Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada engin in durumu nasıl, umut tan kurtarabilecek mi bizi 11 başlama olasılığı nedir ?

umut 11 başladı mı dökülüyor bu adamı sonradan sokmak lazım.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak 61kenan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biletler ne alemde açık tribün hala büyük oranda boşmuş diye duydum ?
      Facebookta biletler az satılmış diye yazı okumuştum.

İnşallah stad dolar güzel bir maç izleriz.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beraberlik kokan bir maç. sivasspor çok formda. çok sağlam bir takım kurdular. rahat gol atarlar. biz de gol atarız maç berabere biter. galibiyet çok zor. takım henüz oturmuş değil. görünen o ki bjk ve bursa bu sene ligi götürür.
        sivasin bu kadrosundan mehmet yildizi cikar yine pirt.. gecen seneki gibi 4 nala bankasyaya kosar, baglasan da durmaz...

taktikleri de belli Allahini seven topu mehmete atsin.. iki sene once kayinco mahareti ile kurulan baskiyi da gorduk, federasyon torpilini de. bize elle dotle goller atilirken, uyduruk penaltilar calinirken, 5 metre ofsayt gollerine goz yumanlarin hamidosporun alehinde birak bir penalti calmayi azicik isler sakata girerse nasil maclara ayari verip hamidolarin kurtarildini ve beles puanlarin nasil yazildigini da gorduk... hakemlerin odu kobuna karisiyordu sivasa hata yapacam diye.. bulent kolpasinin hatasi olmamasina ragmen hakeme ankaraspor macindan sonra yapmaya calistiklari da " ulan bizi nasil kollamazsin" ayaklariydi resmen... sivas bu lige yakisan bir takim degil.. tipki kasimpasa ve belediye gibi.. bir takim 6-7 sene once 3.liglerde surtuyor ve hizla lige cikip bir de zirveye oynuyorsa bunun performansla futbolla izahi olamaz.. mecnunun kayincosunun kim oldugunu bilmeyen yoktur sanirim..

Yorum

• Bence maça çıkarılacak en doğru kadro şudur:

Onur
          Serkan Giray Egemen Cale

Yattara Selçuk Ceyhun Colman

Jaja

Umut (Teo)

Hem direncimiz artar hem Colman ın içe katedişleriyle daha tehlikeli akınlar yaratabiliriz..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Facebookta biletler az satılmış diye yazı okumuştum.

İnşallah stad dolar güzel bir maç izleriz.
            evet. Fener maçında stadda boşluklar vardı .. Fener olduğu için demiyorum Trabzon'un her maçında stadımız tamamen dollmalı. illa bi boşluk kalıyorsa da tv den görünen kısımları boş bırakmayın arkadaş

Yorum

• yattara bugün patlayacak gibi bir his var içimde jaja'nın füzesi var dönen topu teo tamamlar demedi demeyin

Yorum

• İlk olarak 61kenan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet. Fener maçında stadda boşluklar vardı .. Fener olduğu için demiyorum Trabzon'un her maçında stadımız tamamen dollmalı. illa bi boşluk kalıyorsa da tv den görünen kısımları boş bırakmayın arkadaş
                Çok doğru.

Tam kameraların olduğu yer boş kalıyor o durumda benim canımı sıkıyor

Yorum

• sivası avlama zamanı geldi uşaklar hayde Allah yolunuzu açık etsin
                  süleymanoğlu
                  hayat beni 61 kenara

Yorum

• Fark olur..
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hamido Mamido dinlemeden bunlara gereken dersi vermeliyiz.
                      2 yıllık tarihlerine bakmadan utanmadan sıkılmadan Trabzonspora karşı kullandıkları kelimeleri yedirteceğiz..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hadi bakalım taraftar desteği ne durumda ? dolucakmı stad ?
                        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok doğru.

Tam kameraların olduğu yer boş kalıyor o durumda benim canımı sıkıyor
                          Kesinlikle geçen biri dedi Fb maçında bile tribününüz dolmuyo diye ne diceğimi bilemedim.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Zor maç olacak Sivas'ın Fb'ye 3-0 yenilmesi kimseyi şaşırtmasın..Bize karşı daha konsantre çıkacaktırlar..Hava koşullarıda yağışlı gösteriyor..Umarım 3 puanı alan taraf oluruz..

Yorum

• 1 puan bile puan kaybıdır avnı akerde kım olursa olsun
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Güzel bi maç olur umarım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X