Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle merhaba foruma yeni üye oldum,

Rakip Kayseri genç dinamik bir o kadar da tecrübesiz bir takım kalecileri V.babacan açıkçası çok kötü bir kaleci eğer kalede olursa bol bol şutlar çekerek kolay goller atılabilir..amrabat çok tehlikeli caleyi felç edecektir büyük ihtimal,ama Şenol G. işini sağlama almıştır taraftar stres ve baskı yapmazsa bence handikaplı biter maç sonucu...3-1 skor tahminim..

şöyle bir kadro çıkacağını tahmin ediyorum;

-----------Onur-----

Serkan--Giray--Glowacki--Cale

--------Selçuk--Colman------

Burak------Alanzinho-----JaJa

------------Umut------------

Bol Şans..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftar olarak tabiki yanlış gördüğümüz şeyleri dile getireceğiz,ama konuya hakemlerle başlamak hem bizi bir yere götürmez hem de hakemleri konuşmakla bu işin sonu gelmez ki ben bu sezon hakkımızın yendiğini de düşünmüyorum,aman aman bir art niyet görülmediği takdirde insandır hata yapar mantığıyla yaklaşmak lazım...

benim dikkat çekmek istediğim konu ise evimizde dahil gündüz maçlarını devamlı bizim oynamamız ve istanbul takımlarının her şartta niçin gece maçlarını oynadığıdır..

ersun yanal döneminde şampiyonluğa oynarken evimizde oynayıp puan kaybettiğimiz antep,sivas,konya,denizli,belediye,maçı hep gündüz maçlarıydı..bu senede yine evimizde puan kaybettiğimiz ankaragücü ve antalya maçları gündüz maçlarıydı,ben genellikle saha dışı etkenlere pek sığınmam,herşey saha içinde olur,biter mantığıyla yaklaşırım ama ben liderken evimdeki maçları gündüz oynamayı sindiremiyorum,bir kere de fb evinde gündüz oynasın arkadaş,ersun yanal döneminde bakıyorum puan kaybettiğimiz karşılaşmaların %90 ı gündüz maçı bu kadar rastlantı olmaz diye düşünüyorum..
      deplasmanda puan kaybettigimiz antalya ve kayseri maclari da gunduz maclariydi.. aksam maclarina takimlar daha bir konsantre oluyor bu bir gercek.
      Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Ben içerideki maçlarda Yattara'nın ilk 11'de olması gerektiğini düşünüyorum.

-----------Onur-----------
        Serkan-Giray-Glowacki-Piotr
        -------Selçuk-Colman------
        Yattara----Jaja-------Burak
        ----------Umut------------

Yorum

• -----------Onur-----

Serkan--Giray--Glowacki--Cale

--------Selçuk--Ceyhun------

Jaja------Alanzinho-----Colman

------------Burak------------

bu kadroyu izlemek isterdim.. ama Umut bankodur her zaman
          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• bu maçı çok rahat kazanacağımız, ligin ilk yarısında oynadığımız güzel futbolu tekrar sahaya yansıtmaya başlayacağımız ve yeniden arka arkaya galibiyetler alacağımıza dair bir his var içimde
            BMN İZMİR

Yorum

• aklıma geldi bi yazayım dedim

taraftar tezahürat yapacam diye pozisyonlara anlık tepki vermekten geri kalmamalı
              top rakipteyken ıslık
              yapılan faullerde tepki
              top bizdeyken alkış
              bide yanlış pasta alkışlayabilse tam olacak
              aslında bizim taraftar bunları önceden çok iyi yapıyordu

şimdi tezahürat yapacam diye meydanı mırmırcılara bıraktılar
              bizim taraftar maçı yaşamalı anlık tepkilerini düzgün vermeli

nerden aklıma geldiyse
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Stres yapıyoruz onun için her maç tehlikeli.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bugüne kadar Kayseri'yle Avni Aker'de yaptığımız 14 maçta 12 galibiyet almışız ve 2 beraberlik.Antep gibi şansımızın tutmadığı takımların yanı sıra Kayseri'ye de böyle bir üstünlüğümüz var.

Bu maçı aldığımızda rakip fenerbahçe'nin direncini çok ciddi kaybedeceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugüne kadar Kayseri'yle Avni Aker'de yaptığımız 14 maçta 12 galibiyet almışız ve 2 beraberlik.Antep gibi şansımızın tutmadığı takımların yanı sıra Kayseri'ye de böyle bir üstünlüğümüz var.

Bu maçı aldığımızda rakip fenerbahçe'nin direncini çok ciddi kaybedeceğini düşünüyorum.

olamaz, kesinlikle yanlis istatik.
                    Kayserisporun bizi avni akerde 3:0 yendigini cok iyi hatirliyorum. Sanirim 2005 yillarindaydi. Gökhan Ünal 3 gol atmisdi

ama galiba sen lig maclarini diyorsun? 3:0 yenildigimiz mac kupa maciydi galiba...
                    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kayserisporun bizi avni akerde 3:0 yendigini cok iyi hatirliyorum. Sanirim 2005 yillarindaydi. Gökhan Ünal 3 gol atmisdi

ama galiba sen lig maclarini diyorsun? 3:0 yenildigimiz mac kupa maciydi galiba...
                      kupa maciydi dogrudur...
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• valla onu bunu bilmem bütün türkiyenin gözü üstümüzde avni akerde rahat maç kazanamıyoruz..bunuda şampiyonluk görmüş maraton tribünündeki seyirciler anlamışlardır heralde pazar günü bütün tribünlerin ayakta olacağına inanıyorum ve maç başında müthiç bir baskı kuracağımızı düşünüyorum
                        yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Bu maci kazanacagiz insallah.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu Takıma güvenin arkadaşlar...Bu Takımda sonucu aniden değiştirecek bi sürü oyuncu var...herkes sadece ve sadece kazanacağımız düşünsün lütfen....içinde negatif bir his olanlar kendine saklasın bence

Yorum

Aynen dediğin gibi kardeşim 2005-2006 Sezonu
                              Fortis Türkiye Kupası C Grubu 1. Hafta Maçı
                              25.10.2005, Salı, 20:00
                              Hüseyin Avni Aker
                              Trabzon, Türkiye

goller:0-1 gökhan 21,0-2 gökhan 36,0-3 gökhan 90
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

Böyle istatistiklerde kupa maçı,hazırlık,özel maç,jubile vs. olmaz zaten.

Yorum

Çalışıyor...
                                X