İlk olarak Deniz- tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse
Daraltma
X
-
İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar birşey soracağım toulouse maçının rövanşı d-smart'ın loca1 kanalında imiş.bu kanal spor paketine mi dahil yoksa futbolsmart izleyenler onu da izleyebiliyormuDelikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi
Yorum
-
İlk olarak m.türker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamdan cacık olmaz diyorsun, adamın kaç tane şampiyonlar ligi maçı var, kaç tane yaşadığı şampiyonluk var, bence ağır konuşuyorsun...eminim hepimizden daha iyi biliyordur, futbol bu öncelikle çok çalışmak lazım, sonrasında da kısmet işi...
ancak futbolcu bişey yapamadıktan sonra broos ne yapabilir ki?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi cevap verecek yokmu d-smartlıTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan'ın bu takımda forma giydiğine hala inanamıyorum yaişkenaz
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo Broos geldiğinde bu kadro ile şampiyonluk zor demedi mi? Dedi.
Ama Trabzon insanı futbolu herkesten iyi bildiği için, yönetim naptı bu kadro ligi götürür dedi. Transfere gerek duymadı. Hocanın elinden gelen bu. Adam bas bas bağırdı transfer lazım diye.
Transfer istegini daha net bir sekilde dile getirmeliydi broos.
Yönetimin broos geldikten sonra transfer yapmaya niyeti yoktu,o ayri bir konu.
Yine de ben broosun kamuoyu önünde daha net ve acik konusmasini beklerdim..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk basta transfer lazim dedi ama sonradan sesi kisildi.
Transfer istegini daha net bir sekilde dile getirmeliydi broos.
Yönetimin broos geldikten sonra transfer yapmaya niyeti yoktu,o ayri bir konu.
Yine de ben broosun kamuoyu önünde daha net ve acik konusmasini beklerdim...
Belki de yönetim konuşmayacagını bildiği için Broosu getirdi..Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki de yönetim konuşmayacagını bildiği için Broosu getirdi..
Zaten kariyerli hocalar yüksek bütce isteyince broosa dönüldü ama bilmiyorlar miydi bu takimin hoca ile degil nokta transferler ile sampiyon olabilecegini?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide,yönetim kariyerli bir hocanin isteklerini yerine getiremeyecegini düsündü bence.
Zaten kariyerli hocalar yüksek bütce isteyince broosa dönüldü ama bilmiyorlar miydi bu takimin hoca ile degil nokta transferler ile sampiyon olabilecegini?
İnan abi bu soruyu sezon başladıgından beri kendime soruyorum ve bu sorular son 1 haftadır en üst düzeye çıktı ama kendi içimde buna mantıklı bi cevap bulamıyorum..Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTur şansımız devam ediyor.
O gol ile sansimizi avni akerin cimlerine gömdük.
Bu takimin avrupa ligine giremeyecegi taa 3 ay önceden belliydi,uyarmistik.
Artik gercek hedeflerimize dönelim,o da bizim icin lig 2.ligidir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum