Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zafer işaretli formayı ve çubuklu formayı çok beğendim sarı formada gzl.....

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hiç uğraşma çünkü burada yazanlar yazılanı okumuyor sadece kendi bildiğini yazıyor,

Kappa daha iyiymiş, evet daha iyi barça ya benziyordu renkler, mesela lacivert bordo, bir ara puma lacivert kırmızı yapmıştı bize,

çok iyi hatırlıyorum Özkan Sümer o zamanlar puma uzun zamandır bizimle çalışmak istiyordu onun için puma ile anlaştık dediğinde aha puma ile anlaştık demiştim,
      arkadaşın cevabı valla mı puma çok iyi kaleci ççç ççç (diyen gs liydi) ne alakaysa

sonuç olarak formalarda herkesi aynı anda memnun etmek imkansızdır, burada taraftarın yaptığından çok daha kaliteli tasarımları çizgileri nike stilistleri de yapar bu zor değil onlar için. Ama burada kar olayı var ve bu karı belirleyen kulüptür.

Ben bu konuda son kez yazıyorum, zaten nike ile hiç bir bağım yok savunma telaşımda yok, ama bilip bilmeden yazılan yorumlar gerçekten acı veridi. kulüp seçiyor ve nike gönderiyor.

Geçen sene gri forma özeldi ama renkleri özeldi, çünkü o renklerde kullanan hiç kimse yoktu ve sadece bizim için yapıldı. kulüp yeteri kadar satış olmadığı için (benim tahminim) böyle bir olay içine girmedi. Ofspor' giyiyor diye sürekli buraya alıntı yapanların amacını da anlamış değilim. Bugün Ofspor gider interin giydiği formayı alır giyer, veya İspanya 3. ligde mücadele eden bir takım ile Barça aynı formayı giyebilir,

bugün 75 tl 85 tl bize pahalı geliyor, ama özel denilen formalarda maliyet daha da artacak. olsun ben 100 lira verir alırım demesin hiç kimse o kadar basit değil o işler, sonuçta kulüp bir sipariş verecek ve satılmaması kulübe dez avantaj.

çok merak ediyorum sürekli eleştirenler acaba biliyorlar mı ki kulüp biz bu formayı isteriz, bize özel forma tasarımı yapın kimsenin giymediği dedi de nike kabul mü etmedi, var mı böyle bir şey.

adidas olayını da unutmayalım, bize en ciddi teklifi nike vermişti ve adidas teklif bile vermemişti, bunu zaten o dönemleri iyi takip edenler bilirler. Bu başlığı takip ediyorum, özel forma olayında özel bir beklentim yoktu zaten, Barça yılda minimum 150.000 forma satarken biz 50.000 rakamını yakalayamıyoruz. Almanya 2. ligindeki takıma özel forma varda bize neden yok sorusu da çok komik, senin kaç taraftarın nike forma alıyor, o takımın taraftarı ne kadar orjinal forma alıyor.

kulüp halen bazı şeylerin önüne geçememiş, maçlarda stad etrafında çakma formalar satılırken, taraftarlar aynısı zaten neden ona o kadar para vereyim diyerek çakma forma alırken satış rakamları yükselemezken özel forma falan beklemesin hiç kimse.

birisi de çıkmış pijama diyor, eh ne diyelim, birisi gidiyor armanın yerine takılıyor, diğeri nike logosunun duruşunun yanlış olduğunu söylerken oyuncunun üzerinde o şekilde durduğunu görmek istemiyor, en iyi yaptığımız şey eleştiri, peki destek, zaten dünde yazmıştım, ilk çubuklu çıkmadan önce tasarım olarak gösterildiğinde bu çıksın 2 tane alırım diyenler forma çıkınca bu ne laa buna para vermem almıyorum demişlerdir. Hatırlatınca da rezil mi etmek istiyorsun gibi basit bir cümle kurup geçiştirmek istemiştir. Daha iyi olabilirdi tabi ki. Herkesin görüşü farklı bazıları lansmanı çok beğendi bende geçen seneki daha güzeldi diyorum

Hep Destek Tam Destek
      hocam eline sağlık güzel yazmışsın, söylediklerine katılıyorum.. ama şöylede bişey var gördüklerimizide söylememiz gerekmiyor mu? bence bazı şeyleride söylememiz gerekiyo herkesin farklı düşünceleri olabilir, ama bu tanıtımda en çok eleştirdiği şey formaların özel olmamasına rağmen özel yapılmış gibi gösterilmesi, bu bence çok yanlış bir davranış... ayrıca 3 sezondur arma konusunda bi adım yol katedememiz onu geçtim armanın büyüklüğüne ve simetrisine dikkat etseler bari sanki hiç kimse bu işi önemsemiyormuş gibi geliyor insana..

NOT: Eleştiri yapmama rağmen her sene olduğu gibi bu senede orjinal bir forma tabi ki alıcam...
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Formalar iyi bence...

Sadece Türk Bayragi yok ona üzüldüm...

Ayrica Siyah ile bordo mavi cizgili bir formada süper olurdu...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben gri formayı çok sevdim sorun yok o yüzden .Ben forma konusunda eleştiremiyorum ya duygusal bakıyorum olaya
          Gri forma bencede fena değildi kolları bordomavi güzeldi. Gold formadan daha özel olduğu kesin. Gold hiç olmamış ya.

Yorum

• Nostalji

şu forma gibisi yok bee...
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• arkadaş çuvalın üstünde de trabzonspor arması olsa bana sevimli geliyor.victory formayı çok beğendim çıktığında alacağım biraz zaman ilerlediğinde de çubukluyu alacağım.
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Evet bugüne kadarki en iyi formalari Kappa yapmisti, resmen üstüne yapisiyor ve böylece cok daha iyi duruyor.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaş çuvalın üstünde de trabzonspor arması olsa bana sevimli geliyor.victory formayı çok beğendim çıktığında alacağım biraz zaman ilerlediğinde de çubukluyu alacağım.
                  Aynen Bende
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• ELIT TAKIM GALATASARAY SK

Yeni sezonun açılmasıyla birlikte bizi transferler kadar ilgilendiren bir diğer konu da yeni sponsorumuz Nike ve bize yapacağı ürünlerdi.
                    Bu konu hakkında birçok kez açıklamalar yapmamıza rağmen kafalardaki sorunları gidermemiz için bugün bir kez daha Nike'a gittim, buradaki büyük mağazalardan birinin müdürü olan değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Öncelikle bugünkü ziyaretimden farklı olarak size bazı bilgiler verebilirim. Hiç meraklanmayın özel kategorideyiz. Yani Nike'ın Elit Takımlar dediği kategoride ve birçok takımın değil 11+1 (Galatasaray) takımın bulunduğu sınıfta. Bu 12 elit takımın bulunduğu 2011-12 Kataloğunu bugün gördüm, size burdan formaları söylemeyi çok isterdim ancak katalogda formalar ve antreman ekipmanları template olarak var yani "sır gibi saklanıyor" denilmesinin en büyük nedeni bu.

Nike'ın geçenlerde haberlerde çıkan olayı gerçek, resmi olarak tarih 1 Temmuz. Eğer Galatasaray SK bu tarihten sonra Adidas ürünü kullanırsa, kullandığı her an için ceza ödeyecek Nike'a.

Bir diğer haberimiz ise Nike'ın üretimde geç kaldığı. Bu yukarıda gördüğünüz antreman ürünlerinin geçici olduğu bilgisi var, ne kadar gerçek yakında göreceğiz. Ancak bugünkü abimiz antrenman ürünlerinin bunlar olmadığını ve Nike'ın yeni ürünleri yetiştiremediği için şimdilik geçici ürünlere Türk Telekom, Avea, Ülker reklamlarını bastığını, bu basımların da Türkiye'de gerçekleştiğini söyledi.

Katalog'da ilgimi çeken bir diğer nokta ise Shakhtar Donetsk'ten sonra GALATASARAY SK 2011-12 yazması idi bu güzel bi ayrıntıydı ve topun güzelliği de ayrı bir olay.

Formaların Fiyatları : 60$, 99TL
                    Topun Fiyatı: 105$

Diğer antreman ürünlerinin fiyatları 44 Tl

Adidas'la biten sözleşme fesih bedeli net olarak 5 Milyon Dolar ödenmiştir

Şimdilik beklemede kalıyoruz ancak toparlamak gerekir ise:

-Antreman ürünleri %85 Geçici
                    -Formaların çıkış tarihi temmuz sonu veya eylül başı
                    -Nike'ın Elit Kategorisindeyiz

Galatasaray 12 elit takım arasındaymışlar formalarıda ona göre olacakmış bakalım bizimle ve Gs arasında ne fark var formaları çıkınca görecez gerçekten GS bizden farklımı tutacaklar
                    En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 22:05.

Yorum

• Yeni sezonun açılmasıyla birlikte bizi transferler kadar ilgilendiren bir diğer konu da yeni sponsorumuz Nike ve bize yapacağı ürünlerdi. Bu...

Bi bakın derin. Eğer doğruysa yazılanlar bu muameleyi görmemiz için ne yapmamız lazım ?

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Koskoca Barcelona katalog takımı oldu iyimi
                        Siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz bunlar katalog forması falan değil, bunlar Nike'ın birinci kalite formaları ve kumaş kaliteleri de bizimkilerden kat be kat daha iyi.Aynı model olunca katalog forması mı oluyor yani.Belki iki sene sonra daha kötü bir kumaş ile katalogda yer alabilir bu forma.Hadi diyelim ki bu katalog forması Nike'a herhangi bir üçüncü lig takımı gitsin desin ki ben bu formadan istiyorum bana bu formadan var bakalım veriyor mu ? Ama bizim formalar öyle değil, amatör takım bile bizim giydiğimiz formaları parasını verip giyebilir.Kendinizi kandırmayın yani bu formalar katalog forması falan değil.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaş çuvalın üstünde de trabzonspor arması olsa bana sevimli geliyor.victory formayı çok beğendim çıktığında alacağım biraz zaman ilerlediğinde de çubukluyu alacağım.
                          Geçen gün bende aynısını yazdım.Eleştirirsem kendime ihanet etmiş olacağımı düşünüyorum.O yüzden çuvalada dikseler armayı bende alıp üstüme giyerim
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki yöneticilerimiz olsun, afs abi olsun neden burda bu seneki formalarımız geçen senekinden siyah beyaz kadar farklı olacak gibi açıklamlarda bulundular.Gidin bakın geçmiş sayfalara, sadece bize özel, bizim kimliğimizi yansıtacak formalar hazırlanacak denildi mi denilmedi mi, her sene beklentileri bu kadar yükseltip sonra da yeteri kadar forma satılmıyor demenin ne gereği var.

Bir de işin garip tarafı ne biliyor musun Nevzat Aydın'a soruluyor gri forma hakkında ne düşünüyorsunuz diye o da tarihimizdeki en kötü forma diyor, sonra da aynı modelde gold diye saçma sapan Ofspor'un geçen sene giydiği formayı yok bilmem sarısı yaşadığımız başarıları siyah da haksızlıkları temsil ediyor diye önümüze sunuyor.

Beyaz forma ise tam bir skandal bana göre, geçen seneki formadan ne farkı var, hadi bu renkte yapabiliyordunuz formaları bu sene neden yapmadınız kardeşim.

Her sene aynı masalı dinliyoruz.
                            Yönetimin yaptigi islere birsey diyemem.
                            Ama belkide formalarin reklamini yapmak icin beklentileri yükseltiyorlar.

Ben acikcasi formalarin hepsini begendim. Tek armalarin yeri tuhaf geliyor bana. Trabzonspor özel forma yaptiramadigi icin bunlarla yasamamiz gerek, onlarada sükür edelim.

Yorum

• ya 1 senede bızı heycanladıracak bı forma yapamıolar.bukadar mı zor ya .amele amele forma yapmıslar yıne ya.en guzelı kappaydı..uzun kollu koyu bordo mavııyı gıyıyorum hala maclarda
                              https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz bunlar katalog forması falan değil, bunlar Nike'ın birinci kalite formaları ve kumaş kaliteleri de bizimkilerden kat be kat daha iyi.Aynı model olunca katalog forması mı oluyor yani.Belki iki sene sonra daha kötü bir kumaş ile katalogda yer alabilir bu forma.Hadi diyelim ki bu katalog forması Nike'a herhangi bir üçüncü lig takımı gitsin desin ki ben bu formadan istiyorum bana bu formadan var bakalım veriyor mu ? Ama bizim formalar öyle değil, amatör takım bile bizim giydiğimiz formaları parasını verip giyebilir.Kendinizi kandırmayın yani bu formalar katalog forması falan değil.
                                1. kalite derken kumaş olarak mı yoksa formanın görünüş olarak mı birde bu işler talep meselesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X