İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
Hoca orta alan da Colman-Selçuk ikilisinden kolay kolay vazgeçmez.
Egemen'in dönmesiyle Mustafa yedeğe çekilir.
İleri üçlü Jaja-Umut-Burak aynen devam eder.
O yüzden kadrolar kurmak falan boşuna.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Kayseriyi yeneceğiz çok rahat olacak inşallah.. Haftayada Beşiktaşı devirirsek eğer fener mener kalmaz önümüzde.. Fener çok sakat bi takım.. Olmadık bir yerde mutlaka takılacak. Sadece biz değil bütün Türkiye şaşıracak.. Seneler hep bunu gösteriyor.. Getirip getirip şampiyonluğu vermek fenerin en büyük korkusu.. Adamların uyku uyyuyabildiklerini zannetmiyorum.. O yüzden bu kadar itiyolar feneri. Yıllardır alışkanlık yapmış bunlarda. Aynı şeyi bize uygulamaya baskı altına almaya çalışıyorlar.Ama tarih onlar için yine tekerrür edecek yeterki biz bir kaç hafta daha maçlarımızı almaya devam edelim.. Yarın öbürgün müthiş baskı bekliyor feneri.. Hem de bizden çok çok fazla...
Yorum
-
Bu arada konuyla alakasız daha önce genelde cepten baglaniyordum zor oluyordu n95 8gb
Dün iPhone aldım ne kadar rahatmis bundan sonra sık sık görüşürüz artikGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
Şota bizden birisi,çok çok sevdiğimizi gönlümüzdeki yerinin ayrı olduğunu tribünden belirteceğiz ve 2-3 sezondur çok zor gol attığımız Kayseriyi bu sefer rahat bir oyunla ve 2 farklı yeneceğiz diye tahmin ediyorum.
Pawel ve M.Çakırın oynamasını çok istiyorum,faydalı olacaklar gibi bir his var içimde.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak pEjMuRdE_ tarafından gönderildionur
serkan giray glowacki cale
selçuk colman
burak jaja piotr
umut
maça büyük ihtimalle böyle çıkarız.poetricus
Yorum
Yorum