Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak okanmeral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayırlısı ile ilk mesajımı atıyor olacağım. Öncelikle tüm bordomavi.net forumdaki yazar arkadaşlarıma ve tüm Trabzonsporlulara selam ederim.
    İç sahada aldığımız beraberlik maçı olan Antalyaspor karşılaşmasından sonra, önümüzdeki iki deplasman maçını da kazanacağımızı söylemiş sonrası olan Kayserispor maçını da beraberlikle neticelendireceğimizi öngörmüştüm. Fakat şu an bakıyorum ki takımımız olağanüstü bir hava yakalamış, takım üzerindeki tüm kara bulutlar dağılmış.
    Hafta başı ise beni en çok üzen haber Pawel' in sakatlanması olmuştu. Oyun içerisinde harika paslaşmalarda bulunan Pawel, umut ediyorum ki maç içerisinde eksikliğini hissettirmez.
    Şunu da anlamakta zorlanıyorum; bazı yazar arkadaşlar hala Yattara' yı kadroya monteleme çabasındalar. Bırakın arkadaşlar; o devirler geçti, gitti.
    Sonuç olarak, Allah utandırmasın, yine yeniden gülelim.
    Öncelikle, hoş geldin

Yattara konusunda bende bir şey söyleyeyim. Yattara'nın mücadele etmeden oynamasına evde izlerken dayanamayanlardan biri de benim, gel gör ki iç saha maçlarında oyunu açacak oyuncumuz olarak o gözüküyor. Çizgiye inip, rakibi açacak oyuncumuz olmadığı için, hep ortadan gitmekte çok zorlanıyoruz. Özellikle iç sahada. Defansı geride kuran takımları, ortadan paslaşarak açmak zor oluyor. Yattara tüm maç bir şey yapmasa bile, her an bir ortasıyla bize golü buldurabilecek bir oyuncu. Ayrıca çokta kötü oynadığını düşünmüyorum. İç sahada her maç 11 başlamalı, en azından skoru garanti edene kadar.

Tabi Yattara oynuyorsa, Umut'u da ceza sahası içinde yalnız bırakmamak lazım. Soldan Burak, ortadan Jaja sürekli ceza sahası içine koşu yapmalılar top Yattara'dayken. Özellikle, savunma oyuncularının Umut ve Burak'ı marke edeceğini düşünürsek bu tip pozisyonlarda Jaja, boş alan bulabilir. Böyle bir gole ihtiyacımız var bu maçta. Ortadan paslaşarak, golü bulmamız maalesef çok zor olur.
    En son mda61 tarafından düzenlendi; 26.02.2011, 12:01.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Bilet satışları gayet iyi gidiyor...

Böyle devam ederse maç saatine kadar bilet kalmaz...

Yorum

• İlk olarak balkan 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        -----------onur-----------

serkan-mustafa-glowacki-cale

-------selçuk-colman------

burak------jaja-------umut

----------brozek-------

giray ın mustafadan eksiği var fazlası yok,
        en uç ta ise brozek bi 90 dk.oynasın artık

yattara-alan a top göstermez sert oynayan kayserililer,sonradan düşünülebilir...
        brozek sakat...
        poetricus

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç gününe bilet kalır mı?

Biletix üzerinden biletimi alırsam maç günü Trabzon biletix şubesinden ya da stad gişelerinden biletimi temin edebilirmiyim?

Ula habu soruya cevap verecek insan oğli yok midur?

Yorum

• çok rahat alacağımız bi maç 2-0 ve üstü biter ben ufak maçlardan çekinin

Yorum

Alabilirsin...

Bilet gişesine git,çıktıyı al.

Maç günü çok zor ihtimal erken saatte biletlerin bitmesi...

Şu anda sadece kale arkası tükenmiş durumda.

Maraton'da da şu anda yer var.

Yorum

• dün futbol eksperi programında idmanda as takımda Piotr oynuyordu herhalde orta sahanın solunda oynatacak

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alabilirsin...

Bilet gişesine git,çıktıyı al.

Maç günü çok zor ihtimal erken saatte biletlerin bitmesi...

Şu anda sadece kale arkası tükenmiş durumda.

Maraton'da da şu anda yer var.
                  Hele şükür cevap veren biri çıktı,saolasın.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    brozek sakat...
                    unuttum oni,
                    brozek i silip,umut u en uca alıp m.çakırı da oralarda bir yere yerleştirmek lazım o zaman
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Bileti aldığın kredi kartını da mutlaka yanında götür, çünkü onu da ibraz etmeni istiyorlar.

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -----------Onur-----------

Serkan-Mustafa-Glowacki-Cale

-------Selçuk-Colman------

Burak------Jaja-------M.Çakır

----------Umut-------

giray ın mustafadan eksiği var fazlası yok,

yattara-alan a top göstermez sert oynayan kayserililer,sonradan düşünülebilir...
                        brozek sakat olunca yerine umut u aldım,
                        umutun boşalttığı alana ise çakırı monte ettim,
                        bence güzel ettim
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bileti aldığın kredi kartını da mutlaka yanında götür, çünkü onu da ibraz etmeni istiyorlar.

Onu biliyorum hocam,saolasın yine de.

Yorum

• 20 gün kadar Trabzon'da kaldım o süre içerisinde Ankaragücü ve antalyaspor maçlarını tribünde izledim, ikisinin de sonucu malum.Umarım benim uğursuzluğum gitmiştir.Trabzon'u bile terkettim o yüzden.Yoksa Kayseri maçına da kalmaya niyetliydim.

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              taraftardan çok korkuyorum
                              taraftar napsın daha ki.bunlar basının pof pofları.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kabus gördüm 4-3 yeniliyorduk kayseri ye, 2-1 öne geçmişiz bir sürü gol kaçırmışız sonrasında kayseri nin golleri gelmiş ve skor 4-3.. maçı görmedim sadece bu başlıkta yapılan olumsuz yorumları gördüm resmen yıkılmıştı millet, bu kadar gol kaçırırsan olacağı bu felan..
                                rüyan gerçek olmaz inşallah.gerçi rüyalarımız gerçek olsydı her yıl şampiyon olurduk

Yorum

Çalışıyor...
                                X