öbür formalardan biri önümüzdeki pazartesi cikar yavas yavas piyasaya artik kamp basliyor yeni antroman ürünleri bile cikmamis yoksa görürdük
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi de ben de senin gibi dusunuyorum zaten burda ozel forma isteyen belli bir kitle var dogru ama esas olan renkleri dogru modelle kullanmak aek gbi young boys gibi bizi zaten bu ozel forma hastaligi bu hallere getrdi beyaz forma tarihimizdeki en ozel forma bence cunku kimsede yok
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de İstanbul'da iş yapan genç bir iş adamıyım. Her gün 3 4 farklı firmalara gidip şirketimizin tanıtımını, marka değerimizi, yüzümüzü tanıtmak için toplantılar yapıyoruz. son 6-7 ay şirket markasını iyiliştirmek için logosundan, kataloğuna, çalışanların giyiminden cvsine kadar fazlası ile adamsaat harcadık. Son 5 senelik tecrübeme dayanarak şunu anladım, marka değerin ne kadar yüksek ise karşı taraftan o kadar ilgi ve iyi hizmet alıyorsun. TS'un marka değeri son yıllarda çok düştü, son 5-6 senedir düzensiz, disiplinsiz, vizyonu olmayan kaliteli yöneticilere sahip olmayan insanlardan oluşan bir ekip ile idare ediliyor. Bu yüzden karşı tarafa da istediğin kadar geçmişini öne sür, kendini iyi pazarlayamadığın için hiçbir zaman itibar görmüyorsun. Hatta geçen seneler bizim iho ve ekibinin Nike firmasına yüklü miktarda gecikmiş bir ödemesi varmış, bir tahmin et derim Nike'ın TS'a olan yaklaşımını.
Özetle kulüp yavaş yavaş kendini buluyor ve marka değeri de aynı şekilde yükseliyor. amatörlükten profesyonelliğe geçtikçe Nike ile olan senin flörtün de daha iyi olacaktır. biraz daha bekle 1-2 yıla artık TS'un nike firmasından talepleri daha ciddi karşılık görecektir ve hepimizin arzuladığı özel forma olmasa bile seçilen formaların kalitesi artacaktır. Young boys ve AEK firmaları bizden belki düşük bir kulüp olabilir lakin yukarıdaki saydığım sebeplerden ötürü bizden öne geçmiştir.
Herşeyin sırası gelecek, biraz sabır ve zaman.
Yorum
-
İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak kardeşim aynı düşünüyorsak sana izah edeyim. Gerçekten seni önemsediğim için aşağıda izah ediyorum.
Ben de İstanbul'da iş yapan genç bir iş adamıyım. Her gün 3 4 farklı firmalara gidip şirketimizin tanıtımını, marka değerimizi, yüzümüzü tanıtmak için toplantılar yapıyoruz. son 6-7 ay şirket markasını iyiliştirmek için logosundan, kataloğuna, çalışanların giyiminden cvsine kadar fazlası ile adamsaat harcadık. Son 5 senelik tecrübeme dayanarak şunu anladım, marka değerin ne kadar yüksek ise karşı taraftan o kadar ilgi ve iyi hizmet alıyorsun. TS'un marka değeri son yıllarda çok düştü, son 5-6 senedir düzensiz, disiplinsiz, vizyonu olmayan kaliteli yöneticilere sahip olmayan insanlardan oluşan bir ekip ile idare ediliyor. Bu yüzden karşı tarafa da istediğin kadar geçmişini öne sür, kendini iyi pazarlayamadığın için hiçbir zaman itibar görmüyorsun. Hatta geçen seneler bizim iho ve ekibinin Nike firmasına yüklü miktarda gecikmiş bir ödemesi varmış, bir tahmin et derim Nike'ın TS'a olan yaklaşımını.
Özetle kulüp yavaş yavaş kendini buluyor ve marka değeri de aynı şekilde yükseliyor. amatörlükten profesyonelliğe geçtikçe Nike ile olan senin flörtün de daha iyi olacaktır. biraz daha bekle 1-2 yıla artık TS'un nike firmasından talepleri daha ciddi karşılık görecektir ve hepimizin arzuladığı özel forma olmasa bile seçilen formaların kalitesi artacaktır. Young boys ve AEK firmaları bizden belki düşük bir kulüp olabilir lakin yukarıdaki saydığım sebeplerden ötürü bizden öne geçmiştir.
Herşeyin sırası gelecek, biraz sabır ve zaman.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir zamanlar Trabzonspor ve Nike..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli eski başkanımız iho'cuğumuz sağolsun.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuda katalog
Formayı sevdiğimden değil.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli eski başkanımız iho'cuğumuz sağolsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin her yerinde bütün nike mağazalarında formalarımız satılıyordu.Sadri Şener bıraktıktan sonra bir çorap dahi satılmadı hiçbirinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyle birşey yok malesef. Nike mağazalarında hiç formamiz satılmadı. Hatta burda yani çorlu da ki nike mağaza müdürü ile bizzat kendim konuştum. Biz hep istedik ama kulüp göndermedi dedi. Hep oyaladılar dedi. Onlar yüzünden kaç tl telefon faturası ödedim ben dedi adam. Bunu o zamanın TS Club Genel müdür yardımcısına iletmiştim oda göndericez demişti ne forma geldi ne başka birşey. Şuan gelsede nike mağazası artık yerinde yok.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
Yorum