Ceyhun ve Selçuk ikilisinden birisi sürekli ceza sahasını kovalamalı.Dönen toplarda dikkatli olmalıyız.Volkan'ın olmaması Cale'yi ileri çıkışlarda biraz daha rahatlatır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Volkan yok .İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadromuz çıkması gereken en ideal takım ile çıktı.
fakat korkum şu, çok hızlı top oynayan turgay, Sercan gibi adamları karşılayacak olan isimler Ceyhun ve Giray gibi ağır denebilecek iki ismimiz.
Umaım rahat bir durum olmaz bursa için.
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
abi sen bayrağın altındaki abiyi diyorsun galiba...
gerçi bende onu kastetmiştim ama öncekşi fotoda yanlış görmüşüm ikisi birbirinden farklı...
bu fotoğraftaki Kerim abi olsa gerek...?
Evet
bulmuşsun Kerim Abi'yi
Gümüşhanespor atkısının yanındaki abimiz kafasında kırmızı bandana olan 
Hangi maça gittiysem hepsinde vardı
Yorum
-
He,Hele Şükür bulduk Kerim abiyi...İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet
bulmuşsun Kerim Abi'yi
Gümüşhanespor atkısının yanındaki abimiz kafasında kırmızı bandana olan 
Hangi maça gittiysem hepsinde vardı

Aslında ben ilk fotoğraftada bunu kastetmiştim...
Kerim abi gibi taraftarlarımız olduğu sürece 100 yılda şampiyon olamazsak hiçbir şehirde tribünlerimiz boş kalmaz...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Bence taraftar anlamında çok stresli geçicek maç.İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünde ıslıklar falan var umarım bi sorun çıkmaz .OSCAR CARDOZO
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum