İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ahaha. Koptum.İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYANAYRIZ şuster reizzz
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
trt stadyum programı bu gece 22.00 da...İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt 1'in stadyum programı ne zaman başlar bilgisi olan var mı ?
Yorum
-
Bu sene başka, bambaşka.
Galibiyet.
Liderlik.
Kadro.
'Şenol Güneş'.
Forumun heyecanı da bir başka bu sene.
Ve tabii ki Trabzonspor;
İyi ki Trabzonspor.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
Abi bilginiz için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun bilginiz içinİlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrt stadyum programı bu gece 22.00 da...
Yorum
-
birde şampiyon olduk mu yürüyecek yer bile kalmayacak inşallahİlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne yaa alt tarafı bursa'yi yendik maraş trafiğe kapanmis her tarafta torpiller patlıyor meydanda millet toplanmış bağırıp çağırıyor sanki şampiyon olduk...
süleymanoğlu
hayat beni 61 kenara
Yorum
-
Çok güzel şeyler çıkıyor bu akşam.. Güzel bir arşiv olacak..İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"İtinayla balon söndürülür."
Bkz: Bejeke, Bursa...
Yorum
-
Mesele Bursa'nın mağlup edilme meselesi değil arkadaşlar. Mesele taraftarın 7'den 77'ye herkesin yeniden şampiyonluğa inanması meselesi. Yoksa kimse Bursa'yı yendik diye sokaklara fırlamaz
En son My tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 18:54.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum