Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya bu E.Sağlam harbiden çok yüzsüz bir insanmış.

Ligtv'ye verdiği roportajdan sonra basın toplantısında da aynı şeyleri söylemi.. Adam gibi adammış.. Adamlıktan eser yok herifte.

Yorum

• utanmadan hakeme agliyor ertugrul efendi.. iste yere goge sigdirilamayan ertugrulun ucuz yuzu,,

2005 de cem papila sampiyonlugumuzu calmis , senol hoca buna ragmen cikip hakeme sallamis..

Yorum

• maraton programına bi mail yollamak istiyorum. Adres bulamadım. Bilen varsa yazabilirmi acaba?

Yorum

• İstitadının türevini alıyor senol hoca...
          şampiyon olmak için asılsakta maça...
          kuvvetli maça asımız...
          asıl taraftarımız...
          şampiyon olacağız demiştik evvelden...
          gecen onca sureden sonra degısen pekte bırsey yok...
          horon oynamamak için hiç bir mazeret yok...
          karadenız usaklari...

çıkarun bayraklari....
          soylemeye başlamak mümkündür şampiyonluk şarkilari...
          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
          --------------------------Novalis--------------
          ------------

Yorum

• Futbalski Egemen ve Cale nin yanında bir de Serkan ın müdahalesi var...Bence o da önemli idi...Yalnız Ozan dan yediği çalımı da yakıştıramadım Serkan a
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Uuu ancak dönebildik. Anlat anlat bitmez. Urfa'yı geçti yaşadıklarımız valla. Çok şükür. Hepinize tekrar tebrikler, teşekkürler.

"Şampiyon şampiyon bursa şampiyon. güldürmeyin i.neler bu mu şampiyon?"

Ekranlara yansıdı mı bilmem. Burada anlatılıp anlatılmadığını da bilmiyorum da Bursasporlu yöneticileri dövmüş bizimkilerden bir çocuk
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uuu ancak dönebildik. Anlat anlat bitmez. Urfa'yı geçti yaşadıklarımız valla. Çok şükür. Hepinize tekrar tebrikler, teşekkürler.

"Şampiyon şampiyon bursa şampiyon. güldürmeyin i.neler bu mu şampiyon?"
                - O Derece Yani
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• insallah bu serimiz devam eder sampiyonlugu ozledik usaklar 27 yil... offffff

Yorum

• Topla oynama oranları nerede yazıyor?

Yorum

• Maratonda yattara ve alanzinho nun yedek oldugu ve onlarinda sahne almasiyla cok güclü olacagimiz söylendi.

Ben buna katilmiyorum ve yattara-alan in takimin sirtinda bir kambur oldugunu düsünüyorum.

Bu 2 futbolcu yedeklikten girip de is yapabilecek oyuncular, tam anlamiyla profesyonel oyuncular degiller.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• TRT yi syereden var mı
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Eger yarin aksama kadar Ertugrul Saglam TV´ye cikip özür dilemezse benim icin bitmistir...Ondan sonra istedigi kadar cikip sirinlik ugruna edebiyat yapsin!!!
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Topla oynama oranları nerede yazıyor?
                            Bursa yüzde 63,biz yüzde 37 imis.

Aldatici istatistikler bunlar,golllerden sonra biz takim olarak topa hakim olmayi istemedik.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Topla oynama oranları nerede yazıyor?
                              %63 bursaspor
                              %37 Trabzonspor

maratonda gördüm

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...