Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağlayan hakkını alıyor..

Bence de buz gibi gol güme gitti..İvankov top hakim değildi,Koray golü attı ama..
    Sivasa 4 yıl önce 1-0 yenildiğimiz maçta sivas aynı golü Jeffersonun ellerinden alıp atmıştı..

Erkan'ın pozisyonu net penaltı ve kırmızı karttı..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Aksine ben beğendim bursa maçının hakemini.Enteresan kimse beğenmemiş.

Yorum

• bende maçta olucam
        7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağlayan hakkını alıyor..

Bence de buz gibi gol güme gitti..İvankov top hakim değildi,Koray golü attı ama..
          Sivasa 4 yıl önce 1-0 yenildiğimiz maçta sivas aynı golü Jeffersonun ellerinden alıp atmıştı..

Erkan'ın pozisyonu net penaltı ve kırmızı karttı..
          ben de maçı izledim,tamamen sizinle ayrı düşünüyorum,korayın golünde net faul vardı,erkanın pozisyonunda ise tamam müdahele var ama faul verilecek kadar değildi,ayrıca pozisyonda ceza sahası dışındaydı,en ilginç olanı ise 2 pozisyonda ise oyuncuların hiç bir şekilde en küçük itirazda bulunmamalarına rağmen sizin pozisyonları böyle yorumlamanız..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umut bi 100 yapsada bizde rahatlasak
            karadenizspor la mac ayarlasak umut a gol attirsalar 100 sayilmaz mi?

Yorum

• Bursa maçını canlı izledim tv'den...Ivankov'un pozisyonu net faul..kaleci topa elleriyle bassa bile fauldur..bize olsa ve gol verilse buralar kaynardı..Buca maçı almak için ne yaptı?..ayrıyetten Buca'nın penaltısı denilen pozisyon da dışarıda..Mustafa'nın hareketi faul olsa bile penaltı değildi...Bursa maçı haketti bu kadar basit
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursa maçını canlı izledim tv'den...Ivankov'un pozisyonu net faul..kaleci topa elleriyle bassa bile fauldur..bize olsa ve gol verilse buralar kaynardı..Buca maçı almak için ne yaptı?..ayrıyetten Buca'nın penaltısı denilen pozisyon da dışarıda..Mustafa'nın hareketi faul olsa bile penaltı değildi...Bursa maçı haketti bu kadar basit
                lütfen bana bitane pozitif yorumunu gösterebilirmisin şampiyon oldukmu ne diyecen çok merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  lütfen bana bitane pozitif yorumunu gösterebilirmisin şampiyon oldukmu ne diyecen çok merak ediyorum
                  pozitivist değil realist konuşurum ben..Ayrıyetten bizi kötülemedim ki o nerden çıktı şimdi..

Yorum

pozitivist değil realist konuşurum ben..Ayrıyetten bizi kötülemedim ki o nerden çıktı şimdi..
                    bu yorumun için demiyorumda bi tane görmedim bizle alakalı pozitif yorumunu. dikkatimide çekiyo. realistim diyosunda bence kötümsersinde burda herkes istedgini diyebilir

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu yorumun için demiyorumda bi tane görmedim bizle alakalı pozitif yorumunu. dikkatimide çekiyo. realistim diyosunda bence kötümsersinde burda herkes istedgini diyebilir
                      Evet 9 puanlık puan farkını 2'ye indirten bir takıma ne denir?..Ayrıyetten Şampiyonluk şansımızı burdaki herkes gibi olağanüstü görmüyorum..çünkü zamanında çok inandık da ne oldu..Onun için bu Şampiyonluk meselesini ilişik yaşıyorum...bu 9 puan varken de böleydi şimdi de böle sadece olasılık olarak yüksek görüyordum...

Yorum

• Kayserinin Burda Kapalı Bir Oyun Sergileyeceğini Sanmam Ama Hakem Önemli Bir Faktör İşimiz Zor.

Yorum

Bursa maçını canlı izledim tv'den...Ivankov'un pozisyonu net faul..kaleci topa elleriyle bassa bile fauldur..bize olsa ve gol verilse buralar kaynardı..Buca maçı almak için ne yaptı?..ayrıyetten Buca'nın penaltısı denilen pozisyon da dışarıda..Mustafa'nın hareketi faul olsa bile penaltı değildi...Bursa maçı haketti bu kadar basit
                          Aynı maçı mı seyrettik?
                          Eminmisin.
                          Bursa maçı almak için birşey yaptı mı sence..

O pozisyon dışarda değil, Şu anda Lig tv de var bir daha izle..

Pozisyon içerde de devam ediyor ve son darbeyi içerde veriyor..

Pozisyonlara kımsenın itiraz etmemesi, o takımın ne kadar küçük olduğunun birgöstergesidir,
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• macla ilgili tek cekindigim 'Yunus Yildirim'. bu tur maclari ne sis yansin ne kebap misali beraberlige baglamayi seven bir hakem..

azizenin aciklamalari yuzunden cok gerilmisti, fenere yaranmaya kalkmaz umarim..
                            Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Taraftar olarak tabiki yanlış gördüğümüz şeyleri dile getireceğiz,ama konuya hakemlerle başlamak hem bizi bir yere götürmez hem de hakemleri konuşmakla bu işin sonu gelmez ki ben bu sezon hakkımızın yendiğini de düşünmüyorum,aman aman bir art niyet görülmediği takdirde insandır hata yapar mantığıyla yaklaşmak lazım...

benim dikkat çekmek istediğim konu ise evimizde dahil gündüz maçlarını devamlı bizim oynamamız ve istanbul takımlarının her şartta niçin gece maçlarını oynadığıdır..

ersun yanal döneminde şampiyonluğa oynarken evimizde oynayıp puan kaybettiğimiz antep,sivas,konya,denizli,belediye,maçı hep gündüz maçlarıydı..bu senede yine evimizde puan kaybettiğimiz ankaragücü ve antalya maçları gündüz maçlarıydı,ben genellikle saha dışı etkenlere pek sığınmam,herşey saha içinde olur,biter mantığıyla yaklaşırım ama ben liderken evimdeki maçları gündüz oynamayı sindiremiyorum,bir kere de fb evinde gündüz oynasın arkadaş,ersun yanal döneminde bakıyorum puan kaybettiğimiz karşılaşmaların %90 ı gündüz maçı bu kadar rastlantı olmaz diye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynı maçı mı seyrettik?
                                Eminmisin.
                                Bursa maçı almak için birşey yaptı mı sence..

O pozisyon dışarda değil, Şu anda Lig tv de var bir daha izle..

Pozisyon içerde de devam ediyor ve son darbeyi içerde veriyor..

Pozisyonlara kımsenın itiraz etmemesi, o takımın ne kadar küçük olduğunun birgöstergesidir,
                                Abi,futbol kalitesi bekliyorsan olmaz zaten...ligin son sıralardaki rakiplerine karşı pek bi oyun beklemem ben...Bir defa top Erkan'ın kontrolünde de değil...2. Erkan'a müdahale dışarıda ama Erkan içeri düşüyor..son müdahale ne oluyor top erkan'dan çıkıyor zaten yere düştüğünde derseniz ki fauldur top dışarıda..Keçeli kırmızı kart

Yorum

Çalışıyor...
                                X