Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike sen ne istersen onu gönderiyor. Ticaret bu.
    abi tamam özel formayı hak etmiyoruz da bu kadarda zevksiz olunmaz ya ayrıca gelecek sne sözleşme bitiyor muş bizimde hollanda ya geçme şansımız var mı ?
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu forma son zamanlarda gördüğüm en iyi Nike formasıdır. Buna benzer bir formamız olsun, 80 de veririm 90 da.

Hollanda forması da yabana atılacak gibi değil.
      Kaan'ım forma değil ki bu,
      bildiğin yaz günleri giydiğimiz 20 tl ye aldığımız tişörtlerden
      kalitesinden anlamam belki kalitelidir ona bişi diyemem ama görüntü itibarı ile france formaları formadan başka her şeye benziyor.

Hırvat formaları çok hoş,
      Hollanda ve Brezilya formaları ise bu kadar sade bir ürün anca bu kadar çok şık olur dedirten cinsten.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Milli takımımız hazırlık maçına yeni formalarıyla çıkacaktır.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Milli takımımız hazırlık maçına yeni formalarıyla çıkacaktır.

eskilerin deyimiyle "muşamba naylon" forma...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir şeyi düzelteyim, 2 sene üst üste aynı beyaz forma ve kaleci formalarını Nike yollamadı kulüp istedi. Katalogda başka formalarda vardı ama kulüp bunları tercih etti.
            Bana çok saçma geliyor. Tamam kulüp ister ama Nike da derki kardeşim benimde bi imajım var sen bunu geçen sezon giydin bu sezon başkasını seç demesi lazım. Tek suçlu yönetim değildir bence...
            181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaan'ım forma değil ki bu,
              bildiğin yaz günleri giydiğimiz 20 tl ye aldığımız tişörtlerden
              kalitesinden anlamam belki kalitelidir ona bişi diyemem ama görüntü itibarı ile france formaları formadan başka her şeye benziyor.

Hırvat formaları çok hoş,
              Hollanda ve Brezilya formaları ise bu kadar sade bir ürün anca bu kadar çok şık olur dedirten cinsten.
              Valla benim açımdan forma budur Ertan abi. Formayı ben sadece maçlarda ve maçların olduğu gün giymek istemem, herhangi bir gün de giyebilirsin bunu, gayet de hoş olur.

Ali Fuat abi seneye beyaz formamız olursa muhtemelen bu modelde olacak dedi. İnşallah öyle olur, ne zamandır beklediğim model...
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• her ülkenin milli takımında o ülke federsyonunun arması var, bizimkiler sanki voleybol federasyonuna bağlı, üstelik avantajlı bişey tff armasında türk bayrağı da var neden formaya konulmaz anlamıyorum.
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her ülkenin milli takımında o ülke federsyonunun arması var, bizimkiler sanki voleybol federasyonuna bağlı, üstelik avantajlı bişey tff armasında türk bayrağı da var neden formaya konulmaz anlamıyorum.
                  Zaten Vatan Millet Sakarya gazıyla maç kazanıyoruz bir de o Bayrak olmadı mı nasıl maç kazanacağız ?

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    her ülkenin milli takımında o ülke federsyonunun arması var, bizimkiler sanki voleybol federasyonuna bağlı, üstelik avantajlı bişey tff armasında türk bayrağı da var neden formaya konulmaz anlamıyorum.
                    Olmaması isabet olmuş bence. TFF özellikle son yıllarda Türk Milletini tam temsil edemediği için arma yerine Türk bayrağı olması daha anlamlı.

Aklıma gelmişken kaç tane milli takım forması satılıyor acaba?
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 13:50.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hollanda forması ne öyle ya mükemmel mükemmel mükemmel ya lanet olsun gidip alıcam bir tane

Aynısından bize yapsalar keşke Siyaha hastayım zaten mükemmel yapmışlar.Siyah forma denildiğinde böyle bir şey bekledim. Siyah forma bordo mavi gayet uyumlu olur bana göre. Hayalimdeki formadaki renk kombinasyonu siyah bordo mavi. Böyle bir şey yapacaklarını duyunca heyecanlandım. Gold formaymış. Gitsinler kendileri giysinler onu.
                      En son Atakan tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 14:25.
                      Més Que Un Club

Yorum

Olmaması isabet olmuş bence. TFF özellikle son yıllarda Türk Milletini tam temsil edemediği için arma yerine Türk bayrağı olması daha anlamlı.

Aklıma gelmişken kaç tane milli takım forması satılıyor acaba?

bi kac yil önce nike daki görevli birisiyle konusma firsatimiz olmusdu
                        Türkiye Milli takim formasi yurtdisinda daha cok satiliyor demisdi

ben bile her sene olmasada iki yilda bir almaya calisirim birtane
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• a f s abi Hollanda forması bizim 3. renk forma olabir mi mesela? Siyah forma, turuncu olan yer mavi, turuncunun çevrsindeki siyah şeritlerde bordo. Zahmet olmazsa böyle bir çalışma yapabilir misin?

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marsilyanın formasının siyah hali gibi olmuş
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak veysel enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Marsilyanın formasının siyah hali gibi olmuş
                                hollanda forması
                                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X