Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada sezonun ilk kupasını fenerbahçe almış,

Futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve daha pek daldan spor haberleri; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve tüm takımların son dakika transfer haberleri Mynet'te...

Yorum

• 2 takimli kupa macı enteresan

Yorum

• sivas üzülmesin finale kadar gelmek de başarıdır

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sivas üzülmesin finale kadar gelmek de başarıdır
          sen kalk tesislerden sahaya kadar gel ççç

Yorum

• Maçın özet görüntülerini izledim de fenerliler kupayı bile kaldıırmamış.Sevinmemişlerde kupa töreninde.Acaba inanmadılar mı kupa kazandıklarına

Yorum

• yorgunlugu güzel bahane ettiler bakalım...bu maçta ne yapıcaklar bence süper bir top oynuyacaklardır
              JAJA AVELİNO COELHO

Yorum

• İlk olarak ö.saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen Traßzonda bağıran grup arıyorsan deniz tarafı Trabzonlu Gençlere giriceksin ben 1 hafta önceki Liverpool ve Fenerbahçe maçlarında ordaydım bi tek bizim grup bağırıodu herkes maç izleme derdinde.. hatta bilete para verdim niye sesimi kısayım diye gerizekalıca yorumlarda bulunan aptallar bile var stadımızda.. o yüzden sıkıntı yok bende bezdim artık böyle ruhsuz taraftardan bence sende al biletini geç otur.. 1 pakette çekirdekk al ohhh gol olunca bitek ayağa kalkarsın gollll diyeee bağırırsın sora oturmaya devam yok böyle bi rezillik yaa
                yok yaw ben bağırmadan tezaruhat yapmadan mac izleyemem ki bu Trabzonsporsa asla olmaz.. yani şimdi kale arkasından mı aliyim bileti ? bu arada bilet kalır mı yoksa stad full olur mu?
                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                55

Yorum

• beş atarız diyecektim ama bu sefer plaka yaparız.6-1
                  İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                  Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                  Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Antalyaspor'un sert ve faullu futbolu Sivasspor'la devam edecek. Tedbirli olmamız gerek
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hemde 2-0 alacağız maçı sivas bu sene boş bakmayın gs yi yendiklerine

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hemde 2-0 alacağız maçı sivas bu sene boş bakmayın gs yi yendiklerine
                        O haftalarda da gs yi yenmeyeni dövüyolardı.
                        Sivas geçen seneden mücadele bakımından daha farklı olmakla birlikte
                        kadroları yine kötü.
                        Fb nin A2 takımdan kendi sahasında 3 yiyen bir takımdan ne beklersin?

Bu arada fb sivas maçında sivas tribünlerinin yarısı fb liydi.
                        Büyük takım vesselam
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bune kardeşim bizden başka pazartesi oynayacak takım yok mu habire niye biz oynuyoruz
                          keske hep pazartesi oynasak ne guzel butun maclari izliyorum. hafta sonu hep calisiyomda
                          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Forumumuza üye olmaları muhtemel hamidoşları kabul etmezsek sevinirim. Geçen sefer maç için üye olan sivaslılar gerçek yüzlerini geçenlerde bir başlıkta gösterip siteden uzaklaştırıldılar. Aynı şeye gerek yok.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Sivas 1-2 tane pozisyon dışında kalesine bile gidememiş fenerin.İnş. bizim maçta da böyle formsuz olurlar ve rahatça 3 puanımızı alırız.3 puan alalımda nasıl olursa olsun.Bursa'nın da puan kaybetmesi bize yetiyor.Ondan sonra ver elini liderlik

Yorum

• sivas tehlikeli takım arkadaşlar ceyhun mehmet yıldız bi de o cihanı ii durdurmamız lazım gs ve bursa maçlarında ii top oynadılar ama avniakerde şansları yok evlerinde iiler gol yemeden yeneriz 1 0 veya 2 0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X