Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antreman kitlerimizin sadeliği hoşuma gitti.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Her sene aynı tür forma giyiyoruz.Tasarım olarak biraz daha farklı şeyler olsa fena mı olur? Ben beğenmedim bu formayı.

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milli formamiz budur, hic degismemesi gerekende budur. manevi olarak anlami büyüktür.

gerisini kafalarina göre takilsinlar. bunun kirmizisini cikaracaklarina daha baska modelde kirmizi cikarabilirlerdi mesela...

Yorum

• Yeni forma ilk kez Slovakya maçında giyilecek

Milli Takımlar ana sponsoru Nike tarafından tasarlanan yeni deplasman forması ilk kez yarınki Slovakya karşılaşmasında giyilecek. Milli Takımımızın yenilenen deplasman forması, Türk kültürünü şimdiye kadarki en çevre dostu özellikler ile kucaklıyor.

Yeni deplasman forması, futbol mirası ve ulusal simgelerini çağdaş ve şık yeni bir tasarımda temsil ediyor. Üstün teknoloji ile üretilen deplasman formasının üstü, Türkiye'nin ilk maçında ve sonraki 40 yıl boyunca giydiği formanın tasarımının geliştirilmiş bir modeli. Kırmızı bisiklet yakalı beyaz t-shirtün göğüs bölümünde kırmızı bir bant, bandın tam ortasında ise ay yıldız bulunuyor.

Nike'ın üstün atletik performansa ve çevre üzerindeki olumsuz etkileri azaltmaya verdiği önem sonucunda, formanın şortunun kumaşı %100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretildi. Formanın üstünün kumaşı ise en az %96 geri dönüştürülmüş polyester içeriyor. Her bir forma, ortalama 13 adet geri dönüştürülmüş pet şişe kullanılarak üretildi.

Ayrıca kumaş, 2008 yılındaki modelle karşılaştırıldığında yüzde 23 oranında daha hafif. Nike Dri-FIT teknolojisi ile üretilen forma, teri vücuttan uzaklaştırarak oyuncuların kuru ve serin kalmalarını sağlıyor ve böylece sahada vücut ısılarını düzenlemeye yardımcı oluyor.

Forma üstünün lazerle kesilmiş havalandırma kısmı, sporcuların maça odaklanmaları için en çok ihtiyaç duydukları bölgelerin serin kalmasını sağlıyor. Yeni çift örgülü yapısı ve iplikleriyle %20 oranında daha güçlü olan bu forma, konfor sağlamak için eklenen doğal pamuk sayesinde kesimi ve yumuşaklığından da hiçbir şekilde ödün vermiyor.

Yakanın arka iç kısmında, taşıyana şans getirdiğine ve nazardan koruduğuna inanılan bir simge olan Nazar Boncuğu grafiği bulunuyor. Beyaz renkte olan deplasman şortları daha fazla konfor, hareket serbestliği ve koruma sağlayan gelişmiş tamponlama özelliğine sahip. Çoraplar da beyaz renkte ve üst kısımda kırmızı bir şerit bulunuyor.

Nike, forma ile birlikte giyilmek üzere modern bir koleksiyon da tasarladı. Nike Pro Combat Hyperstrong şort ve Nike Pro Combat Hypercool 2.0 üst, formayla bir arada modern futbol kıyafetini oluşturuyor. Nike Pro Combat Hyperstrong erkek kompresyon slider şortu, sünger destekli bel kısmı ve baldır korumasıyla en kritik bölgelerde daha fazla destek sağlayarak oyuncuların güvenle antrenman ve atak yapabilmesine olanak tanırken, file kumaş çok ısınan bölgeleri havalandırıyor. Nike Pro Combat Hypercool 2.0 üst, havalandırma sağlayan ve teri emen kumaşıyla sporcuların antrenmanda ve maç sırasında serin kalmasına ve rahat etmesine yardımcı oluyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 20:04.

