Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Somut seyler arıyorsan;

SADRİ ŞENER KULÜP BİNASI MÜZESİNDEKİ KUPALAR

VE FORMANDAKİ YILDIZ YETER!!!
    Ne yazıkki biz gençler o kupaların sadece 3 tanesinin alındığını gördük. Onlarda Türkiye kupası.
    Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

Anneyi babayı vatanı bayrağı karşılık veriyorlar diye mi seviyoruz?

Trabzonspor da kutsalsa yukarıdakiler gibi, karşılık beklemeden destek olacağız!!!

Siz ne bekliyorsunuz?

Yaşattığı onur, renkleri, mazisi...

Ve inşallah bizlerin de desteğiyle başarı dolu gelecek...

Bunlar yetmez mi?

Daha 2. haftada herşeyi yakıyorsunuz...

Biraz sabır...

((( Emin olun, o istanbul takımları da bizim rakibimizle oynasalardı skor farklı olmazdı)))
      peki tulus a elendik...

diyarbakır a yenildik...

futbolcuları alkışlarla uğurladık diyelim..

hiç eleştiri de yapmadık ..

bana manisa maçını kesin kazanacağımızı bu maçı 90 dk çok rahat izleyecebileğimizi söyleyebilir misin?

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        siz dalga geçin trabzonspor trabzonda olduğu sürece hiç bişey olmaz bizden
        Sizin gibilerin yüzünden hala olduğumuz yerde sayıyoruz...!
        Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• trilyonları aldıkları halde sahada yürüyen oyuncular ve işini ciddiye almayan yönetim olduğu sürece değil her maçı istanbulda, uzayda oynasa bile bu takım başarılı olamaz...

Yorum

• Machi_61

Liverpool kaç yıldır şampiyon olamıyor bir araştırsana.
            En son Erdem Koltuk tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 15:40. Sebep: alıntı yapmayı unuttum
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

Somut seyler arıyorsan;

SADRİ ŞENER KULÜP BİNASI MÜZESİNDEKİ KUPALAR

VE FORMANDAKİ YILDIZ YETER!!!
              bu da önemli bir konu...

müzedeki kupalar benim tulusa elendikten sonraki moral bozukluğumu gideriyor mu

HAYIR

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                peki tulus a elendik...

diyarbakır a yenildik...

futbolcuları alkışlarla uğurladık diyelim..

hiç eleştiri de yapmadık ..

bana manisa maçını kesin kazanacağımızı bu maçı 90 dk çok rahat izleyecebileğimizi söyleyebilir misin?
                İyi bir kul olmadan cennete gidebilir misin?

TS taraftarı olmak zor geliyorsa,

Cefa cekmeden sefa sürülemeyeceğini idrak edemiyorsanız

Girmeyin bu külfetin altına...

BİZİ BİZİMLE BIRAKIN!!!

BİZ BU TAKIMI HERŞEYE İNAT GERÇEKTEN "YENSE DE YENİLSE DE" SEVİYORUZ!!!
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• sabır sabır sabır başka trabzon veya takımımız yok !!!
                  Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Machi_61

İstanbul'daki maç yeter onlara.

Yorum

• Ne yani herşey şampiyonluk mu ? Varsın olmasın.. Sevgim mi biticek ? Hayır.. Şampiyon olsak ne olacak olmasak ne olacak.. Trabzonspor aşkı bize yeterde artar bile..

Yorum

• Evet evet. 25 sene. Başarısız olan gider değil mi? Yanlarına kalan cabası. Biz karşılıksız sevmeye devam. Masal anlatmayın. Sorunu tespit ve çözümlemedir asıl olan
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Machi_61

o dönemde aldıkları avrupa kupaları yetiyordur onlara

Yorum

• biraz sabır arkadaşlar 2 mağlubiyetle takımı yerin dibine soktuk bu nedir yaa anlamıyorum tamam takımda bazı eksikler var bunu

herkes kabul ediyor zamanla düzelmiyecek hiç bir şey yoktur sonuçta hocanın elinde olan kadro bu hiç bir oyuncuyu kendi almadı

gabriç hariç ben hale söylüyorum bizim iyi bir kadromuz var ama futbolcuların bir an önce kendilerini toparlamaları lazım

Yorum

• eleştirin eleştirmeden doğrular bulunamz ama eleştireyim derken yakıp yıkmayın biz ne heyecvanlı bir taraftarız yahu bir maçla herşeyi yakabildiğimiz gibi bir gollere gökelrede çıkabiliyoruz
                              ama herşey açlığımızdan evet ben 37 yaşındayım şampiyonluğu hayal meya hatırlıyorum yoksa hatırlamıyormuyum dur bi düşüneyim

Yorum

• Bu takıma sadece iyi bir golcü lazım...topu üç direğin arasından sokabilecek. Yönetim bu gerçeği görmüyor mu? Ortada bir masa var...herşeyi var ancak bir bacağı eksik...ayakta durabilir mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X