Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kimseyi rencide etmemek için elimizden gelni yapıyoruz...

aşırı güç kullanmıyoruz....

gerektiğinde haddimizi biliyoruz...

küçükleri ezmiyoruz ama

hedefe emin adımlarla yürüyoruz .... daha ne olsun...............daha nice galibiyetlere

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçın özetinin olduğu bir link verilmişti daha önce.

Yeniden alabilirmiyim?

Banada atsana...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ya ridvan ben sana sovmekten biktim sen y..kliktan bikmadin,. sana ne ulan digiturkun yaptigi yatirimdan .. serefsiz..
        aklinca inceden inceye kamuoyu olusturup fitne fesata zemin hazirliyor..

Yorum

• bu rıdvandan acayip soğudum adam resmen gerçek yüzünü ortaya çıkardı
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Banada atsana...
            Bana atan olmadı ki..

Yorum

• Muhteşemsiniz

Rakibimiz Bursaspor..Son şampiyon ve gerçekten kaliteli bir takım. Böylesi bir maçta müthiş hırs, inanç ve kazanma yolundaki kararlılık daha ilk dakikalarda Trabzonspor’un maçı erkenden kopartabiliyor. Bordo-Mavili takım geri dönse çeviriyor, öne geçtimi oyunu istediği gibi yönetiyor, hırsı mücadelesi ise üst düzey. Böyle bir takım şampiyon olacak tabiî ki..

Ben Trabzonspor’u, Bursaspor karşısında izlerken efsane günlere geri gittim. Takımda öyle bir inanç ve özgüven varki rakibin kim olduğu, ismi veya durumu onları ilgilendirmiyor. Çıkıyorlar, takır takır futbolunu oynuyar ve kazanıyorlar. Sahada keyif veren bu takım tüm Trabzonsporlular gibi beni de fazlasıyla gururlandırıyor.

Şenol hocayı yürekten kutlamak gerek. Takıma şampiyonluğa aşılamış. Sahadaki takım da bunun hakkını fazlasıyla veriyor.

İnanıyorum ki bu yolun sonunda Trabzonspor, şampiyonluğa ulaşacak ve özlediği mutluluğu bu yıl yakalayacaktır

Kadir ÖZCAN

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şuan dersanedeym artık maçın heyecanına dayanamadm fizk ve matematik derslerini asıp maçı izleyecem
                İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur abin duymasın
                Nihat abi Onur abim olsa o da aynısını yapardı

Yorum

• İlk olarak allcay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sevmek bir ömür sürer, bursaya koymak 16 dakika :d
                  abİ sÜpersİn
                  "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bugun harika bir gün 13 kasımı hiç unutmayacağım
                    Bi de 13 rakamı için uğursuz derler.
                    Cenabet adama tabiki uğursuz gelir
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya ridvan ben sana sovmekten biktim sen y..kliktan bikmadin,. sana ne ulan digiturkun yaptigi yatirimdan .. serefsiz..
                      aklinca inceden inceye kamuoyu olusturup fitne fesata zemin hazirliyor..

Sanki sirketin ortagi....
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• son olarak bize heryer trabzon diyorum iyi geceler
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Arkadaşlar ilk yarıyı izleyemedim. Uyuyakalmışım evde. Maçın tamamını indirebileceğim bir yer var mı?

Bir de stadyum saat kaçta başlıyor? Özetini de ordan izliyim.

Yorum

• arkadaşlar lütfen herkes adam gibi yorumunu yapsın seviyeyi düşürmeyelim...

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5 dakikadaki hareket super ya bayıldım elinize yüreginize sağlık.
                              Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                              18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçın özetinin olduğu bir link verilmişti daha önce.

Yeniden alabilirmiyim?
                                bende istiyorum izleyemedik maci..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X