İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0'a eleniyoruz Mehmet Abi
Yorum
-
İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOff off o mac hala aklimda, italyada materazzili nakatali rapajc li perugiayi madara etmistik
hatta hami 18in içinde 3.golde oyle bi abanmıştı ki kaleciyle çizgi üstündeki bi oyuncu oturmuştu yereBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya beyler haberınız var mı bılmıyorum Trabzonsporlu bi herif sivassporun resmı sıtesını hacklemış
yani anlayamıyorum.bu hareketler bizi kucuk dusuruyor.sivasspor bızım rakibimiz deıl.onları ciddiye almak anlamına gelıyor bu hareket.YAZIK !!
Yorum
-
Keşke geçmişte olduğu gibi o ruhla oynayabilsek trabzonun inatçılığını fransaya bir daha gösterebilsek keşke ...
Ama turu geçmesek nolur 22 hafta sonra lige adapte oluruz.Takımımızı bugün belki eleştiriyoruz ama ne olursa olsun biz trabzonsporumuzu bırakmayız ölene kadar trabzonluyuz eleştiririz kızarız ama başkası eleştirirse dimdik karşısında oluruz.
ÇÜNKÜ BİZ TRABZONLUYUZ....
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGignac gibi bir golcüye sahip takıma 3 gol atıp hiç gol yememek? İmkansız.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Buraya kadarmış. Bir sağ bek almayan yönetim de kına yaksın..Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkati forvetsizliğe değil de esas olarak sağ beksizliğe çekmek de ilginç. Ama normal, ne de olsa Ömer eski Umutseverlerden.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
çok rica ediyorum fransaya gitmeyelim.3-0 kaybedelim hükmen.5tane yiyip rezil olmaktan iyidir.gitmesin şu takım gitmesin fransayaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum