hayde VİRA bismillah TRABNZON um... sen neleri devirdin bunuda aşarız..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sekılde kazanmamız lazım sıkın dişinizi 2 hafta sonra duzluge cıkacaz.. Dun Fenerbahce bana Dususun geldıgını soyledı.. Besıktas macında boy gosterdı Kasımpaşa macında had safadaydı,fenerden korkmuyorum..
Hayırlar feth ola. Şerler def ola.
ikinci yarı sahada bariz Kasımpaşa'nın üstünlüğü vardı..
Barcelona bile serisini 13 maç devam ettirebildii, dananın kuyruğu elbet bi yerde kopacak !!!Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut şartlarda ben şöyle çıkardım:
---------------Onur-------------
Mustafa-----Giray---Glo-------Cale
---Serkan---Colman----Piotr----
--------------Jaja-----------------
----------Burak----Umut-----------BÜTÜN HERKESİ SEVEBİLİRDİM, SEVMEYE SENDEN BAŞLAMASAYDIM...
Yorum
-
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet çakır sakat mı, öldü mü, kaldı mı, kaçtı mı, gören oldu mu nerede bu adam yahu?
Yorum
-
İlk olarak ozgurkale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm herkeze yeni üye oldum bu sene trabzon sporun şampiyon olmasını istiyorum bir bjk li olarak
Yorum
-
İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.s Hoşgeldinhaftaya bjk maçı var o maç dönüm noktası olur inşallah yener tspor..
Yorum
Yorum