galatasaray transfere verdigi para 15 milyon euro alanzinho gabric engin tjikuzu verdigin para 10 milyon euro yöneticilik farkini anlayin.. bitmisizde aglayanizmiz yok..
Geçen sezon takım mağlupken bile, oyunu rakip yarı alana yığan, pres yapan, ısrarla golü isteyen bir Trabzonspor vardı.. Peki bu sene? Yeniliyoruz, bastırmamız lazımken daha da acemice hareketler yapıyoruz.. Ne iş anlamadım..
O zaman ne gerek umut ile gökhana trilyonların akıtılmasına her durumda zaten antikabiliyetler çıkarırsın ikisini paran sende kalır nasıl olsa golleri stoperler atıyor bizde al sana takım oyunu.
Eleştirdiğiniz forvet (Umut)
3 sezonda yani 102 maclık sürecin 97sinde forma giymiş---> 43 golu var.
Daha iyi fiyatlara daha iyisini gidin bulun getirin, konuşmayla olmuyor!!!
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
galatasaray transfere verdigi para 15 milyon euro alanzinho gabric engin tjikuzu verdigin para 10 milyon euro yöneticilik farkini anlayin.. bitmisizde aglayanizmiz yok..
daha herşey bitmedi yeni başlıyoruz.şimdi destek zamanı fbyi görüyoruzilk başta çok kötü oluyo sonra bi bakıyoruz şampiyon.lütfen moralimizi bozmayalım.böyle zamanda destekçi olmazsak ne zaman olacaz.sadece yenince mi??
Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
ENGİN BAYTAR ♥
Trabzonspor maalesef eline gelen fırsatı tepmiştir. Avrupa ligine katılarak hem prestij kazanacaktık hemde ilerki zamanlarda daha başarılı olacaktık ama yönetim bunu idrak edemedi.sonuçta fransanın sıradan takımına kendi sahamızda fark yiyerek elendik
bunun adı hezimettir,bunun adı hüsrandır,bunun adı hayalkırıklığıdır
baş sorumlusu ise bu takıma forvet almayan,taraftarın dediğini kaale almayan,kendi bildiğini yapan yönetimdir
zaten bu yönetim sportif alanda nisan ayından beri tek doğru iş yapmamıştır
arkadaşlar bi başlık acalım takımımızın desteklenmesi ve toparlanmasına yardımcı olmak adına taraftarlar bunun ıcın var yenınce alkıs yenılınce yuhhhhhh cekmek deıl tutuyorsan egerki bu renkleri hep destek tam desTEk olaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yorum