İlk olarak bigben tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse
Daraltma
X
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnneyi babayı vatanı bayrağı karşılık veriyorlar diye mi seviyoruz?
Trabzonspor da kutsalsa yukarıdakiler gibi, karşılık beklemeden destek olacağız!!!
Siz ne bekliyorsunuz?
Yaşattığı onur, renkleri, mazisi...
Ve inşallah bizlerin de desteğiyle başarı dolu gelecek...
Bunlar yetmez mi?
Daha 2. haftada herşeyi yakıyorsunuz...
Biraz sabır...
((( Emin olun, o istanbul takımları da bizim rakibimizle oynasalardı skor farklı olmazdı)))
diyarbakır a yenildik...
futbolcuları alkışlarla uğurladık diyelim..
hiç eleştiri de yapmadık ..
bana manisa maçını kesin kazanacağımızı bu maçı 90 dk çok rahat izleyecebileğimizi söyleyebilir misin?
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz dalga geçin trabzonspor trabzonda olduğu sürece hiç bişey olmaz bizdenHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSomut seyler arıyorsan;
SADRİ ŞENER KULÜP BİNASI MÜZESİNDEKİ KUPALAR
VE FORMANDAKİ YILDIZ YETER!!!
müzedeki kupalar benim tulusa elendikten sonraki moral bozukluğumu gideriyor mu
HAYIR
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki tulus a elendik...
diyarbakır a yenildik...
futbolcuları alkışlarla uğurladık diyelim..
hiç eleştiri de yapmadık ..
bana manisa maçını kesin kazanacağımızı bu maçı 90 dk çok rahat izleyecebileğimizi söyleyebilir misin?
TS taraftarı olmak zor geliyorsa,
Cefa cekmeden sefa sürülemeyeceğini idrak edemiyorsanız
Girmeyin bu külfetin altına...
BİZİ BİZİMLE BIRAKIN!!!
BİZ BU TAKIMI HERŞEYE İNAT GERÇEKTEN "YENSE DE YENİLSE DE" SEVİYORUZ!!!Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMachi_61
Liverpool kaç yıldır şampiyon olamıyor bir araştırsana.
Yorum
-
Evet evet. 25 sene. Başarısız olan gider değil mi? Yanlarına kalan cabası. Biz karşılıksız sevmeye devam. Masal anlatmayın. Sorunu tespit ve çözümlemedir asıl olanTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMachi_61
Liverpool kaç yıldır şampiyon olamıyor bir araştırsana.
Yorum
-
biraz sabır arkadaşlar 2 mağlubiyetle takımı yerin dibine soktuk bu nedir yaa anlamıyorum tamam takımda bazı eksikler var bunu
herkes kabul ediyor zamanla düzelmiyecek hiç bir şey yoktur sonuçta hocanın elinde olan kadro bu hiç bir oyuncuyu kendi almadı
gabriç hariç ben hale söylüyorum bizim iyi bir kadromuz var ama futbolcuların bir an önce kendilerini toparlamaları lazım
Yorum
-
eleştirin eleştirmeden doğrular bulunamz ama eleştireyim derken yakıp yıkmayın biz ne heyecvanlı bir taraftarız yahu bir maçla herşeyi yakabildiğimiz gibi bir gollere gökelrede çıkabiliyoruz
ama herşey açlığımızdan evet ben 37 yaşındayım şampiyonluğu hayal meya hatırlıyorum yoksa hatırlamıyormuyum dur bi düşüneyim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum