takımda yenmek için illaki birilerinin gol atması gerek.bu da daha çok forvetin işidir.ama bizim forvetimiz etkisiz eleman olduğu için defansın gol atmasına şaşmamak gerek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse
Daraltma
X
-
İlk olarak elif dikmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda yenmek için illaki birilerinin gol atması gerek.bu da daha çok forvetin işidir.ama bizim forvetimiz etkisiz eleman olduğu için defansın gol atmasına şaşmamak gerek...
ilk yarı birkaç uzun pas yaptı da kanatlardan gitmeye çalıştık.
gerisi karabol.
enginin bir asisti varki saolsun pozisyonu hazırlaması 3 maç sürdü.
colman yok, hiç yok.
takımda ofansif güç yok.
forvete bahane üretmeyin.forveti gol pozisyonuna sokan yok.
forvet gol atamıyorsa maç 0-0 bitsin o zaman...
Yorum
-
Ersun Yanal'ın başarısızlığında " takıma takviye istemeyen kendisidir.Yönemtime bana futbolcu lazım değil " dediği söylentileri vardı.Acaba diyorum Bross'ta mı aynı şeyleri yönetime söylüyor.Bizim yönetim ne ballı valla!!Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Şimdi dün gece haldır huldur saldıran takımımızada bir tane akıllı adam olsa derdiki 2-0 bize yetiyor fazla gol yemiyelim ama maalesef büyük takım futbolcusu olmadıkları için düşünemediler.3. golüde yiyince Fransaya ne için gidileceği belli oldu eyfel ve şanzelize gezisi için.
Bu takım tamamen depresyona girmeden 50- 60 trilyonu heba olmadan muhakkak bir transfer lazım kimsenin tartışamıyacağı biri lazım takımdaki oyuncu yeni gelen oyuncuyu gördümü heh şimdi diyebilmeli.
Kim ne derse desin dünya şartlarında Trabzonspor için en iyisi Fatih Tekke dir,bütün ok işaretleri onu gösteriyor yok kolej havası yok meslek lisesi havası falan kimse kendi kişisel kinini dökmesin,Fatih Trabzonsporu başarıya taşayıcak olgulukta ve seyirciyi tekrar takımla barıştırıcak yapıya sahiptir.
Yorum
-
Yönetici Dr.İhsan Alioğlu geçen hafta transfer düşünmüyoruz demiş gerekli bulmuyor herhalde...Bu benim bir hastaya teşhis koymaya çalışmam gibi bir şey.Alimallah ölür adam benim teşhisten.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ın başarısızlığında " takıma takviye istemeyen kendisidir.Yönemtime bana futbolcu lazım değil " dediği söylentileri vardı.Acaba diyorum Bross'ta mı aynı şeyleri yönetime söylüyor.Bizim yönetim ne ballı valla!!Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ın başarısızlığında " takıma takviye istemeyen kendisidir.Yönemtime bana futbolcu lazım değil " dediği söylentileri vardı.Acaba diyorum Bross'ta mı aynı şeyleri yönetime söylüyor.Bizim yönetim ne ballı valla!!Ama geçen sene pozisyona giriyorduk da edi ile büdü atamıyordu
şimdi pozisyonada giremiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvetin attığı golun puanı daha mı fazla?
Gol olsun da ha forvet atmıs ha savunma...
Futbol takım oyunu değil mi?Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
ENGİN BAYTAR ♥
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımı gol pozisyonuna iten tek oyuncu tjikuzu ydu.
ilk yarı birkaç uzun pas yaptı da kanatlardan gitmeye çalıştık.
gerisi karabol.
enginin bir asisti varki saolsun pozisyonu hazırlaması 3 maç sürdü.
colman yok, hiç yok.
takımda ofansif güç yok.
forvete bahane üretmeyin.forveti gol pozisyonuna sokan yok.
forvet gol atamıyorsa maç 0-0 bitsin o zaman...Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvetin attığı golun puanı daha mı fazla?
Gol olsun da ha forvet atmıs ha savunma...
Futbol takım oyunu değil mi?
O zaman ne gerek umut ile gökhana trilyonların akıtılmasına her durumda zaten antikabiliyetler çıkarırsın ikisini paran sende kalır nasıl olsa golleri stoperler atıyor bizde al sana takım oyunu.
Yorum
-
İlk olarak Halmanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Ersun Yanal öyle söylememiştir, söyletilmiştir. Bir takım takıma iyi takviyeler yapılıp başarılı olmak istemezmi? Aynı Broos gibi.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet ilerde top tutamazsa,rakip defansı rahatsız edemezse tabi ki gol yersin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum