İlk olarak r9emre tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu maç için çok şey söylenir. Bu geceki ilk ve tek yorumumda şuna dikkat çekmek istiyorum. Maç sonunda röportaj veren iki oyuncumuzunda '' Maçı Serkan için aldık '' demesi her şeyi özetliyor zaten. Savaştık sahada, gerçekten inandık ve aldık. Umarım bu 3 puan bizi şampiyon yapacak.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Sadece Jajanın Bayaa uzun bir süre dinlendirilmesi gerektigini dusunuyorum. Mümkünse Alan veya Engin Tercih Edilsin..... Adama Oynama diye para versen bu kadarını yapamaz Umursamaz sekilde Takımda top oynanması terbiyesizliktir. umutun yerinede birazda brozek e sans verilmesi akıllıca olur.
Yorum
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMükemmeldi herşey çok güzeldi. İnönü'den anca gelebildim. Ne nefes kaldı ne ses ama böyle bir anıyı yaşadığım için çok mutluyum. Teşekkürler Trabzonspor.
Bileti aldığın zamanki mesajın geldi bir an aklıma.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe yarın Genlerbirliği haftaya da yanılmıyorsam Gaziantep ile oynuyor iki maçta puan kaybetmesi gerekiyor normal şartlarda bakalım zaman ne gösterecek.
Biz ise kasimpasa,gencler ve konya maclarinda 63 ü bulmaliyiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok arakliliymisTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Burak, kaleciyle karşıya karşıya kaldığında ben inanamadım nasıl böyle bir pozisyon bulduk diye. Burak gole gidiyor,o an benim için zaman yavaş işliyor. Tribünde arkaya dönüp Uğur abiye ofsayt mı diyeceğim tam o anda arkadan bir besmele geldi haydi bakalım diye ama gol gelmedi.
Burak daha önce kendini yere attıkları pozisyonların cezasını çekiyor ve çekmeye de devam ediyor. Burak ayakta durmak zorunda ve sonuna kadar onu destekliyoruz. Bu hırs, bu azim, bu istek oyuncuların gözlerinde taraftarın yüreğinde olduğu sürece bu iş olacak arkadaşlar.
Haftaya inşallah Kocaeli ndeyiz!"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak Çagman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Jajanın Bayaa uzun bir süre dinlendirilmesi gerektigini dusunuyorum. Mümkünse Alan veya Engin Tercih Edilsin..... Adama Oynama diye para versen bu kadarını yapamaz Umursamaz sekilde Takımda top oynanması terbiyesizliktir. umutun yerinede birazda brozek e sans verilmesi akıllıca olur.Şike SİZ; Leke SİZ
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe yarın Genlerbirliği haftaya da yanılmıyorsam Gaziantep ile oynuyor iki maçta puan kaybetmesi gerekiyor normal şartlarda bakalım zaman ne gösterecek.
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak böyle oynamaya devam edecek yüzünden ne kadar çok istediği belli, Egemen de dönüyor şampiyonuz inşallah
Gerçi cezalı olmasa bile burnu kırılmış haftaya oynayamaz büyük ihtimalle ..
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlara Bedavadan Türkiye Kupası Şansı Verdik Yaw Ona YanıyorumSampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum