Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaya bakın
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kaleci formasi gercekten cok hos...
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ayrılık saati yaklaştı artık
        Evlada sevgilim ben gidiyorum
        Kimimiz var bizim tanrıdan başka
        Kendine iyi bak yalvarıyorum
        Seni sana emanet ediyorum

Bırakalım artık. Yönetimin de kabahati vardır doğrudur ama bize market yerine mahalle bakkalı lazım. Bu sana gitmez diyecek samimi sponsor lazım.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Mont güzel gözüküyor ama TS clubda göremedim satışı var mı acaba?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• İlk olarak EmrahS Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mont güzel gözüküyor ama TS clubda göremedim satışı var mı acaba?

Olsa ne olacak? En az 500 tl yazarlar...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak EmrahS Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mont güzel gözüküyor ama TS clubda göremedim satışı var mı acaba?

Ts Club da bunun olması mümkün değil o montu bir yerden temin edip sonradan bizim logomuzu diktirmek gerekli... Zaten fotoğrafta photoshop ürünü Ts Club değil
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ts Club da bunun olması mümkün değil o montu bir yerden temin edip sonradan bizim logomuzu diktirmek gerekli... Zaten fotoğrafta photoshop ürünü Ts Club değil
                Bir an güzel bir ürün yaptık diye sevinmiştim yapmamışız.
                Fiyat ayrı tartışma konusu tabii

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  KaydetKaydet
                  Geçen sezonun formalarını aldım bu sezon Çubuklu formadan en yakın zamanda alıcam...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaleci formasi gercekten cok hos...
                    Nike bu formayı bütün takımlara göndermiş galiba bu hafta oynanan Manisaspor-Adanademirspor maçında Adanademirspor'un kalecisinin üzerinde de bu forma vardı. Ama sezon ortasında Nike niye böyle bir üretim yaptı anlamadım.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Sezon ortasında göndermedi.Kulüpler bu kalıbı kalecilerde tercih etti.Hatta bazı takımların kalecileri Başakşehir’in turuncu ev formasını giyiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 26.11.2017, 15:02.
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Evet TFF'nin sitesinde bazı takımlarda gördüm dediğiniz formaları ama bizde neden TFF'ye bildirilen formaların içinde yok bu forma?
                        En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 26.11.2017, 18:34.

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet TFF'nin sitesinde bazı takımlarda gördüm dediğiniz formaları ama bizde neden TFF'ye bildirilen formaların içinde yok bu forma?
                          Onu bilmiyorum.Ama dediğim gibi sezon başı bir çok kulüp tanıtımda kullandı bu formayı.Belki bizimkiler gerek kalmayacak diye eklemedi kataloğa.Ama bu Tff kataloguda sadece göstermelik.İsteği gibi takımlar set oluşturuyor katalogda belirttiğinin tersine.Ama biz bu sene hep kataloğa uyduk sadece siyah kaleci forması hariç

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Harika Olmuş böyle forma yapan renkdaşlardan yeni çalışmalar bekliyoruz...

Yorum

• renktaslar hummel sirketinden bir bordo mavi formasi yapin bir zahmet bakalim nasi görünecek ben sahsen hummel formalarina bayiliyorum cok güzel gözüküyorlar

gecenlerde marcronmu böyle bir formada gördüm bir mac izlerken gercekten bu sirkete cok güzel forma üretiyor
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renktaslar hummel sirketinden bir bordo mavi formasi yapin bir zahmet bakalim nasi görünecek ben sahsen hummel formalarina bayiliyorum cok güzel gözüküyorlar

gecenlerde marcronmu böyle bir formada gördüm bir mac izlerken gercekten bu sirkete cok güzel forma üretiyor
                                Hummel Türkiye’de güzel formalar üretmiyor ama uzak doğu takımlarına fena formalar yapıyor.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Yükleniyor...
                                X