu çocukları da kendi çocuğunuz gibi görün.Morallerini bozmayın.Açın bakın puan durumuna.Deplasmanda açık ara en çok puan alan takımız ama iç saha da en çok puan kaybeden takımlardanız.Şunun şurasında 180 dakika kaldı sıkın dişinizi.Ts Trabzon'un dinamosudur ekmeğidir aşıdır.Ts başarılı olmasaydı marka olmasaydı Trabzon'da 5 yıldızlı otel ulusalar arası hava alanı ve bir çoğu olur muydu? Bu yatırımlar Trabzon insanına iş ve ekmek kapısıdır.Lütfen ekmeğinizle oynamayın.Ts bu yıl şamp. olursa sabit gelirleri hariç Ts'un kasasına 70 milyon tl para girecek.Avrupa'nın dev takımları Trabzon'a gelecek.Bu esnafa daha fazla gelirdir.Bu kişi başı milli geliri 1.500 usd ile bir çok doğu ilinden daha kötü olan Trabzon insanının cebine girecek daha fazla paradır.Lütfen bunları düşünün 180 dakika daha fazla bağırın zıplayın fedakarlık yapın.Rakiplerin oyununa gelip Bursaspor'u kışkırtmayın tahrik etmeyin.Hatta ben orada olsam "son şampiyon hoşgeldin" diye bir pankart açar ve alkışlardım.Böyle yapın ki Fb'nin bize karşı kışkırttığı tahrik ettiği rakiplerimizin gönlünü kazanalım.Fb'nin oyununa gelip duygusal davranmayın.Mantıklı düşünün köprüyü geçelim.İşimi gücümü bıraktım burada naçizane fikirlerimi tecrübelerimi paylaştım.Lütfen dikkate alınsın.Kendi takımımıza değil rakip takıma baskı kuralım.96'da ki yıkımı bir daha yaşamak istemiyorum.15 aylık bir çocuğum var şampiyonluklarla büyüsün istiyorum.Bursa,Eskişehir,Antep maçlarını kazanırsak şampiyonuz.15 aylık oğlumu alıp İstanbul'dan maça geleceğim.Daha yazacak çok şey var ama zamanım yok.Trabzon'umu özledim.Selam olsun Trabzon'uma...
            Burada da geçiyor,Bursaspor maç başlamadan önce Karabük'te yapılan gibi stadda onure edilebilir,''

Son şampiyon Bursaspor'un değerli taraftarları şehrimize hoşgeldiniz...'' eğer bun yapabilirsek birşeyleri aşmış olduğumuzu anlarım..

Eğer o gün adam dövüp tatmin olmak isteyenler varsa bende orada olacağım gelip beni dövebilirsiniz,hem benden adamını arasanız zor bulursunuz...
            '9'
            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• 27 yıldır zihinlerde değişen pek birşey olmamış anlaşılan...Vurun, kırın, parçalayın. Aynı plakı tekrar dinlemekten bıkmadı mı bu beyinler, istanbul medyasının tam olarak harekete geçirmek istediği cenah bunlar olsa gerek...

Bizler bir el uzatırız, "iyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir"

Yorum

• Tam olarak hayal edemiyorum. Bursaspor taraftarı geliyor. Sonra bu asalım, keselim, vuralım, kıralım diyen Trabzonspor taraftarı ile kavga ediyor. Nasıl olacak ki? Buluşma yerimi ayarlandi? Bu bursalılara polis eskortluk etmeyecek mi? Hemen hemen hiç bir konuda uzlaşamayan taraftarımız bursalıları dövmek için muhteşem bir organizasyona mi imza atacak?

Bursalılar gelip forma ile meydan da dolasacakmis öyle mi? Emin olun akıllarının ucundan böyle birşey geçirmeye bile tenezzül edemezler.

En fazla ne olur söyleyeyim. Bursaspor taraftar otobüsü herhangi bir yerde toplanmış olan Trabzonspor taraftarının olduğu yerden geçerken küfür edilir, taş falan atılır o kadar. Ama biletleri almaları konusunu hala anlayabilmiş değilim. Maç günü gişeden nasıl alacaklar bileti bilemiyorum.

Bursaspora hoşgörü gösterelim diyen arkadaşlarımız var. Niye peki? Maça çok asılmasınlar diye mi? Oldu olacak yeşil beyaz forma giyelim hepimiz. Maç boyu bursaya tezahürat yapalım. Belki avni aker baskısı onları da etkiler kesinlikle yalnış bir düşünce.

Her maç nasıl olduysa yine öyle olsun. Gerektiği yerde tepki, gerektiği yerde övgü. Biz bursanın lütfuna ihtiyacımız yok. Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz evelallah. Saygılarımla.
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• futbolcular kadar olamıyoruz.rakiplerimizi sakin oynayarak yeniyoruz.şu gerginliğe ne gerek var.kaldıki şampiyon olursak bursanın payı büyük olacak.kendi sahasında 3 puan bize verdiler.2 puanda fenerden bize hediye ettiler.daha derdimiz ne.sakin olalım yeter

Yorum

• 3 maç sabredin 3 maç destekleyin. herkezin isteği bu yönde zaten.. sonra bi ömür boyu çekirdek yiyip küfür edersiniz !

Yorum

• Bu maçda Egemen İnşallah takımımıza döner.Takımımızda eksikliğini yaşadık
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maçda Egemen İnşallah takımımıza döner.Takımımızda eksikliğini yaşadık
                        Egemen'in dönmemesi için bir sebep yok. Geçen maç cezalıydı. Bu maçda hocamız oynatırsa oynar
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Bu maçın taktiği nasıl olacak çok merak ediyorum. Şu önümüzdeki 3 maçı alırsak şampiyonluk turları atmaya başlarız hafiften
                          Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• En son puan kaybettiğimiz Ankaragücü maçını hatırlatmak isterim.Ankaragücü taraftarıyla kaşkol degiştirmeler,sarı-lacivert çekmeler..Maraton niye sarı-lacivert çekmiyor? Çıkışta görüşürüz derken olan 3 puana oldu.Bursa taraftarıyla iyi veya kötü anlamda hiçbir münakaşaya girmeden takımı destekleyelim derim.Avni Aker'de bu sefer oturan taraftara bağırılsın derim.Bir seferde 90 dakika ayakta maç izleyelim derim..

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu maçın taktiği nasıl olacak çok merak ediyorum. Şu önümüzdeki 3 maçı alırsak şampiyonluk turları atmaya başlarız hafiften
                              Alanzinho'yu çıkar yerine Cale'yi koy. Piotr'ı Alan'ın yerine çek. Glo'yla da Egemen'i değiştir. Al sana maç kadrosu.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Bursaspor'da Serdar Aziz cezalı yerine Ömer Erdoğan oynayacaktır.
                                Bu çok işimize yaratacak Ömer hava toplarında iyi evet ancak ağır defansın arkasına atılacak toplarla etkili oluruz ki zaten en iyi yaptığımız şey

Yorum

Çalışıyor...
                                X