Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
beraberlik kokan bir maç. sivasspor çok formda. çok sağlam bir takım kurdular. rahat gol atarlar. biz de gol atarız maç berabere biter. galibiyet çok zor. takım henüz oturmuş değil. görünen o ki bjk ve bursa bu sene ligi götürür.
Biz oturmadık da Sivas oturdu yani. Şans mans 1 gol belki bulurlar, nereye rahat gol atıyorlar?
mesut kardesim umut gol atacakmi sence ? ben umut gol atamayacak dedim oran 1.50 bide colman atacak verdim oran 3.50
Oynarsa atacak gibi geliyor bana.Sivası ilk yarının ilk 20 dakikasında çözeriz.Dayanamazlar bize.Sivas bu sene kadro bakımından çok iyi gözükmüyor.Son oynadıkları maçıda izledim.Fenerbahçe karşılaşmasında ki fenerin yedek çıkmasına rağmen o kadar kötü oyun ilerisi için Sivas'ı düşündürebilir.
Son olarak Sivas'ın kalecisi bana kalırsa çok kötü bir kaleci.Bugün 3-4 farklı bir galibiyet bekliyorum.
yemişim sivası şu ezikleri eze eze yenemeyeceksek bırakalım şampiyonluk laflarını, 3p bizim olacak yeterki oyuncularımız giydikleri formanın hakkını versinler ve istekli arzulu oynasınlar, kadro kalitesi olarak ligde bjk dışında bizden iyi bir takım göremiyorum, belki birde bursa...
______________onur____________
__serkan___giray___egemen____cale/ferhat
__________selçuk___colman
___yattara______jaja________umut
_______________teo
muhtemel 11... orta saha bu kez sos vermez yorgunluk felan yok nasıl olsa !
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum