Tolunay'da sağolsun bize çalıştı. (=
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Notlardan kısa bir özet geçeyim 1300 kişilik yere 2750-3000 civarı insan girdik nefes alınmıyordu oldugumuz bölümde ondan hariç ilk yarının bitmesine 10 dakika kala öyle bir tezahürat a başladık ben bile artık biz buyuz ya dedim.. Trabzondaki taraftarımız utanmalı bence.. Enginin üçlüsü mükemmeldi ßursalılar resmen delirdi 15 tane çevik kuvvet polisini koşarken görünce tabi hepsi kaçtı o ayrı mesele.. Taraftar olarak süperdik yanlız anlam veremediğim bazı şeyler wardı Trabzonda 17 + Z.T.K maçlarını da izleyen taraftarımızın yani orda yaşayanların buraya deplasmana gelmesi çok saçma zaten bilet sıkıntısı war kendi kendisini boşuna sıkıntıya sokmasına hiç gerek yok olsun dışarda kimse kalmadı bunada şükür herşey çok güzeldi.. bu yazdıklarımı sesli anlatacak olursam size anlatamazdım ses tellerim kaymış vaziyette yazılı olarak anlatabildiklerim bunlar..BMN Bursa
OFLULAR
``Bir gece ansızın geliriz``
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç berabere bitecek gibi geliyor..Çünkü Fener'i potaya sokacaklar,ve antep bize yine ölümüne oynayacak..dediydi dersinizİlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener Antep'te puan kaybedecek zaten, biz berabere kalınca nasıl potaya girecek?..İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener her zamanki gibi 3-0 tarifesini yapar antepe..Antep'te her zaman ki gibi biz berabere kalırız..sonra önümüz açık..ilk yarıyı 1-2 puan önde kapatırız diyorum lider olarak..bursayı yenersek 4 puan olur..ancak şöle bi durum var 2.yarı tüm derbiler deplasmanda,onu da gözönüne alarak diyorum ki 6 puan önde girmeliyiz..
Armağan içindeki negatif havayı dağıt biraz artık...Ha, "ben demiştim" demek güzel tabi, ayrı konu
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
suanda anadolu futbolunun geldigi nokta mandelanin guney afrikada yaptigi sey gibi. yok say, baskiyla sindir asimile etmeye calis.. ama bir yere kadar istee.. yemiyor artik bunyee.. uzak takimi diye millete cakilan takimlar bu takimlardi aslinda yillardir, kucuk olsun benim olsun zihniyetiyle isi de kotariyorlardi ama cag degisti ,, bu yazaneci reklam pesinde kosan zihniyet yazanelerden holdinglere tasindi sadece o kadar.. zihniyetleri yine 1980-90 larin aynisi.. aynen devam istanbul. yakinda yine Trabzona karsi ayni tribunlerde bayrak sallayacaksiniz .,tipki gecmiste oldugu gibi...
Yorum
-
- Allahsızlar...Neyse Kardeşim Değdi en azından , Helal Olsun sizeİlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa-Trabzon maç macerası icin şu son 2 gündür yaşadıklarım(ız) ile ilgili söylenebilcek en güzel söz şudur diye tahmin ediyorum :
Stadyuma girmeye calışırken cebime uzanan eliyle Mesut'un fotograf makinesini çalan şerefsizin Allah belasını versin; ki Erdal abiye verdigimiz söz başta olmak üzere bi önceki gece ve mac günüyle ilgili bir cok video ve fotografın daha gün yüzüne çıkamadan tarihin derinliklerine gömülüp gitmesine sebep oldu adiii...!!!!!!!!!!!!!!
Makinenin çaldırılması sırasında makine bendeydi... gerekli mercilerden özür diliyorum... ( ama hırsızın hic mi sucu yok? )
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
herşey çok güzeldi de o 25. dk daki olaylar çok kötüydü taraftar performansımız mükemmeldi koltuğa oturan yoktu.amigolar filan mükemmeldiİlk olarak ö.saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNotlardan kısa bir özet geçeyim 1300 kişilik yere 2750-3000 civarı insan girdik nefes alınmıyordu oldugumuz bölümde ondan hariç ilk yarının bitmesine 10 dakika kala öyle bir tezahürat a başladık ben bile artık biz buyuz ya dedim.. Trabzondaki taraftarımız utanmalı bence.. Enginin üçlüsü mükemmeldi ßursalılar resmen delirdi 15 tane çevik kuvvet polisini koşarken görünce tabi hepsi kaçtı o ayrı mesele.. Taraftar olarak süperdik yanlız anlam veremediğim bazı şeyler wardı Trabzonda 17 + Z.T.K maçlarını da izleyen taraftarımızın yani orda yaşayanların buraya deplasmana gelmesi çok saçma zaten bilet sıkıntısı war kendi kendisini boşuna sıkıntıya sokmasına hiç gerek yok olsun dışarda kimse kalmadı bunada şükür herşey çok güzeldi.. bu yazdıklarımı sesli anlatacak olursam size anlatamazdım ses tellerim kaymış vaziyette yazılı olarak anlatabildiklerim bunlar..Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
- Bursa Adam Gördü Dermisinİlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursasporun haber sitesini deface edeceğim birşeyler söylemek isteyen varmı
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum