Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colman maçın gizli yıldızı olursa eğer çok daha rahat bi karşılaşma olur

Yorum

• bu macı alıcaz baska yolu yoook...
      ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• 2-0 aliriz.. Goller Umut ve Burak

Yorum

• edit.........
          En son ozturk tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 18:10.

Yorum

• Bence de konerleri Colman kullanmalı. Frikikleri Selçuk kullanıyor zaten.Olmadı Colman'a bırakıyor.Kaleye vurulabilecek veya vurulamayacak pozisyonda da Jaja vurur zaten.
            Més Que Un Club

Yorum

• colman ve umutun ilerde presine ihtiyacımız var. ilerde rakibi baskı altına almamız lazım. ozmn macı rahat alırız. colman macın yıldızı olabilir.
              7777777777777777777777777777777777

Yorum

• La Kolot baktık yayayız gelir Kartala bineriz...Adam olmaz bu istanbul bebeleri. Laf ola beri gele, satın maçı fenere sonrada şampiyon deyin.Ne güzel alışveriş.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim bu taraftarlar ne kadar kreatif ya:
                  Sahibinden "SATILIK TÜPLÜ KARTAL"..! 1903 Model, Çok Kullanılmış, 2 İleri 4 Geri vitesli, Önden, Arkadan, Yandan Vuruğu Var..! Beyaz Renkli, Camlarda Siyah Film Var..! Modifiye Edilmeye Çalışılmış, Q7 Arması, Ferrari Vites Kolu Takılmıştır..! 8 Kişi Rahat Biner..! Sorun Olursa 4ü Perşembe, 4ü Pazar biner..! Bir Defa İngilterede Denedik 8 Kişi De Binebildi...! Gutinizde Patlamaz..!
                  gülmekten karnıma kramp girdi
                  Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakatlarda son durum nedir ?
                    Hala sakatlarmış kardeşim
                    Egemeni Bjk maçına yetiştimeye çalışıyolarmış ama bence riske edilmez ondan sonraki hafta oynar.Onun dışında enginin tedavi süresi uzamış en az 1,5 ay denildi
                    Pawel'in ayağında sadece bi şişlik varmış bu oynamasına engel olur mu olmaz mı bizim sağlık ekibide bilmiyor ama o da oynamaz herhalde ayağındaki şişlik inmezse çünkü ödem oluşma ihtimli yüksek..
                    Bunun dışında başka sakat futbolcumuz var mı bilmiyorum.....

Yorum

Sahibinden "SATILIK TÜPLÜ KARTAL"..! 1903 Model, Çok Kullanılmış, 2 İleri 4 Geri vitesli, Önden, Arkadan, Yandan Vuruğu Var..! Beyaz Renkli, Camlarda Siyah Film Var..! Modifiye Edilmeye Çalışılmış, Q7 Arması, Ferrari Vites Kolu Takılmıştır..! 8 Kişi Rahat Biner..! Sorun Olursa 4ü Perşembe, 4ü Pazar biner..! Bir Defa İngilterede Denedik 8 Kişi De Binebildi...! Gutinizde Patlamaz..!
                      bizim taraftarın yaratıcılığı değil o. ekşi sözlükten alıntı. ayrıca ben yenildiklerine sevinmiyorum, bu hafta yenerler de taraftara kendilerini affettirmeleri için bizim maçta ekstra performans göstermek zorunda kalmazlar umarım.
                      En son Cemile tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 20:23.
                      Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• buradan tekrar söylüyorum bu maçı lacağız goller de Umut ve Jaja dan
                        TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

yıkıldım yapmayın ya

Yorum

• buca-bursa ilk yarı 0-0 bucanın topu direkten dönmüş

bu maçta puan kaybı zirvede fenerle yalnız bırakır bizi artık

Yorum

• nedendir bilinmez!!!iç saha maçlarından acayip tırsıyorum öfff!!!

Yorum

• Umut bi 100 yapsada bizde rahatlasak

Yorum

Çalışıyor...
                                X