Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sol alt köse, ismide yaziyor asagida zaten
    Tesekkürler isimleri görmedim.. Bakan kör olduk

Yorum

• Nike'tan kappaya geçersek fazla sayıda formazede çıkar aramızda
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• sözleşmemiz ne zaman bitiyor nike ile??

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kappa gündemde değil, Nike ile olan sözleşmemiz sürüyor. İki taraf ta birbirinden memnun. Nike ile ilk anlaştığımız dönemdeki şartlarla şimdiki şartlar aynı değil. Ne Trabzonspor o dönemki Trabzonspor ne de Nike o dönemdeki Nike. Nike Türkiye'de sadece Türk milli takımına sponsor oluyordu, bu dönemde onlar da kendilerini geliştirdi. Trabzonspor ise gerek başarı gerek marka değeri olarak daha ileri düzeyde.
          Bu yıl gs ye özel forma yapılacak mı ?

Umarım öyle bişi olmaz.çünkü

biz yıllardır çalışıyoruz gs nin daha ilk yılında gördüğü muameleyi göremedik
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sözleşmemiz ne zaman bitiyor nike ile??
            Önümüzdeki yıl sonu..

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu yıl gs ye özel forma yapılacak mı ?

Umarım öyle bişi olmaz.çünkü

biz yıllardır çalışıyoruz gs nin daha ilk yılında gördüğü muameleyi göremedik
            Büyük ihtimalle giyecekler. Galatasaray'ın bu muameleyi görmesinin sebepleri biz Nike Türkiye onlar Nike Hollanda ile yani Merkez ile anlaşmalılar. Nike Türkiye özel forma üretmiyor.

Bir de Galatasaray pazarlamayı tamamen Nike'a bırakmış durumda bizde ise kulüp yapıyor. Nike'ın yaptığı pazarlama daha iyi ama daha pahalı kulüpte hem pahalı olmasın istiyor hem para bizde kalsın..
            En son Sefa tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 15:45.

Yorum

• Nike ın kumaş kalitesi iyi olabilir, tartışılmaz... ama ben o kaliteyi kendi formamda göremessem o zaman tartışılır. O yüzden diğer başarılı takımlar nike giymiş giymemiş şahsen beni ilgilendirmez. Nike ile uzun yıllar çalışmayı herkes ister ama bu Nike Hollanda olursa tabi.

Nike bize iki sene üst üste aynı beyaz formayı ve kaleci formasını giydirerek şahsen benim gözümde bitmiştir. Allah'tan takımızın renklerini tutturdu. ki, Nike Kappa Puma Adidas v.s hangi rengi istersen onu gönderir.Bu yüzden renk konusunda bence Nike in bir başarısı yok çünkü mecbur.

Kappa ilk zamanlarda yanlış kullanıyordu renkleri doğru ama sen ondan hangi rengi istersen o da sana o rengi verir. Bugün üretilen efsane formamızda aynı renklerde üretiliyor... Demekki mantıksal açıdan bir renk standartımız olmadı görüşündeyim... Bu sezon ki 2 Forma (Energy ve Victory) takımıza en çok yakışan, renk uyumu açısından en güzel formalardan hakkını yememek lazım. Ama biraz da şans işi. Belki önümüzdeki sezon yeni katalogdaki formalar yakışmıcak kim bilir...

Nike giymek bize marka açısından bişey kazandırmaz. kendimize özgün, takımızın ruhunu yansıtan formalar giymek marka değerimizi yükseltir düşüncesindeyim... Ha bunu yapan Nike olursa daha bi güzel olucağı da kesin tabi...
              181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike ın kumaş kalitesi iyi olabilir, tartışılmaz... ama ben o kaliteyi kendi formamda göremessem o zaman tartışılır. O yüzden diğer başarılı takımlar nike giymiş giymemiş şahsen beni ilgilendirmez. Nike ile uzun yıllar çalışmayı herkes ister ama bu Nike Hollanda olursa tabi.

Nike bize iki sene üst üste aynı beyaz formayı ve kaleci formasını giydirerek şahsen benim gözümde bitmiştir. Allah'tan takımızın renklerini tutturdu. ki, Nike Kappa Puma Adidas v.s hangi rengi istersen onu gönderir.Bu yüzden renk konusunda bence Nike in bir başarısı yok çünkü mecbur.

Kappa ilk zamanlarda yanlış kullanıyordu renkleri doğru ama sen ondan hangi rengi istersen o da sana o rengi verir. Bugün üretilen efsane formamızda aynı renklerde üretiliyor... Demekki mantıksal açıdan bir renk standartımız olmadı görüşündeyim... Bu sezon ki 2 Forma (Energy ve Victory) takımıza en çok yakışan, renk uyumu açısından en güzel formalardan hakkını yememek lazım. Ama biraz da şans işi. Belki önümüzdeki sezon yeni katalogdaki formalar yakışmıcak kim bilir...

Nike giymek bize marka açısından bişey kazandırmaz. kendimize özgün, takımızın ruhunu yansıtan formalar giymek marka değerimizi yükseltir düşüncesindeyim... Ha bunu yapan Nike olursa daha bi güzel olucağı da kesin tabi...
                Bir şeyi düzelteyim, 2 sene üst üste aynı beyaz forma ve kaleci formalarını Nike yollamadı kulüp istedi. Katalogda başka formalarda vardı ama kulüp bunları tercih etti.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bordo olanı da yapacağım müsait bir zamanda. ( yaka içleri de bordo olmalı, düzeltirim bir ara)

Hangi forma seçilirse seçilsin içerisinde mutlaka bordo mavi renkler birarada kullanılmalı.
                  Harika olmuş bordo ağırlıklı olan da güzel görünür ikisi de makbul yani.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1) Pazzini
                    2) Götze
                    3) Özil

formaları gelecek sezon çok iyi olur...
                    Sanırım masada Wilshere' ın giydiği ürün de varmış...önerilen formaları öve öve bitiremiyor Nike bayileri bakalım...
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanırım masada Wilshere' ın giydiği ürün de varmış...önerilen formaları öve öve bitiremiyor Nike bayileri bakalım...
                      Masada kalır o ürün.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Masada kalır o ürün.
                        İşin ilginç yanı yaklaşık 3-4 ay önce gelecek sezon formalarının belirlendiği söylenmişti...
                        En son Abluka tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 17:47.
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Gold forma tarihimizde kara bir leke...
                          7

Yorum

• Yoo hiçte bile gold forma siyah şort ve ve çorapla harika gözüküyo bence haa taraftar olarak alıp giymek güzel olmaz çubuklu varken
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X