Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolunay'da sağolsun bize çalıştı. (=
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Notlardan kısa bir özet geçeyim 1300 kişilik yere 2750-3000 civarı insan girdik nefes alınmıyordu oldugumuz bölümde ondan hariç ilk yarının bitmesine 10 dakika kala öyle bir tezahürat a başladık ben bile artık biz buyuz ya dedim.. Trabzondaki taraftarımız utanmalı bence.. Enginin üçlüsü mükemmeldi ßursalılar resmen delirdi 15 tane çevik kuvvet polisini koşarken görünce tabi hepsi kaçtı o ayrı mesele.. Taraftar olarak süperdik yanlız anlam veremediğim bazı şeyler wardı Trabzonda 17 + Z.T.K maçlarını da izleyen taraftarımızın yani orda yaşayanların buraya deplasmana gelmesi çok saçma zaten bilet sıkıntısı war kendi kendisini boşuna sıkıntıya sokmasına hiç gerek yok olsun dışarda kimse kalmadı bunada şükür herşey çok güzeldi.. bu yazdıklarımı sesli anlatacak olursam size anlatamazdım ses tellerim kaymış vaziyette yazılı olarak anlatabildiklerim bunlar..
      BMN Bursa
      OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Yorum

• sevmek bir ömür sürer, bursaya koymak 16 dakika

Yorum

• 12. hafta +21 averaj.. 29 gol..

Maşallah Subhanallah. Nazar değmesin..
          En son ozturk tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:17.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maç berabere bitecek gibi geliyor..Çünkü Fener'i potaya sokacaklar,ve antep bize yine ölümüne oynayacak..dediydi dersiniz
            İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fener Antep'te puan kaybedecek zaten, biz berabere kalınca nasıl potaya girecek?..
            İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fener her zamanki gibi 3-0 tarifesini yapar antepe..Antep'te her zaman ki gibi biz berabere kalırız..sonra önümüz açık..ilk yarıyı 1-2 puan önde kapatırız diyorum lider olarak..bursayı yenersek 4 puan olur..ancak şöle bi durum var 2.yarı tüm derbiler deplasmanda,onu da gözönüne alarak diyorum ki 6 puan önde girmeliyiz..

Armağan içindeki negatif havayı dağıt biraz artık...Ha, "ben demiştim" demek güzel tabi, ayrı konu
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• suanda anadolu futbolunun geldigi nokta mandelanin guney afrikada yaptigi sey gibi. yok say, baskiyla sindir asimile etmeye calis.. ama bir yere kadar istee.. yemiyor artik bunyee.. uzak takimi diye millete cakilan takimlar bu takimlardi aslinda yillardir, kucuk olsun benim olsun zihniyetiyle isi de kotariyorlardi ama cag degisti ,, bu yazaneci reklam pesinde kosan zihniyet yazanelerden holdinglere tasindi sadece o kadar.. zihniyetleri yine 1980-90 larin aynisi.. aynen devam istanbul. yakinda yine Trabzona karsi ayni tribunlerde bayrak sallayacaksiniz .,tipki gecmiste oldugu gibi...

Yorum

• Ertuğrul Hoca Metalist maçında Jaja'yı tanımıştı ama yine de bugün gerekli önlemi alamadı. Jaja'da gerçekten iki golde de gol vuruşu nasıl yapılırın dersini verdi.
                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Bir haftadir hergun rahar yeneriz diye yazdim Rahat yendik sistemimiz oturdu takim kdndine guvenli oynuyor ve eskisi gibi aceleci panik futbolda yok tesekkurler senol hocam Buarada jajanin ilk golu ne goldu beeee ayakli vurdu raketlemi
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Bursasporun haber sitesini deface edeceğim birşeyler söylemek isteyen varmı
                    Liverpool FC Trabzonspor
                    Steven Gerrard

Yorum

• %5 yasağı delindi diye haber yapmışlar

Atatürk stadını bize verin 2 saatte dolduralım

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa-Trabzon maç macerası icin şu son 2 gündür yaşadıklarım(ız) ile ilgili söylenebilcek en güzel söz şudur diye tahmin ediyorum :
                        Stadyuma girmeye calışırken cebime uzanan eliyle Mesut'un fotograf makinesini çalan şerefsizin Allah belasını versin; ki Erdal abiye verdigimiz söz başta olmak üzere bi önceki gece ve mac günüyle ilgili bir cok video ve fotografın daha gün yüzüne çıkamadan tarihin derinliklerine gömülüp gitmesine sebep oldu adiii...!!!!!!!!!!!!!!
                        Makinenin çaldırılması sırasında makine bendeydi... gerekli mercilerden özür diliyorum... ( ama hırsızın hic mi sucu yok? )
                        - Allahsızlar...Neyse Kardeşim Değdi en azından , Helal Olsun size
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ö.saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Notlardan kısa bir özet geçeyim 1300 kişilik yere 2750-3000 civarı insan girdik nefes alınmıyordu oldugumuz bölümde ondan hariç ilk yarının bitmesine 10 dakika kala öyle bir tezahürat a başladık ben bile artık biz buyuz ya dedim.. Trabzondaki taraftarımız utanmalı bence.. Enginin üçlüsü mükemmeldi ßursalılar resmen delirdi 15 tane çevik kuvvet polisini koşarken görünce tabi hepsi kaçtı o ayrı mesele.. Taraftar olarak süperdik yanlız anlam veremediğim bazı şeyler wardı Trabzonda 17 + Z.T.K maçlarını da izleyen taraftarımızın yani orda yaşayanların buraya deplasmana gelmesi çok saçma zaten bilet sıkıntısı war kendi kendisini boşuna sıkıntıya sokmasına hiç gerek yok olsun dışarda kimse kalmadı bunada şükür herşey çok güzeldi.. bu yazdıklarımı sesli anlatacak olursam size anlatamazdım ses tellerim kaymış vaziyette yazılı olarak anlatabildiklerim bunlar..
                          herşey çok güzeldi de o 25. dk daki olaylar çok kötüydü taraftar performansımız mükemmeldi koltuğa oturan yoktu.amigolar filan mükemmeldi
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bi kere yazdım bı daha yazıom herseyı yerınde yemek lazım

Seftalıyıde Bursada yendımı guzel

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Taraftar sokaklara döküldü

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursasporun haber sitesini deface edeceğim birşeyler söylemek isteyen varmı
                                - Bursa Adam Gördü Dermisin
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X