Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fener maçında uyuya köpekler aslan kesildi

onları aslan yapan biziz, senin topçun, taraftarın, hocan! Fener nasıl bastı oynatmadı adamları, kaleye bile gidemediler! Taraftarı adamın ayaklarını titretiyor, karşılarında kedi görünce onlar da aslan gibi hisediyorlar!
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
    96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• defans diye bir sey yok nasil yenecen. 5 gol atsan 6 yersin bu takimla mustafa yumlu derhal kadro disi ne isi var bu adamin bu takimda.
      Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• İlk olarak dead_microbe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bütün takımlar bize gelincemi aslan kesiliyor fenerden 2 yiyorlar yuh be
        Bizdende 3 yediler dostum,keşke biraz daha defans yapmayı öğrenebilsek...
        Gol atıyoruz, oyunu 5 dakika soğutsak herşey çok farklı olacak...

Yorum

• Umutsuz, Enginsiz ve Egemensiz takım bu kadar olur. buna da şükür.

Yorum

• yattara ve hakem basta olmak uzere alayini allah bildigi gibi yapsin..9 puan geriden gelen takimi lider yaptiniz, simdi sampiyonda yaparsiniz..
            Senol hocam sen hala ulkeye nasihat vermeye devam et..

Yorum

• Yattara ... pas yapana kadar bütün oyuncular defansa gelmiştir ne anladım.

Offf offf

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlkkez staddaki taraftarı ayakta alkışlıyorum müthiş destek verdiler.
                Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi
                  sota senin de allah belanı versin git fenerle oyna sen maçı ver
                  Şota ne yapsın bizim defans orta saha evlere şenlik adamlar ister istemez böyle oynuyorlar...

Yorum

• herkese küfür ediliyor da jajadan hiç bahsedilmiyor
                    bu adam 90 dakika nasıl sahada kalıyor
                    şut mu çekiyor,kafa mı vuruyor,mücadele yok
                    göğüs pası,kıç pası dışında bir şey göremedik
                    bu maçta kesinlikle bir puanı bile haketmedik

Yorum

• Beyler sövmeyin!
                      Lütfen sövmeyin
                      En azından burada sövmeyin
                      Bu takım bir şekilde şampiyon olursa gelip buraya hangi yüzle sevinebileceksiniz.
                      İnanmayabilirsiniz ama yeterki gölge etmeyin
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sakin olun.
                        Kaybedilmiş hiçbir şey yok.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• hepimiz kalp sıkıntıları içinde son saniyeleri yaşarken sen hala sahada dalganı geçiyordun ya sana helal olsun yattara. Allah seni de seni hala savunanları da bildiği gibi yapsın. Kişisel tatminini Trabzonspor'dan büyük tutanlar namussuzdur.
                          KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Müthiş bir maçdı.Bu oyunla 1 puan da fena değil.Burakın pozisyonu net bir şekilde cezasahası dışında.Yani penaltı değil.Puan kaybını hakeme bağlamak doğru değil.Kayserinin tartışılan pozisyonunu göremedim ama net penaltı olduğu söyleniyor.Birkez daha izlemek lazım.

Yorum

• butun sene gol atamayan Abdullah Durak, bize 2 gol atar, son 4 karsilasmadir disarida gol atamayan Kayseri bize 3 tane atar, bizim Sota da takimini yerlerde yatirir fenere karsi kaybettiginde umurunda olmaz, alin Sotanizi da basiniza çalin
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Glowacki olmasa bu macta en az 6 gol görürdük kalemizde..
                                Biktim artik böyle islerden, her hafta kacan gollere üzüliyoruz..
                                Yeter artik be!
                                Haftaya BJK bir kac tane cakar bize, Fener ise Gencler'e bu moralle 5 atar....
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Çalışıyor...
                                X