Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluğa giden bir takımın sivas gibi asansör takımları katıksız geçmesi lazım. Ve ben bu akşam takımımın rahat galip geleceğine, bizi mest edeceğine inanıyorum

Yorum

• İlk yarıları boşa harcıyoruz. Resmi maçlarda bence randımanlı kullandığımız ilk yarı deplasmandaki Liverpool maçının ilk yarısıdır.
      Bu maçtada ilk yarıyı boşa harcamayıp gol bulursak rahat kazanırız. Aksi halde stres bindikçe takımın önemli negatif yanı ortaya çıkıyor. Maçı çevirmeyi başaramadıkça tempo artıracağımız yerde oyundan düşüyoruz. İnşallah bu olumsuzlukları yaşamayacağız.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• sivas a futbol resitali yapacagız inş

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk yarıları boşa harcıyoruz. Resmi maçlarda bence randımanlı kullandığımız ilk yarı deplasmandaki Liverpool maçının ilk yarısıdır.
          Bu maçtada ilk yarıyı boşa harcamayıp gol bulursak rahat kazanırız. Aksi halde stres bindikçe takımın önemli negatif yanı ortaya çıkıyor. Maçı çevirmeyi başaramadıkça tempo artıracağımız yerde oyundan düşüyoruz. İnşallah bu olumsuzlukları yaşamayacağız.
          Senol günes gibisin sonuna kadar katılıyorum

Yorum

• 2-3 osmanlı tokatı vurur yollarız.
            jaja oynasın ama
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Uzunca bir ara vermiş olduk..Ben bu maça çok konsantre çıkacağımızı düşünüyorum..İstekli ve tempolu bir oyun oynayacağız...Ben 2 maçtan 6 puan çıkaracağımızı düşünüyorum..
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Zaman yavaşladı sanki geçmiyor..

Yorum

• "yattara otoban faresi gibi gelip geçer ordan ferhatın çok dikkat etmesi lazım çoookkk" bi sivaslı taraftarın yorumu.

Yorum

• Ula tamam yenecez ama habu ayaklarınızı bi yere basın ondan sonra yine yükseliriz

Yorum

• arkadaşlar eğer kendi sahamızda sivas ve manisayı yenemeyeceksek nasıl şampiyon olacağız merak ediyorum.
                      yorum yapmaya bile gerek yok kadro ile alakalı. hangi onbir çıkarsa çıksın bu iki maç bizim (bizim olmalı)
                      TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• Bu maçta takımın baştan sona kadar çok baskılı oynayacağını düşünüyorum.
                        İnşallah ilk dakikalarda gol gelir.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Stadda küfür felan etmeyiz inşallah.
                          Hazır budan önce olan kötü şeyler yavaş yavaş unutuluyorken...

Düşman kazanmak kolay ama dost kazanmak zor.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle geçen biri dedi Fb maçında bile tribününüz dolmuyo diye ne diceğimi bilemedim.
                            Trabzondan msnden görüştüğüm arkadaşlarım vardı bir iki tane.

Adamlara dedim kombine aldın mı ? Niye alıyım istesem maça giderim dedi bana. Geçen fener maçımız var gittin mi maça diye sordum yok gitmedim dedi.

Yani gelde küfür etme.

Biz o maça gidebilmek için neler veririz adam fener maçına gitmiyor bahaneside yok!

Yorum

• İlk olarak ccacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar eğer kendi sahamızda sivas ve manisayı yenemeyeceksek nasıl şampiyon olacağız merak ediyorum.
                              yorum yapmaya bile gerek yok kadro ile alakalı. hangi onbir çıkarsa çıksın bu iki maç bizim (bizim olmalı)
                              Aynen Katılıyorum Kendi evimizde Puan Kaybetmemeliyiz..
                              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Rüyamda beraberlik gördüm..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X