Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadyumun kıymetini bilmek lazım,rıdvan ve güntekin salağı beni deli ettiler kudurttular resmen. kapattım televizyonu. yok kapasite belliymiş. trabzonun kadrosundan kimi beşiktaş veya fenerin kadrosuna koyarmışız. ulan ağzımı bozduracak şerefsizler. beşiktaşın veya fenerin kadrosundan 1 tane adam koymam be
    Onemli olan takim olmak. Isimlere takilmamak lazim. Biz takim olma yolunda ilerliyoruz.

Bir hafta Burak atsin golleri, bir hafta Umut, bir hafta Jaja, bir hafta Egemen, bir hafta Colman, bir hafta Mustafa. Onemli olan bu, 3 puan.

Futbol kagit uzerinde oynanmiyor. O zaman lig basinda Besiktas, Fener sampiyon deyip maclari oynatmayalim Gecen sene kim derdiki Bursa o kadroyla sampiyon olacak.

Su Teo isi patlak vermeseydi, arada o da girip 1-2 gol atsaydi cok iyi olacakti. Ama Senol Hoca bu olaya da bir care bulacaktir.
    Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Bursa-Trabzon maç macerası icin şu son 2 gündür yaşadıklarım(ız) ile ilgili söylenebilcek en güzel söz şudur diye tahmin ediyorum :
      Stadyuma girmeye calışırken cebime uzanan eliyle Mesut'un fotograf makinesini çalan şerefsizin Allah belasını versin; ki Erdal abiye verdigimiz söz başta olmak üzere bi önceki gece ve mac günüyle ilgili bir cok video ve fotografın daha gün yüzüne çıkamadan tarihin derinliklerine gömülüp gitmesine sebep oldu adiii...!!!!!!!!!!!!!!
      Makinenin çaldırılması sırasında makine bendeydi... gerekli mercilerden özür diliyorum... ( ama hırsızın hic mi sucu yok? )
      Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• ya kardeşim yenmek güzelde bide o hafta fener yenilince çok daha güzel oluo ya

Yorum

• Bu durumda önümüzdeki kalan 5 maçı da kazanmamamız için hiçbir sebep yok.

Yorum

• şu rıdvanı da adam zannediyorduk, demek ki fener iyi gittiği için bize öyle geliyordu, zora gelince içinde ne kadar irin cerahat varsa boşaltmaya başladı kuduz köpekler gibi.
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bugun stadyum'da Erdoğan Arıkan mı olcak? Sadece pazar günleri oluyor diye biliyorum.

Yorum

• Devre arasında bir sol bek, bir pivot satrfor ve bir orta saha oyuncusu (mümkünse iki yönlü oynayabilen) alırsak süper olur..

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  video gizlilik ayarlarından dolayı görülemiyor

Tamamdır abi artık herkes videoyu izleyebilir
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugun stadyum'da Erdoğan Arıkan mı olcak? Sadece pazar günleri oluyor diye biliyorum.
                    Kerem Öncel, Serkan Akcan, Gülengül Altınsay, Deniz Gökçe, diğerini bilmiyorum..

erdoğan arıkan yarın..

Yorum

• pozisyon verecegimizi düşünmüyorum diye yazmıştım ama bu geri çekilip skor koruma psikolojisni hesaba katmamıştm : ) Bu akşamda antep geriden geldiği maçta evinde fb yi maglup etti ligde tam anlamıyla anadolu ihtilali olacak artık biz olamıyosak felanca takım olsun yok bu takım ŞAMPİYON olacak ötesi yok
                      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• ne 6. dkda ne 16. dk da sesleri çıkmadı doğru düzgün.burak oyundan çıktıktan sonra seslendik ona o selam vermedi oysaki engin ve jaja karşılık verdi.
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• kuzey tv, şeftaliyi yıllar önce 5-1 yendiğimiz maçı gösteriyor

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.facebook.com/video/video....7945933&ref=mf

Görüntü pek iyi değil ama Engin'in 3lüsü

renkdasım Allah razı olsun....
                            T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onemli olan takim olmak. Isimlere takilmamak lazim. Biz takim olma yolunda ilerliyoruz.

Bir hafta Burak atsin golleri, bir hafta Umut, bir hafta Jaja, bir hafta Egemen, bir hafta Colman, bir hafta Mustafa. Onemli olan bu, 3 puan.

Futbol kagit uzerinde oynanmiyor. O zaman lig basinda Besiktas, Fener sampiyon deyip maclari oynatmayalim Gecen sene kim derdiki Bursa o kadroyla sampiyon olacak.

Su Teo isi patlak vermeseydi, arada o da girip 1-2 gol atsaydi cok iyi olacakti. Ama Senol Hoca bu olaya da bir care bulacaktir.
                              dediklerine katılmakla birlikte, birebir futbolcuları kıyaslarsak bile fazla geliriz.
                              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Bursada 2 gol atınca fenerliler yine 2-2 sanmış ççç
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X