en güzel gol yattaranın ramoviçi (mesut)bakkalın yanına gönderdiği gol
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
- Şimdi Herşey Çok İyi Gidiyor Ya , Tribünlerde Kavga Çıkar ..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet beyler, ilk yarinin en guzel golu ? Bence Yattara, uzun zzamandir frikikten gol atmadik.' Çocuklar 'hiçbir şey'de herşeyi bulurlar...Yetişkinler ise 'herşey'de hiçbir şeyi...' MJ
BMN İzmir
Yorum
-
- Şaşardım Zaten Yemeseydik..Hey Allahım.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum