Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mavi gövdelinin birisi fazlalık,onu çıkar güzel formalar olmuş abi eline sağlık
    beyaz forma dediğin de böyle olmalı,içinde takımını anlatan renk illaki olmalı...
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Korsan ürün yaptırıp giyenlere bunu Trabzonspor taraftarlığı buymuş gibi sunanlara sinir oluyorum.

Bu nedir Allah aşkına!

Formaya yapılacak bilinçli bir iki müdahele o formayı özel hale getirebiliyor. Geçen sezon giydiğimiz çubuklu formayı 2011/2012 sezonunda bu takım giyecek.

Kaç sezondur şu sırta Trabzonspor yazılsın istiyoruz.

Biz de bu özen ve inceliği istemiştik en azından. Umarım dedikleri gibi yeni dönem siyahla beyaz kadar farklı olur.

Yukardaki mesajım kendime, kulübe, taraftara herkese.
      ben buradaki arkadaşlara kızmıyorum
      3.senedeyiz nike tan adam akıllı bir polar girişimi yok
      kulüptende -ts club- adam akıllı polar çıkmıyor
      bir tane çıkmıştı sadece

bizim gelirimizde malum
      gelire ve zevke uygun ürünler çıkmadıkça korsan ürünlerin önünegeçilemez

sorunun kaynağı suyun başıdır
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• tatar kemal başkan şu formalardan beyaz olanı tam benlik.böle bişe çıksa ilk taliplisi benim.3 senedir aynı beyaz formayla kandırıyorlar milleti yok brezilya formasının beyaz olanıymış yok kumaşı kaliteliymiş herşey iyi hoşta bizi temsil eden bir tafını söyleyin mavisi bile mavi değil laci

Yorum

• Trabzonspor logosunu kullanmak o kadar kolay mı yahu? Ben çok daha güzel tişört tasarımları yapabiliyorum, kızıp kendi kendime Trabzonspor logolu ürün yapmam beni haklı mı yapar, yapmayın Allah aşkına.

Sizi bilmem nasıl ben korsan ürünleri hoş göremiyorum.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bunlar da Adidas çalışmalarımız. bakalım nasıl duruyor?

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 13:19.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Kemal abi güzel çalışmalar bunlar. Göze hoş geliyor gerçekte nasıl olur bilemiyorum. Eline sağlık.
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kemal abi güzel çalışmalar bunlar. Göze hoş geliyor gerçekte nasıl olur bilemiyorum. Eline sağlık.
                      teşekkür ederim. ben sadece fikir vermesi ba'bında resimleri ekliyorum. trabzonspor taraftarının diğer takım taraftarlarından farkı var. bizim forumumuz şu an ki en iyi taraftar forumu. o sebeple özgün çalışmalarımızı sayfalarımıza bol bol koyuyoruz ki diğer takım taraftarları anlasın farkımızı.

Yorum

• Bu beyaz olanı gerçekten de çok güzemiş.

Yorum

• Kemal çalışmaların çok güzel olmuş.

Ben nedense bir trülü Adidas'a ısınamadım gitti. Sanki çizgileri bize uygun değilmiş gibi
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 14:28.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kemal çalışmaların çok güzel olmuş.

Ben nedense bir trülü Adidas'a ısınamadım gitti. Sanki çizgileri bize uygun değilmiş gibi
                              teşekkür ederim. forumda diğer takımlardan taraftarlar var. bizim farkımızı anlasınlar diye koyuyorum resimleri.
                              En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 14:32.

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X