Yalan yok show anlarında Sivasspor'a üzüldüm. Benim takımıma yapacaklar onu çok moralim bozulur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYillar önce yine senol günesle antepi sov yaparak kupadan elemistik,3 gün sonra gittik orada belki de sampiyonlugu biraktik.
Futbolda rakibinizi 10-0 da yenebilirsiniz ama sova yönelik hareketler rakibiniz tarafindan unutulmaz."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet,ferhat i bende bu aksam begendim,siritmadi.
Ama alanzinho mac 6-1 iken kacirdigi golle gole ne kadar yabanci oldugunu ortaya koydu.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
- Cafer Haklı Arkadaşlar , Çabuk Havaya Girdiğimizde Yere Çabuk İniyoruz ..
- Sevinmeyide , Üzülmeyide Sınırda Tutmalıyız..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
6 tane atılır mı be? Ohaaa Trabzonspor!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ben Mücadeleden , Paslaşmadan , Hırs'tan Memnunum ..
- Memnun Olmadığım Şey , Pas Verirken Rakibi İncitecek Hareketler Yapılması ..
- Fatih ve Gökdeniz Gaziantep'e Burda Şov Yapmışlardı , Ama Gaziantepte Yenildik ve O Yenilgi Bizi Şampiyonluktan Uzaklaştıran Maçlardan Biriydi..
- Cafer İnan Seni anlıyorum , Haklısında , Bende Bu Kadar İyi Gidişten Korkuyorum ama Bu Takım İyi Top Oynuyor..
Normal sartlarda su an itibariyle bizi yenebilecek takimda görmüyorum ben.
Benim demek istedigim sivasa 6 gol attik diye herseyin güllük gülistanlik olarak görülmemesi gerektigidir.
Mesela manisa macinda tam konsantre ile sahada olmazsak isimiz zor olur,takimi rehavete sokmamak lazim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonraki mesajımı okumadın herhalde dostum.
İnşallah hep yanılırım demişimEleştirmek için alıntılamadım zaten mesajını.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet,ferhat i bende bu aksam begendim,siritmadi.
Ama alanzinho mac 6-1 iken kacirdigi golle gole ne kadar yabanci oldugunu ortaya koydu.
Cafer kardesim renkdasim istersen elestirileri yarina birakalimda 61 in zevkini cikartslim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum