İlk olarak winner tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse
Daraltma
X
-
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 de yanlızca 1 forvet var. forvet kadar topa basmayan 3 tane ofansif oyuncu var. kim top tutmalı, kim pozisyona sokmalı hesap edin...Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman senin hesap şu mu? bizim forvetler becerikli aslında ama onlara pozisyon hazırlayan yok.
gol pozisyonu hazırlamayacaksa enginin colmanın bu takımda ne işi var?
Yorum
-
Dün tarafar hariç herkes suçluydu.Birinci yönetim nedenleri zaten ortada. "oturmuş takım" lafı beyinlerine işlemiş transferi masraf görüyorlar.İkincisi hoca,elindeki kadro eksik mevkilere rağmen bu kadar rezil bir oyunu hak etmiyor.Ben canlı iki maçını izledim kim iyi kim kötü anladım.Kendisi hazırlık maçlarından beri takımın başında ama iyi analiz edememiş.Üçüncüsü topçular.Aralarında yetekleri ve kumaşı iyi olanlarda var.fakat onlar bile önemi bu kadar büyük bir müsabakada antrenan havasında bir oyun sergilediler.Bu takımda değil ilk onbir yedek kulubesinde bile oturmayı hak etmeyen oyuncular var.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ne olursunuz bana Alioğlu veya Hacısalihoğlu demeyin...içimde bu adamlara karşı inanılmaz bir duygu var tarif edemiyorum ve bu adamların şu anda yönetici olmasına kendi açımdan tahammül edemiyorum...Egoları büyük kendileri küçük yöneticilerimiz olarak görüyorum..tanımam etmem muhakkak kendi mesleklerinde başarılıdırlar ama bu işi yapamıyorlar...bu iki yöneticimizin tutarsız beyanatlarının hem takımı hemde taraftarı baskı altına aldığın inanıyorum...
bu yüzden küme düşüyoduk
nolursa olsun gelen yönetimi kötüleyecek bişey bulunuyor
takım kötü oynadı yönetim mi çıkıp oynasaydı sahada
evet eksikleri olabilir
ama bu kadar da kötüleyip yıkıcı olmaya gerek yok...Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
ENGİN BAYTAR ♥
Yorum
-
Ortada bir hasta var ve biz bu hastayı ölmeden mezara koyuyoruz . İlginç.. Tamam durum kötü olabilir ama öldüğü anlamına gelmez . Çıkmadık candan ümit kesilmez . Yapmamız gereken hastanın en iyi hastanelerde tedavi görmesini sağlamak . Ama biz ne yapıyoruz ? Çağırıyoruz bir imam , cenaze namazı kılıyoruz . Klasiktir , doktur durumu kötü olan hasta yakınlarına ne der ? Moralini yüksek tutun , umudunu yitirmesin.. Biz ne yapıyoruz ? Dibine kadar ümitsizliğe kapılıyoruz.. Yazık bize..
Yorum
-
İlk olarak lazut.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim gibi engerek traftara müstahak abi şu yazdıklarınızı bi bastan okuyun yabancı bırı sıteye girse sizin yorumlarınızı okusa sizi febeli geseli sanarbu nedir yaa toparlanınn
Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
ENGİN BAYTAR ♥
Yorum
-
İlk olarak lazut.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim gibi engerek traftara müstahak abi şu yazdıklarınızı bi bastan okuyun yabancı bırı sıteye girse sizin yorumlarınızı okusa sizi febeli geseli sanarbu nedir yaa toparlanınn
Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
sabahtan beri bende onu diyorum ama yok toparlanmanın vakti geldi HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Yorum
-
İlk olarak elif dikmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası öyle ama o zaman forvete ne gerek başka takımların forvetlerini görüyoruz adamlar golcü bizimkilerde bişeyler var.gökhan gelmeden önce gerçek bi golcüydü buraya gelince ona bişeyler oldu çok güvensiz kendine...
6 hazırlık maçı (ne çok zayıf rakipler ne de çok güçlü)
Atılan gol :16 (ort . 2,67)
Maastricht macını cıkarırsak... 5 mac 10 gol (ort. 2 gol)
Dağılımı...
Colman 4 gol
Alanzinho 3 gol
Eren G 2 gol
Umut
Engin
Barış
Giray
Yattara
Zafer
Song
Sonuç: Umut dışandakiler santrafor değil. Peki Trabzonsporlu da değil mi?
Bırakalım forvetmiş değilmiş... Takımın başarısı için uğraşalım...
Umut'un Gökhan'ın attığı golden daha değersiz değildir Egemen'inki, Song'unki...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
galatasaray transfere verdigi para 15 milyon euro alanzinho gabric engin tjikuzu verdigin para 10 milyon euro yöneticilik farkini anlayin.. bitmisizde aglayanizmiz yok..Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum