İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu forma son zamanlarda gördüğüm en iyi Nike formasıdır. Buna benzer bir formamız olsun, 80 de veririm 90 da.
Hollanda forması da yabana atılacak gibi değil.
bildiğin yaz günleri giydiğimiz 20 tl ye aldığımız tişörtlerden
kalitesinden anlamam belki kalitelidir ona bişi diyemem ama görüntü itibarı ile france formaları formadan başka her şeye benziyor.
Hırvat formaları çok hoş,
Hollanda ve Brezilya formaları ise bu kadar sade bir ürün anca bu kadar çok şık olur dedirten cinsten.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takımımız hazırlık maçına yeni formalarıyla çıkacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şeyi düzelteyim, 2 sene üst üste aynı beyaz forma ve kaleci formalarını Nike yollamadı kulüp istedi. Katalogda başka formalarda vardı ama kulüp bunları tercih etti.181' PARS Squadron
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaan'ım forma değil ki bu,
bildiğin yaz günleri giydiğimiz 20 tl ye aldığımız tişörtlerden
kalitesinden anlamam belki kalitelidir ona bişi diyemem ama görüntü itibarı ile france formaları formadan başka her şeye benziyor.
Hırvat formaları çok hoş,
Hollanda ve Brezilya formaları ise bu kadar sade bir ürün anca bu kadar çok şık olur dedirten cinsten.Formayı ben sadece maçlarda ve maçların olduğu gün giymek istemem, herhangi bir gün de giyebilirsin bunu, gayet de hoş olur.
Ali Fuat abi seneye beyaz formamız olursa muhtemelen bu modelde olacak dedi. İnşallah öyle olur, ne zamandır beklediğim model...teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
her ülkenin milli takımında o ülke federsyonunun arması var, bizimkiler sanki voleybol federasyonuna bağlı, üstelik avantajlı bişey tff armasında türk bayrağı da var neden formaya konulmaz anlamıyorum.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher ülkenin milli takımında o ülke federsyonunun arması var, bizimkiler sanki voleybol federasyonuna bağlı, üstelik avantajlı bişey tff armasında türk bayrağı da var neden formaya konulmaz anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher ülkenin milli takımında o ülke federsyonunun arması var, bizimkiler sanki voleybol federasyonuna bağlı, üstelik avantajlı bişey tff armasında türk bayrağı da var neden formaya konulmaz anlamıyorum.
Aklıma gelmişken kaç tane milli takım forması satılıyor acaba?En son a f s tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 13:50.
Yorum
-
Hollanda forması ne öyle ya mükemmel mükemmel mükemmel ya lanet olsun gidip alıcam bir tane
Aynısından bize yapsalar keşkeSiyaha hastayım zaten mükemmel yapmışlar.Siyah forma denildiğinde böyle bir şey bekledim. Siyah forma bordo mavi gayet uyumlu olur bana göre. Hayalimdeki formadaki renk kombinasyonu siyah bordo mavi. Böyle bir şey yapacaklarını duyunca heyecanlandım. Gold formaymış. Gitsinler kendileri giysinler onu.
En son Atakan tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 14:25.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaması isabet olmuş bence. TFF özellikle son yıllarda Türk Milletini tam temsil edemediği için arma yerine Türk bayrağı olması daha anlamlı.
Aklıma gelmişken kaç tane milli takım forması satılıyor acaba?
bi kac yil önce nike daki görevli birisiyle konusma firsatimiz olmusdu
Türkiye Milli takim formasi yurtdisinda daha cok satiliyor demisdi
ben bile her sene olmasada iki yilda bir almaya calisirim birtane[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak veysel enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarsilyanın formasının siyah hali gibi olmuşBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
Yorum