Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gözlerim yalanmı söyleyecek?İstinye Park gibi Türkiye'nin en elit Alış Veriş Merkez'inde her sene Nike mağazasında Trabzonspor formaları satılıyordu.En son gördüğüm forma Precision formamızdı.Ondan sonra Nike Trabzonspor forması satmadı.Hatta Boyner'lerde bile bu olay oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim gördüğüm nike mağazalarında hiç formamiz olmadı. Bazı yerlerde varsa dediğin gibi hiç bilmiyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bazi nike magazalarinda ben de gormustum tek tuk

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazi nike magazalarinda ben de gormustum tek tuk

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Yani bütün nike mağazalarında yokmuş. Öyle bazılarına gelmiş diyebiliriz.

Yorum

• Çubuklu forma da çığır açmak buna denir herhalde Shaktar'ın 2016-2017 - 2017-2018 Çubuklu formaları yeminle evladiyelik aynı tip formalar İnterin de vardı.Şimdi bunlar gerçekten formaysa eğer bize yapılanlar nedir inan çok merak ediyorum
          Ekli dosyalar

Yorum

• bence cok cirkin duruyor

ürünlerde hos dursadabayraklar vs. hic gitmiyor

-----------------------------------------------------------------------------
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çubuklu forma da çığır açmak buna denir herhalde Shaktar'ın 2016-2017 - 2017-2018 Çubuklu formaları yeminle evladiyelik aynı tip formalar İnterin de vardı.Şimdi bunlar gerçekten formaysa eğer bize yapılanlar nedir inan çok merak ediyorum
              Bunu anlayamıyorum işte.Shaktar Donetsk takımının 100 bin forma sattığını hiç zannetmiyorum.Bu tamamen yönetimsel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Arkadaşlar şunu neden anlamak istemiyorsunuz, formaların kalitesi marka kalitesiyle doğru ortantılı olarak artar. Marka değeri, sportif başarıdan geçer. Uzun süredir sıkıntılı süreçlerden geçen şanlı bir klubümüz var ama emin olun bu şan kimsenin umrumda değil.

adamlar avrupada kalıcı mısın? Şampiyon olabiliyor musun bunlara bakıyorlar. Formalar dandik bu dandik yönetim beceremiyor demek yerine destek olup sportif başaryı getirmemiz gerekiyor.

ve bu yönetim bu klubün son şansı. Korkuyorum çünkü taraftar profili çok cahil ve şu yönetimi zerre haketmiyor.

bu sene şampiyon olup üst üste iki sene avrupa ligine gittiğimiz taktirde bizim de verdiğiniz shaktar örneği gibi formalarımız olur emin olun.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar şunu neden anlamak istemiyorsunuz, formaların kalitesi marka kalitesiyle doğru ortantılı olarak artar. Marka değeri, sportif başarıdan geçer. Uzun süredir sıkıntılı süreçlerden geçen şanlı bir klubümüz var ama emin olun bu şan kimsenin umrumda değil.

adamlar avrupada kalıcı mısın? Şampiyon olabiliyor musun bunlara bakıyorlar. Formalar dandik bu dandik yönetim beceremiyor demek yerine destek olup sportif başaryı getirmemiz gerekiyor.

ve bu yönetim bu klubün son şansı. Korkuyorum çünkü taraftar profili çok cahil ve şu yönetimi zerre haketmiyor.

bu sene şampiyon olup üst üste iki sene avrupa ligine gittiğimiz taktirde bizim de verdiğiniz shaktar örneği gibi formalarımız olur emin olun.
                  Arkadaşım sen neden bahsediyorsun kelimelerini düzenli ve özenli seç lütfen.Trabzonspor camiasında hiç bir Allah kuluna gösterilmeyen sabır Usta yönetimine gösteriliyor.Bu kulüp 90 ların sonu 2000 lerin başında Macit li Langeli leş kadrolarla 7-8 yemedi heeee Usta döneminde yedi.Bize Şener Şenin atma ziya videosu caps yapıldı alay konusu olduk Bak bugüne kadar verilen hiç bir vaad tutulmadı Lucescu dan tutta forma konusuna kadar Adam kendi hastahanelerini stada sponsor gösterip tek kuruş para kulübün kasasına koymamış bedavadan reklamını yapıyor Kimse de demiyor ki 'la bu paralar nerede Neden Vestel e devretmek istiyorsun stad ismini hep sabır sabııııııııııııııııııır Tamam iyi işleri olmadımı elbette var kulübü iflas noktasında alıp Avrupa 'dan ceza yemekten kurtardı ffp kısıtlamalarıyla olayı atlattık Allah razı olsun kısa vadede kulübe nefes aldırdı bak şuan transfer de beklemiyorum 12 milyon euro bütçesi var kulübün 1 kuruşun hesabını yapar olduk inşallah lehimize sonuçlanır da alırız bu taraftar sabrediyor kardeş Bu yönetim bu kulübün son şansı diyip taraftara cahil diyemezsin aklını başına al Babalarının hayrına gelip yönetici olmuyorlar icraat yapmaya iş yapmaya geliyorlar iyisini söylüyorsak kötüsünü de diyecez

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşım sen neden bahsediyorsun kelimelerini düzenli ve özenli seç lütfen.Trabzonspor camiasında hiç bir Allah kuluna gösterilmeyen sabır Usta yönetimine gösteriliyor.Bu kulüp 90 ların sonu 2000 lerin başında Macit li Langeli leş kadrolarla 7-8 yemedi heeee Usta döneminde yedi.Bize Şener Şenin atma ziya videosu caps yapıldı alay konusu olduk Bak bugüne kadar verilen hiç bir vaad tutulmadı Lucescu dan tutta forma konusuna kadar Adam kendi hastahanelerini stada sponsor gösterip tek kuruş para kulübün kasasına koymamış bedavadan reklamını yapıyor Kimse de demiyor ki 'la bu paralar nerede Neden Vestel e devretmek istiyorsun stad ismini hep sabır sabııııııııııııııııııır Tamam iyi işleri olmadımı elbette var kulübü iflas noktasında alıp Avrupa 'dan ceza yemekten kurtardı ffp kısıtlamalarıyla olayı atlattık Allah razı olsun kısa vadede kulübe nefes aldırdı bak şuan transfer de beklemiyorum 12 milyon euro bütçesi var kulübün 1 kuruşun hesabını yapar olduk inşallah lehimize sonuçlanır da alırız bu taraftar sabrediyor kardeş Bu yönetim bu kulübün son şansı diyip taraftara cahil diyemezsin aklını başına al Babalarının hayrına gelip yönetici olmuyorlar icraat yapmaya iş yapmaya geliyorlar iyisini söylüyorsak kötüsünü de diyecez
                    Söylediklerimi bu kadar üstünüze alınıp böyle tepki gösterdiğinize göre siz se yaptığınız yanlışların farkındasınız ama doğruyu yapıyorum sanıyorsunuz. Klüp yönetmeyi ev geçindirmek kadar kolay sanan insanlarımız var, istiyorlar ki her şeyin en iyisi onların olsun ama ellerinde avuçlarında sürekli haksızlığa uğramış, türkiyede bir devrime imza atmış efsanevi bir klup var. Bu şartlarda söylenen her şeyi gerçekleştirememek bu yönetimin başarısızlığından öte geçmişin yükünü taşımaktan kaynaklanıyor ki muharrem usta bunu her seferde dile getirmiştir. Ayrıca sadece muharrem ustanın bu klübe ne kadar borç verdiği hakkında bir fikriniz var mı gerçekten çok merak ediyorum ki adamın kendini sponspr yapmasını sorguluyorsunuz. Benimle bir daha emir kipiyle konuşmayınız, ayrıca söylediklerimi kanıtlayıp, bahsettiğim taraftar kitlesini örneklendirdiğiniz için de çok teşekkürler.

siz yapıcı olmayı öğrenene kadar, üzgünüm ki bilinçli taraftarlar da üzülmeye mahkum kalacak.

iyi akşamlar.

