Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Değerli kullanıcılarımız, avatarlarınızı kare formatında yenileyebilirsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse
iyi güzel de egemen,song gol atmak için ileri çıkarsa defansta kim duracak?
onların görevi gol atmak mı yoksa rakip ataklarını önlemek mi?
o zaman gökhan ve umut ta defansta oynasın..
Senin dediklerini işi gücü bu olanlar bilmiyor mu!?
Teknik direktör ve ekibi senden de benden de daha iyi biliyorlar ki o işin başındalar.
Sıkma canını, biz taraftarız! Kimin nerede nasıl oynadığı değil bizim görevimiz.
DESTEK OLMAK!!!
Düşün ki onlar(futbolcular) da gelse forumlarda kale arkası bağırmıyor onları numaralıya alalım, maraton uyuyor onları Meydan parkına yollayalım deseler hoşuna gider mi?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
trabzonspor artık büyük bir kulüp değil. eski başarılarla övünüp durmaktan başka elimizde bir şey kalmadığı aşikar. trabzonsporumuz bu kadar başarısız olduğu halde sahada yürüyen futbolculara verdiği çuvalla paranın sorgulanması gerekir.
trabzonspor yönetimi trabzonsporu sokmuş olduğu borç batağına karşılık yaşana bu hezimetlerin hesabını vermelidir
Ben maci izleyememistim ama özetine baktim bana hicte kötü oynadik gibi gelmedi. Bence herzamanki sorun devam ediyor. Gol atma becerisi yok bu takimda, sonuca gidemiyoruz, iyi baski kurduk ama buldugun pozisyonlari atamassan, arkada bosluklar olusuyor ve adamlar gelip atiyor.
Kolay kolay gol atamadigimizi herkes biliyor ve buna ragmen ilk yari bu kadar yüklenmek cok mantiksizdi bence, cünkü arkada verdigimiz aciklar yüzünden 3 golü yedik. Savunma bence iyi degil, ayni sekilde Forvet hattimiz. Savunma derken söyle iyi degil: Baski kurdugumuz dakikalar ileri cikiyorlar bence arkada kalsalar daha mantikli.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
arkadaşlar bi başlık acalım takımımızın desteklenmesi ve toparlanmasına yardımcı olmak adına taraftarlar bunun ıcın var yenınce alkıs yenılınce yuhhhhhh cekmek deıl tutuyorsan egerki bu renkleri hep destek tam desTEk olaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah razı olsun...
Ağzına yüreğine sağlık
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
2 haftadır gignac yazılıp çizildi ama maç boyunca gignacı 2 kişi kollaması gerekirken herif sürekli kendisini boşa çekmesini bildi.
ayrıca umut ve gökhan gibi beceriksiz oyunculara nasıl forvet olunur göstermiş oldu.
gignac golcünün olması gereken her özelliğe sahip bir oyuncu.trabzonspor onu durduramayarak en büyük hatayı yapmış oldu
trabzonspor artık büyük bir kulüp değil. eski başarılarla övünüp durmaktan başka elimizde bir şey kalmadığı aşikar. trabzonsporumuz bu kadar başarısız olduğu halde sahada yürüyen futbolculara verdiği çuvalla paranın sorgulanması gerekir.
trabzonspor yönetimi trabzonsporu sokmuş olduğu borç batağına karşılık yaşana bu hezimetlerin hesabını vermelidir
Böyle sacma yorumlara gerek yok..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Trabzonspor maalesef eline gelen fırsatı tepmiştir. Avrupa ligine katılarak hem prestij kazanacaktık hemde ilerki zamanlarda daha başarılı olacaktık ama yönetim bunu idrak edemedi.sonuçta fransanın sıradan takımına kendi sahamızda fark yiyerek elendik
bunun adı hezimettir,bunun adı hüsrandır,bunun adı hayalkırıklığıdır
baş sorumlusu ise bu takıma forvet almayan,taraftarın dediğini kaale almayan,kendi bildiğini yapan yönetimdir
zaten bu yönetim sportif alanda nisan ayından beri tek doğru iş yapmamıştır
bırak buna yönetim üzülsün borcları uefadan gelıcek parayla azaltcaz dıyodular kendi yollarına taş koydular inat eTTiler forvet almamak ıcın ...
çok çok ne olur SadRi şeneR'de kara listeye girer o olur aLbayraK'La kanka ederZ
Amacınız ne ? Ben daha önce hayatımda böyle birşey görmedim . Bu nasıl anlayış ? Yapmayın Allah aşkına .. Yerden yere vura vura bitirdiniz takımı be ! Hocayı , yönetimi , futbolcuları aşşağılamaktan başka birşey bilmez misiniz ? Ne oldu ne çabuk değişti düşünceleriniz ? Sizi gördükçe bukalemun aklıma geliyor..
Ersun Yanal'ın başarısızlığında " takıma takviye istemeyen kendisidir.Yönemtime bana futbolcu lazım değil " dediği söylentileri vardı.Acaba diyorum Bross'ta mı aynı şeyleri yönetime söylüyor.Bizim yönetim ne ballı valla!!
futbolcu istemeyen hoca olmaz sanıyorum Yeterki hoca yönetimden gerekli sinyali alsın para varsa futbolcuda var yönetimin niyeti ve parası yoksa yada azsa teknik direktör istese ne olacak gidip keçeli filan alacaklar
Yönetimden hesap sormak için boş Genel Kurul salonlarını doldurun.
Borcun kapanmasında forma ve diğer ürünleri alarak destek olun.
Kuru sözlerle gelmiyor şampiyonluk...
Trabzonspor'un büyüklüğü ise ayrı bir konudur, altın yere düşmekle değerini yitirmez!!!
2 galibiyetle şampiyon olunmadığı gibi 2 mağlubiyetle de büyüklük gitmez!
2 haftadır gignac yazılıp çizildi ama maç boyunca gignacı 2 kişi kollaması gerekirken herif sürekli kendisini boşa çekmesini bildi.
ayrıca umut ve gökhan gibi beceriksiz oyunculara nasıl forvet olunur göstermiş oldu.
gignac golcünün olması gereken her özelliğe sahip bir oyuncu.trabzonspor onu durduramayarak en büyük hatayı yapmış oldu
İmzan ve yorumların örtüşüyor
Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz. K.ATATÜRK
Amacınız ne ? Ben daha önce hayatımda böyle birşey görmedim . Bu nasıl anlayış ? Yapmayın Allah aşkına .. Yerden yere vura vura bitirdiniz takımı be ! Hocayı , yönetimi , futbolcuları aşşağılamaktan başka birşey bilmez misiniz ? Ne oldu ne çabuk değişti düşünceleriniz ? Sizi gördükçe bukalemun aklıma geliyor..
verilebilicek en güzel cevaptı aslında burda artık itici yorumları mantıklı acıklamalarla deıl yerın dibine sokucak acıklamalar yaparak ortadan kaldırabılırz kaldıralım ki bidaaha cesaret edıp takımıımızı aşşalamasınlar ....
Yorum