Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu formanın beğenilmesinin en büyük sebebi tanıtımın güzelliği.Yönetimi bu açıdan tebrik etmek lazım.Güzel bir iş başardılar bu sene.

Burada yıllardır özel forma,elit kategori muhabbeti yapanlar da katalog formasından güzel bir forma çıkarılabileceğini öğrenmiş oldu.
    aynen öyle. formayı ilk kez göbekli bir tsclub yöneticisinin üstünde görseydik kimse beğenmezdi

Yorum

• Formamız güzel ama 50.yıla özel eksiklerimiz baya fazla. Ufak tefek birşeyler olsun isterdik hepimiz. Kaç yıl oldu nihayet düzgün istediğimiz bir forma oldu dedik ondada 50.yılı es geçtik.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

oldu mu
        En son ucurum tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 14:15.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formamız güzel ama 50.yıla özel eksiklerimiz baya fazla. Ufak tefek birşeyler olsun isterdik hepimiz. Kaç yıl oldu nihayet düzgün istediğimiz bir forma oldu dedik ondada 50.yılı es geçtik.
          Eleştiri yapmayalım sinerji bozuluyor!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eleştiri yapmayalım sinerji bozuluyor!
            Beni bağlamaz sinerji filan yapılanları eğrisiyle doğrusuyla konuşuyoruz şurda. 50.yıl malesef formalar açısından es geçilmiştir. Taraftar açık ve net bir şekilde kandırılmıştır. Bu kadar basit.

Yorum

Beni bağlamaz sinerji filan yapılanları eğrisiyle doğrusuyla konuşuyoruz şurda. 50.yıl malesef formalar açısından es geçilmiştir. Taraftar açık ve net bir şekilde kandırılmıştır. Bu kadar basit.
              Biliyorum, ben de aynı görüşteyim de kinaye yapmıştım.

Yorum

Biliyorum, ben de aynı görüşteyim de kinaye yapmıştım.
                Bende biliyorum abicim o kişiye cevabı verdim Anladın sen beni

Yorum

Simdi kiytiriktan bi 50.yil yazsamiydi bu forma daha guzel olacakti? Yada boynun gorunmeyen bir yerine nice 50 yaslarami?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Simdi kiytiriktan bi 50.yil yazsamiydi bu forma daha guzel olacakti? Yada boynun gorunmeyen bir yerine nice 50 yaslarami?

O zaman taraftara demiyeceklerdi kanki 1 sene öncesinden. Yok bize özel forma yok 50.yıla özel forma filan. Geçicekler bu işleri adam gibi söylicek o zaman dicek abicim bunu giyecez bizde beklenti içine girmicez bu kadar basit. Bakın forma güzel asla kötü demiyorum hatta sen biliyorsun yıllardır istiyoruz bu model formayı fakat 50.yıla özel ufak bir detay koyamamışlar abi 1 yıldır ne yaptınız Allah aşkına yazık günah.

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne alakası var. Bizim bahsettiğimiz yazı falan değil. Nostaljik unsurlar barındıran bir forma. BJK, FB ve GS'nin 100. yıl için çıkardığı özel formalar gibi bir forma.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne alakası var. Bizim bahsettiğimiz yazı falan değil. Nostaljik unsurlar barındıran bir forma. BJK, FB ve GS'nin 100. yıl için çıkardığı özel formalar gibi bir forma.
                        Aynen öyle.

Yorum

Yani hakketten ben yazdım diye koca başlığın sinerjisi kırıldı?

Bu nedir? Kaliteli eleştirmen düşmanın başına?

Bence de bu yorumun başlıkla hiç bir ilgisi yok, özelden yazsan daha iyi olurdu.

Ben kırdım sinerjiyi öyle mi?

İyi

Siliyorum bütün yazdıklarımı dünden beri...

Sinerji geri gelsin...

Nike'a da helal olsun, Metz gibi özel davranıyor bize...

Ben beklerim bir 10 gün sonra yazarım bunları o zaman sinerji kırılmasın...
                          silseniz ne yazar, dünki haline bakin simdiye bakin

ben kimseye elestirme demedim
                          elestirmeninde zamani vardir yazdim orda

siz tam motor calisirken injektöre benzin yerine su veriyorsunuz...
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Veriyorum sinerjiyi

Yorum

Veriyorum sinerjiyi

Eyvallah

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                silseniz ne yazar, dünki haline bakin simdiye bakin

ben kimseye elestirme demedim
                                elestirmeninde zamani vardir yazdim orda

siz tam motor calisirken injektöre benzin yerine su veriyorsunuz...
                                Benim şevkimde sizin yazdıklarınızı, bitmeyen egonuzu gördüğümde kırılıyor. Hemde sadece bu sayfada değil malesef bütün forumda.. Forma güzel ancak arkadaşların belirttiği gibi "özel" değil. 50. yıl için daha fazlasını umuyordum. Izniniz olursa yorumum bu şekilde.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son Furkan tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 15:09.
                                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

Yükleniyor...
                                X