Yahu bir gün çıkıp yanlışını itiraf edecek bir adam gelsin ömrünün sonuna kadar bu kulübün başında kalsın...Hata yaptığını itiraf edebilen bir daha yapmaz çünkü...Kimse hatalı olduğunu düşünmüyor. İhale kalıyor taraftara...Taraftar sabırsız...Ne yapacak taraftar...Kaç kombine satıldı? Bu şehrin nufusu kaç? Ekonomik düzeyi ne ? Oranlarsan dünyada var mı böyle bir şehir?...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafı eğip bükmenin anlamı yok...Trabzonspor yönetilemiyor...Hep söylüyorum bu kulüp sadece spor kulübü değil. Ulan millet uyuyamıyor, sahuru sigara ile yaptı. Çıkın biriniz konuşun...Hiç bir şey yapamıyorsanız ağlayın....
taraftarının takımını kaale almadığı bir camia olsak neyse diyeceğim.
ama her mağlubiyette hayatı en az 1 hafta zehir olan insanlarız hepimiz.
Yorum
-
İlk olarak LazoV3Ra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Hüseyin' mi diyoruz. Anlayamıyorum ben bu taraftarımızı. Tjikuzu' nun dün sağ kanatta Tayfun' a attığı pasların toplamı, Hüseyin' in o kadar sene oynayıpta o şekilde atmaya çalışığı pasların toplamından daha fazlaydı. Hüseyin her deneyişinde paslar, ya auta, ya rakibe yada çoğunlukla taça giderdi. Tel şanssızlığımız dün akşam Yattara' nın oynamayışı ve pasların Tayfun yada Serkan' a gidişiydi.
Yattara olsaydı en azından 2 gol çıkardı diye düşünüyorum pozisyonlardan ama olmadı işte.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitede bir problem mi var yoksa benim bilgisayarda mı bir sıkıntı var.Mesaj yazmadan önce ekran donuyor, bastığım harfler ilk başta gözükmüyor ve sonra birden ters olarak geliyor ekrana.Örnek olarak Yarın yazıyorum nıraY diye çıkıyor.Dünden beri böyle.Bie msj yazmak için 3-4 dak uğraşıyorum.
Sitede bir sıkıntı yok! Virüs taraması yap kardeşim...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Ben taraftara bir şey dıyemıyorum, fakat eski bir yönetıcının dedığine inanmaya başladım,
diyordu ki; bu takım maclarını istanbulda oynasa acık ara şampiyon olur. Aslında İstanbulda
oynamalarıda şart deyil, futbolu daha az bilen başka bır şehır olsada olur.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
şu gignac denilen herife iki tane defans adamıyla markaj yap yine gider gol atar.
bu markaj olayı fransız takımlarının hiç aklına gelmedi demekki gignac fransada gol kralı oldu.
bu adama ne kadar verdiler de toulouse kabul etmedi acaba?T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
sunuda anlamıyorum...ilk yarı super top oynamıssın..belliki içerde daha da coskulu bir konusma olacak...ikinci yarı daha baskı beklıyosun..sonra ne oluyor topcular sahaya cıkmıs mac baslamıs ama ses yok...ben tv karsısında macın basladığını anlamaz oluyorum..ey ahali yarıdan sonra boyle mi baslanır..kale arkası şarkı soyluyor karsısı çekirdek yiyor...ikinci yarı cıkısta tum stad ayaklansa coskulu bir tezaruhat olsa bakın nasıl baslıyorduk maca...Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
yok böyle bişey ilk maç evindesin 2-1 mağlupsun defansın bomboş full atağa kalkıyorsun.
hadi 2. maç olur 2-2 sana yetecektir anlarım zaten oynadığın futbol ortada normal topunu oyna belki bi gol atarsın atamasan en azından 2.maça şansın kalır.
3.golü ye sen sonra git fransada hazırlık maçları dahil gol atamayan forvetten 3 gol bekle ve salakça hatalar yapan defanstan süper performans bekle.
fransada 3-0 mı geçmiş ola!!!En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 12:21.
Yorum
-
İlk olarak _KaaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu taraftar olaylarını benden iyi bilirsiniz ..hangi hep beraber bağırmaktan bahsediyorsunuz..o yüzden mi kale arkası ikiye ayrılmış..niye birleşmiyorlar...çünkü birbirlerine üstünlük sağlama yarışı var gruplarda..kaç kez kavga ettiler hepniz biliyorsunuz...herkes en büyük bizim grup demeye çalışıyor .. o yüzden mi yol tarfında 50 kişilik grup var..BUNU DEĞİŞTİREMEZSİNİZ ....
Yeter bunlardan çektiğimiz!
Birileri öncülük etmeli!
Ve bu "abi"lere HADDİNİ BİLDİRMELİ!!!
Hangisi bizden daha TRABZONSPORLU!!??
Başka kulüpleri örnek vermek istemezdim ama deplasmanlarda küçük takımların taraftarlarını da görmüyor muyuz?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sorunun Zoru!
Dün akşam sahada böyle bir kadro olsaydı, oynanan oyun ve sonuç böyle olur muydu?
Yorum
-
İlk yarı süper top falan oynamadık. Pozisyon bulduk sadece...İlk yarı geçen sene yaptığımızı bu kez tek forvetle yaptık...İlk yarı Song'un Umut a şişirdiği topları sayan var mı?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bu yönetim(ler)ce eleştirmeyen taraftar sadece harcayan gelir sağlayan taraftar portresi yaratılmak isteniyor herhalde. Her taraftar kötü giderse takımını eleştirir ancak biz eleştirince Trabzonspor taraftarı hep böyle hep şöyle hep yıkıcı vs. uğultuları dolaşıyor etrafta.
Şu yönetime yönetim istifa diye bağırılmıyorsa bu taraftar bir kulüp yönetiminin sahip olabileceği en büyük şanstır bana göre. Eleştirmek yasak tabi
Bütün yıldızları sat, alkışla yinede büyük başkan
Aurelio'yu 50.000 dolar için sat, fenere gitsin o yıl fener şampiyon ama sen ikinci ol. ama onu satan yönetim bozuntularına ses çıkarma
stephanov'u sat defansın delinsin yine alkışla
fatihi sat gökdenizi sat
üstüne al bide yattarayı sat öyle ya problemli adam. biz yine alkışlayalım(?)
Slyva sivas ve diyarbakır maçlarında müthiş performanslar göstererek goller yesin üstüne dün 2.golde mükemmel bir performansla gol yemeyi başarsın ama eleştirme destek destek
tayfun sallansın dursun olmaz Trabzon çocuğu destek destek
colman hiçbişey yapmasın
Gökhan ünal - umut bulut onlara da destek
öylemi? yokyaBüyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dün akşam sahada böyle bir kadro olsaydı, oynanan oyun ve sonuç böyle olur muydu?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum