İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
herkes bizim takımın hücum gücünün çok yüksek olduğunu söylüyor ben ise çok aksini düşünüyorum..umut,burak,ile olucak iş değil bunlar.evet şuan ligin zirvesindeyiz herşey güllük güllüstanlık gibi görünüyor ama ikinci devre maçlar dahada çok sert ve mücadelesi yüksek maçlar olucak..bu oyuncularla lig yürümez..çekirge her zaman zıplamaz herkes galatasaray maçını alarak takımı çok havaya soktu ama kimse bu kadar kötü ve eksik galatasarayı yendiğimizi söylemiyor..yani bu kadar sakatları olan eksikleri olan bir takımı yeniyorsan fazla konuşmayacaksın üç puanına sevineceksin..aldığımız 5 galibiyet takımı çok havaya soktu doğaldır kolay bir başarı değil..ancak asıl sınavımız bu haftaki bursa maçı..çünkü en iyisiyle oynuyorsun çünkü kendi sahasında yenilmeyen bir takımda oynuyorsun..ve son olarak bir puan alırsak bu beş galibitetin ardından su gibi gelecektir..en azından takım diğer maçlara rehavete kapılmasın iki puan kaybedersek ligin ikincisi bursaya kaybedelim..mağlubiyet bizi yıkmaz galibiyet şahlandırır...
Yorum
-
Cafer Abi sen Bursayı favori gör.Sen zaten her hafta rakibi favori görüyorsun yada puan kaybedeceğimizi düşünüyorsun.Ama illa bir maçta tutacak tahminin.Sonuçta tüm maçları mağlubiyetsiz atlatamayız.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursayi 4 sezondur deplasmanda yenemiyoruz.
Ayrica 200 küsür gündür ligde yenilmemeleri dolayisiyla macin kesin favorisi bursaspordur diyorum ben.
Yorum
-
fener Antep'te puan kaybedecek zaten, biz berabere kalınca nasıl potaya girecek?..İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç berabere bitecek gibi geliyor..Çünkü Fener'i potaya sokacaklar,ve antep bize yine ölümüne oynayacak..dediydi dersinizYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
fener her zamanki gibi 3-0 tarifesini yapar antepe..Antep'te her zaman ki gibi biz berabere kalırız..sonra önümüz açık..ilk yarıyı 1-2 puan önde kapatırız diyorum lider olarak..bursayı yenersek 4 puan olur..ancak şöle bi durum var 2.yarı tüm derbiler deplasmanda,onu da gözönüne alarak diyorum ki 6 puan önde girmeliyiz..İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener Antep'te puan kaybedecek zaten, biz berabere kalınca nasıl potaya girecek?..ölümüne trabzon !
Yorum
-
İkinci yarıdaki 3 istanbul deplasmanından 3 beraberlik iyidir, ya da 1 galibiyet. gs ve bjk deplasmanlarda çok fazla puan kaybedecekler ve puan farkını kapatamayacaklar. fenerbahçe tehlikeli, o yüzden bursanın sonuna kadar yarış içinde olması lazım, erken kopar da fenerle başbaşa kalırsak bizim açımızdan iyi olmaz. Bu arada tekrarlıyorum, fener bu hafta Antep'te puan kaybedecek.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener her zamanki gibi 3-0 tarifesini yapar antepe..Antep'te her zaman ki gibi biz berabere kalırız..sonra önümüz açık..ilk yarıyı 1-2 puan önde kapatırız diyorum lider olarak..bursayı yenersek 4 puan olur..ancak şöle bi durum var 2.yarı tüm derbiler deplasmanda,onu da gözönüne alarak diyorum ki 6 puan önde girmeliyiz..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum