Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Maçı: Trabzonspor 1 - 3 Toulouse

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya beyler haberınız var mı bılmıyorum Trabzonsporlu bi herif sivassporun resmı sıtesını hacklemış

yani anlayamıyorum.bu hareketler bizi kucuk dusuruyor.sivasspor bızım rakibimiz deıl.onları ciddiye almak anlamına gelıyor bu hareket.YAZIK !!
    sitesi hacklenen sadece sivasın değil Sakaryasporun da sitesi hacklenmiş ve bunu yapanlar bütün siteleri çökertcez diyorlar sırada tarsus varmış bizim site bu konuda tedbirli olur umarım

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2-0'a eleniyoruz Mehmet Abi
      3 - 0 alırız inşallah.
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Off off o mac hala aklimda, italyada materazzili nakatali rapajc li perugiayi madara etmistik
        aynen ya
        hatta hami 18in içinde 3.golde oyle bi abanmıştı ki kaleciyle çizgi üstündeki bi oyuncu oturmuştu yere
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• 3-0 olsun bizim olsun
          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya beyler haberınız var mı bılmıyorum Trabzonsporlu bi herif sivassporun resmı sıtesını hacklemış

yani anlayamıyorum.bu hareketler bizi kucuk dusuruyor.sivasspor bızım rakibimiz deıl.onları ciddiye almak anlamına gelıyor bu hareket.YAZIK !!
            İyi yapmışlar. Ellerine sağlık.

Yorum

• 20 dk'da 2 gol bulabilsek...
              Bence gerisi gelir...
              Hamiş

Yorum

• Keşke geçmişte olduğu gibi o ruhla oynayabilsek trabzonun inatçılığını fransaya bir daha gösterebilsek keşke ...
                Ama turu geçmesek nolur 22 hafta sonra lige adapte oluruz.Takımımızı bugün belki eleştiriyoruz ama ne olursa olsun biz trabzonsporumuzu bırakmayız ölene kadar trabzonluyuz eleştiririz kızarız ama başkası eleştirirse dimdik karşısında oluruz.
                ÇÜNKÜ BİZ TRABZONLUYUZ....

Yorum

• Gignac gibi bir golcüye sahip takıma 3 gol atıp hiç gol yememek? İmkansız.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Buraya kadarmış. Bir sağ bek almayan yönetim de kına yaksın..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gignac gibi bir golcüye sahip takıma 3 gol atıp hiç gol yememek? İmkansız.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Buraya kadarmış. Bir sağ bek almayan yönetim de kına yaksın..
                    Dikkati forvetsizliğe değil de esas olarak sağ beksizliğe çekmek de ilginç. Ama normal, ne de olsa Ömer eski Umutseverlerden.
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dikkati forvetsizliğe değil de esas olarak sağ beksizliğe çekmek de ilginç. Ama normal, ne de olsa Ömer eski Umutseverlerden.
                      3-1 lik skoru forvetteki üretkensizliğe değil de yenilen gollerdeki hatalara bağlamak bana da mantıklı geliyor aslında. Ha savunma sorunu sağbekten mi kaynaklandı orası bilinmez.
                      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• çok rica ediyorum fransaya gitmeyelim.3-0 kaybedelim hükmen.5tane yiyip rezil olmaktan iyidir.gitmesin şu takım gitmesin fransaya
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• dalga geçtiğimiz sivas bile ülkeye 3 puan kazandırdı, en azından teselli ikramiyesi alarak dönelim..
                          Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X