Şampiyonluğa giden bir takımın sivas gibi asansör takımları katıksız geçmesi lazım. Ve ben bu akşam takımımın rahat galip geleceğine, bizi mest edeceğine inanıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
İlk yarıları boşa harcıyoruz. Resmi maçlarda bence randımanlı kullandığımız ilk yarı deplasmandaki Liverpool maçının ilk yarısıdır.
Bu maçtada ilk yarıyı boşa harcamayıp gol bulursak rahat kazanırız. Aksi halde stres bindikçe takımın önemli negatif yanı ortaya çıkıyor. Maçı çevirmeyi başaramadıkça tempo artıracağımız yerde oyundan düşüyoruz. İnşallah bu olumsuzlukları yaşamayacağız.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarıları boşa harcıyoruz. Resmi maçlarda bence randımanlı kullandığımız ilk yarı deplasmandaki Liverpool maçının ilk yarısıdır.
Bu maçtada ilk yarıyı boşa harcamayıp gol bulursak rahat kazanırız. Aksi halde stres bindikçe takımın önemli negatif yanı ortaya çıkıyor. Maçı çevirmeyi başaramadıkça tempo artıracağımız yerde oyundan düşüyoruz. İnşallah bu olumsuzlukları yaşamayacağız.
Yorum
-
Uzunca bir ara vermiş olduk..Ben bu maça çok konsantre çıkacağımızı düşünüyorum..İstekli ve tempolu bir oyun oynayacağız...Ben 2 maçtan 6 puan çıkaracağımızı düşünüyorum..21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
.....
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle geçen biri dedi Fb maçında bile tribününüz dolmuyo diye ne diceğimi bilemedim.
Adamlara dedim kombine aldın mı ? Niye alıyım istesem maça giderim dedi bana. Geçen fener maçımız var gittin mi maça diye sordum yok gitmedim dedi.
Yani gelde küfür etme.
Biz o maça gidebilmek için neler veririz adam fener maçına gitmiyor bahaneside yok!
Yorum
-
İlk olarak ccacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar eğer kendi sahamızda sivas ve manisayı yenemeyeceksek nasıl şampiyon olacağız merak ediyorum.
yorum yapmaya bile gerek yok kadro ile alakalı. hangi onbir çıkarsa çıksın bu iki maç bizim (bizim olmalı)NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum