Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada konuyla alakasız daha önce genelde cepten baglaniyordum zor oluyordu n95 8gb
    Dün iPhone aldım ne kadar rahatmis bundan sonra sık sık görüşürüz artik
    Bence hiç vakit kaybetmeden "Tapatalk" uygulamasını yükle..

Bak nasıl güzel oluyor forum..

Bu arada maçı alacağımızı düşünüyorum.
    Umarım seyirciye homurdanma fırsatı vermeyecek şekilde bir maç olur....
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• eski günLerin anısına şota burayaaa....=))
      yıkarız tüm saLtanatLarı bi isyana bakar !!!...::: beşikdüzü tayfa :::...

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben içerideki maçlarda Yattara'nın ilk 11'de olması gerektiğini düşünüyorum.

-----------Onur-----------
        Serkan-Giray-Glowacki-Piotr
        -------Selçuk-Colman------
        Yattara----Jaja-------Burak
        ----------Umut------------
        kesinlikle katılıyorum..

Yorum

• İlk olarak lazvegass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Büyük kaptan Şotayı buraya getirr....

Demi ya taraftar maçtan önce yıksa Avni Akeri bu tezahuratla. Ünal Hoca da tutsa eskilerdeki gibi Şotanın elinden getirse tribünlere
          Kardeş hiç gerek yok böyle şeylere. Tamam Şota'yı hepimiz seviyoruz, geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız ama böylesine önemli bir maç öncesi nostalji rüzgârlarıyla takımın kazanma azim ve mücadelesini tabiri caizse yumuşatmamak gerekir.

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben içerideki maçlarda Yattara'nın ilk 11'de olması gerektiğini düşünüyorum.

-----------Onur-----------
            Serkan-Giray-Glowacki-Piotr
            Yattara----Jaja-------Burak
            ----------Umut------------
            Burak Sol da ne kadar etkili olur bilmiyorum ama güzel kadro

Yorum

• ganzilis'in videosu yayınlanacak mı acaba yine ?

Yorum

• Şota'yı severiz bağrımızada basarız ama bu hafta sonu Şotanın üzülmesini yürekten diliyorum.Zira evladımız dediğimiz ''eski'' lerden çekiyoruz ne çekiyorsak.Hepsi Trabzonspora karşı ayrı bir motivasyon içerisinde oluyor.

Son iki haftadır tedirgin olan taraftar bu hafta bayağı motive olmuş.Forumun havasından anlaşılıyor.

Geçtiğimiz 2 haftada maçları alacağımızı net olarak ifade etmiştim.

Bu hafta hem net bir galibiyet hemde net bir futbol bekliyorum.Allah'ın izni ile maçlarımızı bir bir kazanarak rakiplerimizi moralmen yıkacağız.

Onur ,Jaja , Yattara , Selçuk ,Colman ,Burak ,Alanzinho ile rahat bir maç izleyerek maçı alacağımıza yürekten inanıyorum.
                En son B.AKDEMİR tarafından düzenlendi; 26.02.2011, 11:25.
                Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Haydi Trabzonspor'um zor maç 1-0 olsun bizim olsun bu 3 puan bizim için çok önemli
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rüyamda biz 2-0 alıyorduk bu maçı daha bombası fener maçı ilk yarı 1-0 önde kapıyorlar sonra 1-1 ve uzatmalarda kasımpaşa 2-1 kazanıyor
                    Ah Allah'im bu nasil guzel bir ruya! İnsallah cikar ne diyelim...
                    Ruyalar Gercek Olsa!!!!
                    Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• -----------Onur-----------

Serkan-Mustafa-Glowacki-Cale

Burak------Jaja-------M.Çakır

----------Umut-------

giray ın mustafadan eksiği var fazlası yok,

yattara-alan a top göstermez sert oynayan kayserililer,sonradan düşünülebilir...
                      En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 26.02.2011, 12:17.
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ganzilis'in videosu yayınlanacak mı acaba yine ?
                        Yeni bir video mu yaptı ? Yoksa, geçen maçta yayınlanandan mı bahsediyorsun ?
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni bir video mu yaptı ? Yoksa, geçen maçta yayınlanandan mı bahsediyorsun ?
                          Geçen maç. Sadece o maçlık mıydı o uygulama ?

Yorum

• Hayırlısı ile ilk mesajımı atıyor olacağım. Öncelikle tüm bordomavi.net forumdaki yazar arkadaşlarıma ve tüm Trabzonsporlulara selam ederim.
                            İç sahada aldığımız beraberlik maçı olan Antalyaspor karşılaşmasından sonra, önümüzdeki iki deplasman maçını da kazanacağımızı söylemiş sonrası olan Kayserispor maçını da beraberlikle neticelendireceğimizi öngörmüştüm. Fakat şu an bakıyorum ki takımımız olağanüstü bir hava yakalamış, takım üzerindeki tüm kara bulutlar dağılmış.
                            Hafta başı ise beni en çok üzen haber Pawel' in sakatlanması olmuştu. Oyun içerisinde harika paslaşmalarda bulunan Pawel, umut ediyorum ki maç içerisinde eksikliğini hissettirmez.
                            Şunu da anlamakta zorlanıyorum; bazı yazar arkadaşlar hala Yattara' yı kadroya monteleme çabasındalar. Bırakın arkadaşlar; o devirler geçti, gitti.
                            Sonuç olarak, Allah utandırmasın, yine yeniden gülelim.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen maç. Sadece o maçlık mıydı o uygulama ?
                              Sanırım öyleydi. Taraftarı uyandırmak amaçlanmıştı. Belki bu maçta gösterilir belki, bilgim yok.

Off, bende Trabzon'da olmak istiyorum şimdi. Aylardır Avni Aker'de maç izlemedik, her maç özlemim depreşiyor.
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• kabus gördüm 4-3 yeniliyorduk kayseri ye, 2-1 öne geçmişiz bir sürü gol kaçırmışız sonrasında kayseri nin golleri gelmiş ve skor 4-3.. maçı görmedim sadece bu başlıkta yapılan olumsuz yorumları gördüm resmen yıkılmıştı millet, bu kadar gol kaçırırsan olacağı bu felan..
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X