Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Gunese Ayakabasının atan o zavalı Kadın .....!!!!

En son Napoli tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 09:49.
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bu maç göstermiştir ki bu sezon ligimizde bir burak yılmaz gerçeği var.

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Günaydın

BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Öncelikle, Allahım sana şükürler olsun. Dualarımızı kabul ettin, temiz yüreklerimize su serptin. Şükürler olsun Allahım.

Dün İnönü stadyumunda olan BÜYÜK TARAFTARLAR. Sözüm sizlere. Türkiye ve Dünyanın dört bir yanından gelen gönül vermiş insanlar. Ankaradan gelen sevgili arkadaşlar. Sevgili GURBETÇİ GENÇLER. Helal olsun sizi o kale arkasındaki pankartınıza. Yukarıdaki 3 şeyi sevdim pankartı. İlk ilk ilk olarak siz İnönüdeki taraftarımızı tebrik ediyorum. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. Allah sizden razı olsun, inandınız ve o çocukları orada yalnız ve sahipsiz bırakmadınız. Maç izlerken gözlerim dolu kulağım hep sizin o derindeeen gelen tezehüratlarınızı dinledi..

Dedim eşime, "bak ordalar bizimkiler, gitmişler destekliyorlar takımımızı" Sizin o Bize Her yer" tezahüratınız, susmayışınız, inancınız, orayı TIKLIM TIKLIM doldurmanızın çok anlamı var çok ... Siz herşeye layıksınız. Allah tekrar tekrar sizden razı olsun. Bizim çocuklara sahip çıktığınız ve inandığınızı gösterdiğiniz için.

Ve sevgili Trabzonspor um. Dün gerçekten pes etmedin ve şampiyon takım gibi oynadın. Senin bu oyunundan sonra benim her sonuca boynum kıldan ince idi. Ama Allah da yanımızda oldu ve hak yerini buldu. 3 puan ile bu maç çok daha farklı bir anlam verdi bize ve oyuncularımıza. Bu takım dün şampiyonluğu istediğini biraz biraz gösterdi. Ünal hocamız demiş ya, "böyle onurlu mücadeleden sonra her sonucun başımızın üstünde yeri var".

Dün JAJA hariç tüm oyuncularımız yürekten oynadılar. Allah hepsinden razı olsun. Sevindirdiler fındık ve çay bahçelerini, radyolarının başında olan köylülerimizi, Trabzon u, Türkiye yi, Almanya yı, tüm Dünya daki kalbi sizinle çarpan taraftarları.. Ne çok sevindik ne çok mutlu olduk.

Ve sevgili Burak Yılmaz. Sana ne diyebilirim ki? BJK ve FB den geldin, birçok Trabzonlu dan daha Trabzonsporlu çıktın. Senin ne büyük yüreğin var evlat ! Ne yaptın sen böyle. Bazıları pes etti, sen hala etmedin. Burak ın yarısı kadar istese, Halil in yarısı kadar istese diğer oyuncularımız, biz fark açarak rahat şampiyon oluruz.

Ve en güzel sahne !

Maç bitti, gözlerim dolu ve bakıyorum Trabzonspor um muhteşem taraftarımıza doğru kendiliğinden koşuyor, tüm takım KOŞARAK TRİBÜNE GİDİYOR ve kamera çekmiyor ! Ezik ligtv tabiki o görüntüleri vermiyor. Ama ben gördüm: Trabzonspor um taraftarımıza koşuyordu...

Allah bizi bu yoldan ayırmasın ve mutlu sona ulaştırsın inşallah. Kalplerimiz temiz olsun, dualarımız eksi olmasın bu çocuklara. Olumlu düşünelim, destekleyelim onları. Belli ki bir moral bozukluğu yaşıyorlar. Eğer bir kendilerine gelirseler, nasıl şampiyon olunurmuş cümle aleme gösterecekler.

Ben inanıyorum. Siz de inanın lütfen.

Maçtan sonra sevgili Halil Yazıcıoğlunu aradım. Kendi adıma, bu maç senin olsun dedim. Serkan a selam söyledim. Söyle ona üzülmesin dedim. Tüm çocuklara çok selam söyle, hepinizi seviyoruz dedim. Cezan bitti mi sordum. Bitti dedi. O zaman Kocaelini dolduracağız haftaya, orada buluşuyoruz dedim. Mutlu mesut kapattık telefonu...

İnönü deki cefakar taraftarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri orada o şekilde görmek, galibiyet kadar mutlu etti beni.

Sağolun, varolun, hep Trabzonspor a yakışır şekilde farklı olun inşallah.

Sen yanımızda ol Yarabbi.

Herkese iyi haftalar.
        İçimden geçenlerde tam da bu şekilde.Teşekkürler Çalık abi

Yorum

• Günaydınnnn. İyi haftalar Mutluyum,mutlusun,mutlusunuz.
          Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• şampiyonluk için gerekli son dakika golü.inşallah......

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senol Gunese Ayakabasının atan o zavalı Kadın .....!!!!

Şenol Hocamız da gepetto usta gibi maşallah. her odunu adam yapmaya çalışıyor. Allah iyiliğini versin hocam ama kendini o kadar yorma, çünkü inönüden adam çıkmaz.
              En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 09:55.

Yorum

• Bence jaja artik kredisini doldurdu..

Oda alanzinho ve yattara gibi yedek soyunmaya alismali bence..

ilerideki 3lumuz burak umut brozek olabilir...

hakkini vererekte oynayacaklarini dusunuyorum acikcasi..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Jaja Bu forumuyla ilk 18’de yer bulması bile sakıncalı. Hiçbirşey yapmadı. Canı da istemiyor gibiydi. Böyle mücadelesi yüksek maçta bu formuyla oynaması büyük bir risk büyük bir kumardı.
                  Jaja maalesef olaya konsantre değil. Şu Burak'taki motivasyon Jaja'da olsa yapabileceklerini düşünemiyorum ama maalesef yok. Umarım bundan sonraki maçlarda daha iyi olur.
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Bobo-Almeida değişikliği sonrası en azından kaybetmeyeceğimiz belli oldu.
                    Almeida çok kötü bir oyuncu...

Yorum

• bu maçı aldık ya şampiyonluğa olan inancım arttı, çünkü hiç umudum yoktu 10 kişi kaldıktan ve golü yedikten sonra...

Yorum

• satılık 1903 model tüplü kartal
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bence zorlu peryodu iyi geçtik. Bu akşam en kötü ihtimalle puan farksız 2. oluruz.

Önümüzdeki 2 haftada da liderliği tekrar alırız.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Hocamız da gepetto usta gibi maşallah. her odunu adam yapmaya çalışıyor. Allah iyiliğini versin hocam ama kendini o kadar yorma, çünkü inönüden adam çıkmaz.
                            face de paylaştım : ))

Yorum

• jaja'yı hemen harcamayın. sivas ve manisa maçlarını kazandıran jaja'ydı. bir maç durgun oynadı diye futbolcu harcama huyundan da vazgeçin artık. şunu kabullenin ki hiç birimiz bu işi Şenol Güneş kadar iyi bilmiyoruz. kendimizi futbol profesörü sanıyoruz ama değiliz. bu işin piri piranı Şenol Güneş'tir. Şenol Güneş'in başında olduğu bir futbol takımı hakkında ahkam kesmek gerçekten çok komik oluyor.
                              En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 10:23.

Yorum

• Beşiktaşı yendik 700 bin tl de cebimize girdi....

Ama umutlarımızın yeşermesiyle çokdaha fazlasını kazandık....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X