Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İddia edilen ikinci formanın renklerine biterim.1-2 sezon önce antrenman formamızdı ve 3. Forma olarak kullanılmasını isterdim.Ama böyle bir dizayn ve tasarıma kullanacaklarsa kapatıp gitsinler dükkanı.2 renk yap.Açık olanı 3 tane çizgi diye formaya koy olsun bitsin.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Yukardaki çubuklu forma büyük ihtimalle yeni sezon formamız olacak. Diğeri zaten antreman kiti.
Bu sezon elite takımlar ve milli takım giyiyor bu anteraman kiti modelini. Elite takımların giydiği bu model yeni sezonda kataloğa girmiş ( daha önceki sezonlarda olduğu gibi).
Gelecek sezon elite takımlar katalogda olmayan şimdilik görmediğimiz bir model giyecektir. Aklınıza gelen soru ile ilgili tahminimi de söyleyeyim; bu sezon yapılan uygulama ve tercihlere bakarak, evet Galatasaray yine elite bir antreman kiti seçer, biz ise yukardaki modeli zaten seçmişizdir.
"
Nevzat Aydın taraftarın istediği neyi ben istemiyor olabilirim?" diyordu ya. Hah işte bunu istemiyoruz, sponsorluk anlaşmamız daha eski olması ve yeterince forma satmamıza rağmen yaptığınız bu tercihler. Taraftarın bilmediği şeyler var diye kendini savunabilir Nevzat Bey, buyrun bu sayfaları bir kez okuma zahmetinde bulunmuşlar mı acaba? Taraftarla ve taraftarın bildikleri ile ilgili bilmediğiniz çok şey var!
Formaya yapılacak bir müdahele, renklerimize uygun doğru model seçimi ( gold formanın gereksizliğine girmeden ) Sadece bir tane çok özel formanın yaptırılabilmesi. TS Club ürünlerinde fiyat kalite dengesinin sağlanması, taraftarla doğru iletişim v.s. biz 1561 sayfadır neler konuşuyorsak onlar işte. Anlayan anladı.
Neyse,
Bu arada Euro 2012 formaları görücüye çıktı.
En son a f s tarafından düzenlendi; 03.03.2012, 10:06.
Yorum
-
İlk olarak sanki123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Galatasaray'ın Nike tarafından önerilen ama yönetim tarafından kabul edilmeyen formasıymış, öneri olarak kalmış.
Yorum
-
Galatasaray'ın forması hoş olmuş ancak yakalarını beğenmedim benBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
-
Takımlar Çin'in
Her takıma kendi kültürüne zevkine göre forma tasarlıyor veya sunuyorlar.
Yorum
-
En güzel bordo, en güzel mavi, en güzel forma yine bizim, yine bizim.
Yorum
Yorum