Yorum

• Milli takım formaları pek güzel de fotoğrafları göstermeden açıklamaları birine okutsak, nike forma değil de astronot giysisi üretmiş sanır heralde.
            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• %96 oranında geri dönüştürülmüş polyesterden, her forma için ortalama 13 adet geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanılarak üretilen, yeni çevre dostu 2012 Milli Takım formaları ile daima bir adım öndesin.

Facebook'ta paylaşılan yukarıdaki fotoğrafta Türk Milli takımının forması en arkada görülüyor. Gizli kalmasının nedeni henüz lansmanı yapılmadan, göstermek istememeleri olabilir. Beyaz olanını gördüğümüze göre kırmızı olan formanın modeli de ortaya çıkmış gibi.

Nike'ın milli takım kampanyalarında -Türkçe bile konuşamayan- Colin Kazım'ı görmek istemiyorum. Burak Yılmaz gibi yakışıklı, başarılı, sportmen, fotojenik bir marka futbolcu dururken milli takımın forma tanıtımında Kazım'ın kullanılması çok yanlış bir tercih. Forma tanıtım çekimleri çok daha önceden yapılmış olabilir adam sırf GS'de oynuyor diye torpil geçtikleri belli ama, adam artık Türkiye'de değil. Kazım dönemi bitsin, Burak dönemi başlasın artık.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 29.02.2012, 11:32.

Yorum

• Şu pazar malı görünümlü formanın olması skandal olurdu zaten.. Nike'ın yeni koleksiyonlarıyla alakası yoktu..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

%96 oranında geri dönüştürülmüş polyesterden, her forma için ortalama 13 adet geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanılarak üretilen, yeni çevre dostu 2012 Milli Takım formaları ile daima bir adım öndesin.

Facebook'ta paylaşılan yukarıdaki fotoğrafta Türk Milli takımının forması en arkada görülüyor. Gizli kalmasının nedeni henüz lansmanı yapılmadan, göstermek istememeleri olabilir. Beyaz olanını gördüğümüze göre kırmızı olan formanın modeli de ortaya çıkmış gibi.

Nike'ın milli takım kampanyalarında -Türkçe bile konuşamayan- Colin Kazım'ı görmek istemiyorum. Burak Yılmaz gibi yakışıklı, başarılı, sportmen, fotojenik bir marka futbolcu dururken milli takımın forma tanıtımında Kazım'ın kullanılması çok yanlış bir tercih. Forma tanıtım çekimleri çok daha önceden yapılmış olabilir adam sırf GS'de oynuyor diye torpil geçtikleri belli ama, adam artık Türkiye'de değil. Kazım dönemi bitsin, Burak dönemi başlasın artık.
                  en arkadaki polonya forması.bizim kırmızı forma sızmıştı daha önce

Yorum

• İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en arkadaki polonya forması.bizim kırmızı forma sızmıştı daha önce
                    Gibi dedim zaten. Polonya'nın formalarını ilk paylaşan bendim zaten diye hatırlıyorum. Yukardaki mesajımda görülen forma Polonya'nın olabilir.
                    Beyaz kuşak formayı tam sarmıyor, ayrıca Fransa'nın formasının altından Polonya futbol federasyonunun armasının ucu görünüyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 29.02.2012, 14:17.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• fransa formalari müthis

Yorum

• milli takım formasında federasyon arması olmayan tek ülke biziz!! üstelik tffnin armasında türk bayrağı var ve kuruluş tarihi var 1923..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            milli takım formasında federasyon arması olmayan tek ülke biziz!! üstelik tffnin armasında türk bayrağı var ve kuruluş tarihi var 1923..
                            Olmaması daha güzel bence..Sonuçta Bayrağımız var ve gayette şık bir şekilde..Bayrak olduktan sonra federasyon arması olmuş olmamış çok da önemli değil..Özellikle şu an kullandığımız forma'da federasyon arması hiç şık durmaz...

Milli takım forması bence artık değişmemeli,ana model bu olmalı ve üzerinde ufak değişiklikler yapılmalı her turnuva için..İlk formamız bu ve hep bu modelle devam etmeliyiz bence..Gayet şık,sade ve güzel bir model..

Yorum

• Ay yıldız yapıştırma mı bana mı öyle geliyor ?
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X