Yorum

• Bak hocam bu paylaşımı bugün Ts Club pendik şubesinin sahibi Metin Kaya abinin (facebook listemde eklidir ) yorum yazması sonucu gördüm. Yorum yazan abide Fatih Terime havaalanında ahımız var diyen kişiymiş bunuda öğrenmiş oldum bak bu abi bu yorumu yazmış Ts Club sahibi Metin Abi de paylaşımın altına yorum yazmış sen sıkıntıları bizden iyi biliyorsun Muharrem Usta Başkanla bunları kesintisiz 4 saate yakın konuştuk konuştuğumuz halde düzelme yok yorumda bulunmaki alacak taraftarı etkileme haliyle satışlara yansıyor bizlerde etkileniyoruz herkes herşeyin farkında bak İstanbul da yaşayan yakın bir dostumla sohbet ettim konuştuktan 1-2 saat sonra Ts Club a gitti Beyaz formayı görmeye telefon etti bana sınır beynine vurmuş bu ne diyor gerçekten Tuncay abi (yazıdaki yorumu yapan Fatih Terime ahımız var diyen kişi) az bile demiş diyor bana çakma forma yaptırsan bundan kaliteli olur diyor tektstil atölyesine versem bundan iyi olurdu diyor arma geçen senenin beyaz formasında ki armadan bile değilmiş o kadsr ki kalitesiz en fazla 30 lira diyor bu forma ya biz 150 'den satışa çıkardık bak sen beni tanımıyorsun bende seni ben her sezon forma alırım ürün alırım kit alırım evde artık dolaba koyacak göz kalmadı koleksiyonerlerden Celustka şampiyonlar ligi maç forması ve Mehmet Ekici Uefa Avrupa Ligi maç forması alan kişiyim paraya kıyıp Ts Club dan aldığım store formalar ve ürünleri demiyorum bile sen Trabzonspor taraftarına cahil diyorsun Muharrem Usta yönetimine son şans diyorsun yandaşlık yapıyorsun Arma sevdalısı olan benim kardeşim beeeeeeeen.fenerli beşiktaşlı galatasaraylı olupta forma almayan bir dünya arkadaşım var gereksiz görüyorlar daha formaya Türk bayrağı neden koyuluyor diyen arkadaşlarım var Baktığın zaman Trabzonspor hiç birimizin babasının oğlu değil bize ekmekte vermiyor ama deli gibi yırtınıyoruz burada herşey iyi olsun güzel olsun diye bu arada ben İHO cü da değilim sen şimdi öyle sanarsın O koltukta Babam otursa bunları yapsa kazan kaldırırım ben . Hepsi kendi menfaatlerine hiç birisinin diğerinden farkı yok İHO winston bax sa Usta da winston soft al birini vur ötekine o cahil dediğin taraftar da bunları gördüğü için forma da almıyor başka bir şey de bix gibi küçük bir kitle isyan da etse lanet olsun diyip gene alıyor olayın özeti budur
                      Ekli dosyalar

Yorum

• pohjkh.jpg

Bu formanın modern bi versiyonu çıkmalı
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• okay bügün kosu yaparken video paylasmis yaninda ugur ve mass var ? massin giyindigi üst kaki renginde ??? var mi bilgisi olan kaki renginimi kulanacagiz
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]13321[/ATTACH]

Bu formanın modern bi versiyonu çıkmalı
                            bu forma aynı renk tonunda aynı malzemeyle retro olarak çıksın, uygun bir fiyattan (60tl) da satılsın yok satar.
                            hele de uzun kollu yapılırsa..

Yorum

• elit kategori ya da katalog bunlardan fazla anlamam, her sene çıkan formalardan çuvaldan da olsa, model olarak kötü de olsa elimden geldiğince alan biriyim.

O formayı bulundurmak benim için kumaşın kalitesinden deseninden kat be kat önemli olduğu için ne çıkarsa çıksın alıyorum.

He bu durum kimilerine göre kullanılmaktır, kimilerine göre keriz yerine koyulmaktır.Bu görüşlere saygım var ancak dediğim gibi o armanın bulunduğu formayı saklayabilmek,forma arşivime koyabilmek benim için yeterli.

Velhasıl forma konusunda kumaş kalitesiymiş,modelmiş, elitmiş katalogmuş çok kasmamak lazım bence.

Şunuda belirteyim son olarak.Bizim formaların kalitesine laf ediyoruz ama Gsnin 180 TL lik taraftar formasının yüzüne bakmazsınız.Adamlar kaliteli formayı 300 TL yapmışlar.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bence tek sorun taraftarı beklentiye sokup beklentilerin boş çıkması. Formayı kimi beğenir kimi beğenmez. Güzellik göreceli kavramdır. Fakat yönetimin bu konuda azami dikkati göstermesi lazım. Neyse onu dicen katalog mu giycez katalog de. Yok çok güzel olacak şöyle olacak böyle olacak diyip sonra çıktığında fısss...

Yorum

Yükleniyor...
                                X