Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2. golden sonra salonun dekorasyonunu şöyle bir gözden geçirdim. Koltukların yeri değişti, yastıkların tavanda daha güzel durabileceği fikri oluştu bende mesela. Kırık camlar da hoş durur gibi geldi
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• herseyi kabul ediyorum hakem hatalarını da ama hocamıza yapılanı lanetliyorum ulkemizin en sagduyulu baska bir tabirle en efendi futbol adamını boyle cıldırttılarsa varsın gerisini siz dusunun...
      yAlCiN

Yorum

• Tüm yalaka medya başladı,eziktaş niye yenildi.yarın bir de fener kaybederse daha hiç durmaz kuyruk acıları
        orhan

Yorum

• 2005-2006 sezonunda son haftada şampiyon olan Galatasaray o sezonun 33. haftasında Beşiktaş'la oynamıştı, Beşiktaş daha maçın başında 1-0 öne geçmişti.Daha sonra 64. dakika Hasan Kabze maçı 1-1'e getirmişti ve yine son dakikada Hasan Kabze'nin golüyle maçı 2-1 kazanmışlardı.34. hafta da malum, Fenerbahçe Denizlispor'a karşı puan kaybetmiş ve Galatasaray şampiyon olmuştu.

İşte ben bugün oynadığımız maçı o maça benzettim, şampiyonluk yolundaki kırılma noktalarından bir tanesiydi bu maç.Hakeme rağmen kazandık, yürekten tebrikler.

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi sen tanıyormusun bu hakemi. Malum İzmir'de diş hekimi bu hakem. Tanıyorsan ziyarete gidelim.
            Way adi herif tanimiyorum kesin onun diplomasida cakmadir aziz vermistir Boyle meslekdasin ben...
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• allahım sana şükürler olsun,şöyle gerile gerile tv izleyeyim.
              ne güzel bir gün allahım
              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahmet cakar a kim naptı ya?
                bu kaya nın da babasının kemikleri sızlıyordur.
                onun sitili o, kim yukarıdaysa ona sallıyor, bizi sevdiğinden değildi önceki bir kaç maçtaki olumlu yorumları, spekülasyonlardan besleniyor.
                Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maçın yıldızı anketinde birinciyi merak ediyorum.
                  piotr mu burak mı?
                  -Bence- Remzi Giray Kaçar.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Her yerinizden öpüyorum Piotr ve Giray.
                    Sağ bek Piotr, sağ açık Serkan, forvet Burak olmalı bence bu takımda..

Yorum

• Stat'ta neler oluyor haberi olan var mı
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bi operada kaya cilingirogluna gitsin...
                        Adi Köpek
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Sinan Enginnn : Bugünnn Q7 olsaaayydıııı , iyii günündee olsayydııııı çççççççç

Oldun mu oldun mu Sinan moss moorr oldunn muu ??
                          Twitter Adresim

Yorum

• BU galibiyet Burag'i begenmeyenlere, SEnol hocaya kit beyinleri ile futbol dersi vermeye calisanlara ARMAGAN olsun...
                            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Ohh be kazandık en zor maçtı bana göre önümüzdeki kalan maçlar arasından.
                              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• bizim uşakları trabzon dönüşünde havaalanında büyük bir coşkuyla karşılamak lazım. bunu hakediyorlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X