baya ofansif bi kadro selcuk ve colmanin defansif ozelliklerinin kisitli olmasi insallah zorlamaz bizi, ileri dortlu jaja umut teo yattara en az 3 tane atarizda kac tane yeriz bilmem...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda beraberlik gördüm..TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
.....
Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim!
Muazzam güzellikte!
Yorum
-
İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecan karyağdı muhtemel 11leri şöyle söyledi..
onur
ferhat
egemen
giray
serkan
selçuk
colman
jaja
yattara
umut
teogol
Serkan---Giray---Egemen---Ferhat
--------Selçuk---Colman---------
Yattara-------Jaja----------Umut
-------------Teofilo--------------
Çok güzel kadro ama colman soru işareti.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecan karyağdı muhtemel 11leri şöyle söyledi..
onur
ferhat
egemen
giray
serkan
selçuk
colman
jaja
yattara
umut
teogol
Yattara----Jaja-------Umut
----------Teo-------------
Baya ofansif..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/video/video....8314856&ref=mf
Muazzam güzellikte!
İstiklal yürüşlerinin tadı bambaşka oluyor. Şiddetle katılmanı tavsiye ederim Ömer. Maç için geldiğinde falan en azından.
Bu arada Colman bugün çok iyi oynayacak diyor içimden bir his.En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 13.09.2010, 17:48.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/video/video....8314856&ref=mf
Muazzam güzellikte!müthiş birşey ya orda olmak ne sarar ama ..
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
onur
ferhat
egemen
giray
serkan
selçuk
colman
jaja
yattara
umut
teogol
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstiklal yürüşlerinin tadı bambaşka oluyor. Şiddetle katılmanı tavsiye ederim Ömer. Maç için geldiğinde falan en azından.
Bu arada Colman bugün çok iyi oynayacak diyor içimden bir his.
2..3 bin kişi vardı stadın ordaki yokuşu çıkarken kalabalığın başıyla sonu arasında
2 sokak vardıT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMecidiyeköyde katılmıştım ben de cevahirden stada kadar.
2..3 bin kişi vardı stadın ordaki yokuşu çıkarken kalabalığın başıyla sonu arasında
2 sokak vardı
tüh ya bursa maçında niye yapmadık böyle birşey müthiş tühlerim diken diken oldu ...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
.....
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstiklal yürüşlerinin tadı bambaşka oluyor. Şiddetle katılmanı tavsiye ederim Ömer. Maç için geldiğinde falan en azından.
Bu arada Colman bugün çok iyi oynayacak diyor içimden bir his.İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene zaman oldu bo olay ya? nerde ?müthiş birşey ya orda olmak ne sarar ama ..
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMecidiyeköyde katılmıştım ben de cevahir otelden stada kadar.
2 sokak vardı
Gerçekten harika ya. Keşke bende böyle bir şeye katılabilsem. Ama inşallah bundan sonra nasip olacak böyle şeyler
İBB maçına gelmeyi düşünüyorum bakalım
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten harika ya. Keşke bende böyle bir şeye katılabilsem. Ama inşallah bundan sonra nasip olacak böyle şeyler
İBB maçına gelmeyi düşünüyorum bakalım'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum