bu arada sezonun ilk kupasını fenerbahçe almış,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
sivas üzülmesin finale kadar gelmek de başarıdır
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas üzülmesin finale kadar gelmek de başarıdır
Yorum
-
İlk olarak ö.saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Traßzonda bağıran grup arıyorsan deniz tarafı Trabzonlu Gençlere giriceksin ben 1 hafta önceki Liverpool ve Fenerbahçe maçlarında ordaydım bi tek bizim grup bağırıodu herkes maç izleme derdinde.. hatta bilete para verdim niye sesimi kısayım diye gerizekalıca yorumlarda bulunan aptallar bile var stadımızda.. o yüzden sıkıntı yok bende bezdim artık böyle ruhsuz taraftardan bence sende al biletini geç otur.. 1 pakette çekirdekk al ohhh gol olunca bitek ayağa kalkarsın gollll diyeee bağırırsın sora oturmaya devamyok böyle bi rezillik yaa
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Antalyaspor'un sert ve faullu futbolu Sivasspor'la devam edecek. Tedbirli olmamız gerekTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemde 2-0 alacağız maçı sivas bu sene boş bakmayın gs yi yendiklerine
Sivas geçen seneden mücadele bakımından daha farklı olmakla birlikte
kadroları yine kötü.
Fb nin A2 takımdan kendi sahasında 3 yiyen bir takımdan ne beklersin?
Bu arada fb sivas maçında sivas tribünlerinin yarısı fb liydi.
Büyük takım vesselamT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebune kardeşim bizden başka pazartesi oynayacak takım yok mu habire niye biz oynuyoruz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum