Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende bu moral bozukluguna ragmen üsenmeden okudugun icin sana Bravo diyorum
    bılmıyorum bı tek ben mı okudum ama giriş cumlesı ılgımı cektı.sonra profıle baktım 35 yaşında gormuş geçirmiş bır abım.bunlar okumam için bana yetti.
    Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tjikuzu'mu top kesiyor..ya bırakın Allah aşkına...
      Tjikuzu hüseyinden daha isabetli ve uzun paslar atiyor,kabul.

Ama hüseyin de tjikuzudan dan daha etkili savunma yapiyordu.

Sonuc:Trabzonsporun aradigi oyuncu degildi nabimyali...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sadri Şener, Hayrettin Hacısalihoğlu ve İhsan alioğlu gibi yetenekleri tribünde oturttuğu için Broos suçludur. Bu 3 forvetimizi birden ne diye tribüne yollarsın ki..

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tarbzondaki arkadaşlarr iyi güzel stadı dolduruyorsunuz ama keşke bizim oyuncuları baskı altına alacağınıza rakip oyuncuları baskı altına alın. bence avni akerdeki mağlubiyetlerin tek sebebi seyirci baskısı..
          Lütfen artık bu mazeretin arkasına sığınmayalım, lütfen..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Maç bileti 50 lira...
            Forma 75 lira...
            Çekirdek 2 lira...

Maç sonunda takımı yuhalamak paha biçilemez (!)

Maç sonunda futbolcuları yuhalamak neyin nesi ? Neden içeride maç kazanamıyoruz ?
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tijikuzu konusunda bence haksızlık yapıyoruz...Yüksek toplarda ezildi kabul ama neredeyse her pozisyonda rakipten 2 futbolcu vardı yanında...
              boşversene rahat pozisyonlarda bile nasıl geriye oynadığını gördük. orta sahada bir tane ikili mücadele kazanamadı. bir atak kesemedi. hava topunu saymıyorum bile. iki pasla maçı tamamlamaya çalıştı ona da antrenörler dayanamadı.

Yorum

tarbzondaki arkadaşlarr iyi güzel stadı dolduruyorsunuz ama keşke bizim oyuncuları baskı altına alacağınıza rakip oyuncuları baskı altına alın. bence avni akerdeki mağlubiyetlerin tek sebebi seyirci baskısı..

buna katılmıyorum.ali samiyende baskı yokmu kadıköyde yokmu inönüde yokmu.bizim oyuncuların baskı yediği yok kalite farkı var.beceriksizlik var.2 pas yapamayan takım olurmu.taaa sivas maçında durumun çok kötü olduğunu söyledim hatta buralarda bile söyledim.şimdi hazır olun manisayı bırakın sonraki hafta bursa maçı var sizce puan alabilecekmiyiz???
                HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• ulan bizim neremiz büyük takım beeee...... sıradan bi takımız bunu kabullenelim... bizim tarihimiz büyük onunla gurur duyup avunmaya devam edelim...
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç bileti 50 lira...
                    Forma 75 lira...
                    Çekirdek 2 lira...

Maç sonunda takımı yuhalamak paha biçilemez (!)

Maç sonunda futbolcuları yuhalamak neyin nesi ? Neden içeride maç kazanamıyoruz ?
                    çok doğru söylüyorsun maç sonunda oyuncular çağırıp çiçek ve plaket verilmeliydi hakkediler nede olsa!!!
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tjikuzu'nun bu maçta takımı hücuma kaldırırken attığı isabetli uzun pas sayısı kadar Hüseyin futbol hayatı boyunca öyle paslar atmışmıdır ?!
                      Dogru ama kabul et koray,tjikuzu hüseyini agir kalma konusunda aratmiyor.

Hüseyini gönderdik ama daha iyisini almadik.

Sorun sadece tji degil tabiiki,orasi ayri...
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        manisayı yenebilirmiyiz?
                        kalkıp ankaradan manisaya gitcez yensinler artık bi galibiyet lazım takıma
                        YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4 milyon yine iyi. Gokhan'a 6 milyon euro.?
                          İlerleyen günlerde gösterecekler kaç para olduklarını.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tjikuzu hüseyinden daha isabetli ve uzun paslar atiyor,kabul.

Ama hüseyin de tjikuzudan dan daha etkili savunma yapiyordu.

Sonuc:Trabzonsporun aradigi oyuncu degildi nabimyali...
                            bu dakikadan sonra paraya kıyılıp aurelio ve tekke alınmalı, yoksa bu sene oynayıp oynayıp kaybedeceğiz, görülen o...

Yorum

Kesinlikle sorun Bu. Tayfun cıkarken o tepkiyi gosteren taraftar bidaha tayfundan hic bir sey beklemesin. O ıslıklar takımın moralinide bozdu . Takımın ...... ettiniz helal olsun.. Keske trabzon istanbulda oynasa maclarını

Yorum

bugün için değil bence
                                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X