Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fark şu

bir sene sadece ben giyerim

sonraki sene diğerleri

Sende ManU'nun seviyesine gel, sende giyin...

Bize özel olarak forma hazirlamazlar. Ne zaman ki avrupa'da müthis basarilara imza atariz, iste o zaman bu konu hakkinda konusabiliriz.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kappa formalar efsanedir zaten, vücuda oturan fit kesim.
      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Fontlarımız nasıl acaba? Ya bugün Burak'ın resmi vardı resmi sitede yeni formayla o nerde. Arkasındaki formaların şortunda yeni font az gözüküyodu

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu resimler şehrin neresinde yapıldı bilen varmı arkadaşlar
          Resimdeki atkıda "HERYER" birleşik yazılmış. Tebrik ederim...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Katalog matalog altın sarısı forma hariç bence formalar gayet güzel. Özel forma isteyen arkadaşlara da şaşıyorum doğrusu. Hangi başarımızdan ötürü özel forma istiyoruz?

Yorum

• sadece özel forma mevzusu değil markalaşmak için forma tipinde istikrar da önemli

http://www.historicalkits.co.uk/Asto...ston_Villa.htm

aston villa 100 yılı aşkın bir süredir aynı formayı giyiyor, tabi şimdilerde bu formanın yanında başka çeşitler de var ama adamlar o tip formaya aston villa tipi dedirtmişler

biz daha renklerimizde bile istikrar yakalayamamışız( bkz: kappa ve puma formaları)

Yorum

• Bizdeki bu özel forma merakı neden anlamıyorum neden ?

Formamı şampiyon yapacak bizi ? İyi forma giyenmi oluyor şampiyon ?

Buyrun Adidas'ın Marsilya'ya yaptığı özel forma süper gerçekten 2011-2012 yılında bunu giyecekler...

Buyrun Nike'nin Barcelona formaları(ürünleri)

Özellikle buna dikkatinizi çekmek istiyorum

Barcelona'nın deplasman forması bu herhangi bir özellik göremiyorum ? Yada özel forma ? Adamlar dünyada ne kadar kupa varsa kaldırdılar ancak onlara özel yapılmış bir forma yok ?

Adamların giydiği formayı Atletico Madrid'de giyiyor...

İnter'de

Milan'da benzerini giyiyor

Bu saydığım takımlar dünyanın en büyük takımlarından bunlar özel forma isteyebilir bunlara yapılır ancak çoğu katalog ürünü giyiyor katalog ürünü nedir açıklayayım ;

Katalog Ürünü : Amblemsiz ve reklamsız olarak 30-40 €'a alabilirsiniz bu formaların istediğiniz renkleri alabileceğiniz ürünlerdir katalog ürünü...

Gelelim bizim formalara ;

Gold : Herkes gibi bende beğenmedim ancak futbolcular üzerinde güzel durur...
                Victory : M.Utd'nin eski giydiği forma bence gayet güzel olmuş yakışmış muhtemelen herkes bundan alır...
                Energy : Bence gayet güzel çubuklu bir forma...
                White : Neredeyse hiç değiştirilmemiş beyaz forma zaten beyaz formadan bişey beklenmez ?

Örnek olarak Beşiktaş'ın bu sezon giydiği formaların nesi özel ?

Bize kim özel forma yaptı ? Kappadır gidiyosunuz adamlar dümdüz formalar verdi bize biz desen olayını Puma'dan gördük.
                27 yıldır şampiyon olamıyoruz en son Türkiye Kupası ve Süper Kupayı aldık tabiki çok büyük bir klübüz ancak Dortmund'a bakın özel bir forması varmı bu sezon şampiyon olmalarına rağmen ? Yani beklentilerimiz niye acayip büyük anlamıyorum ? Sanki biz ligi yıllardır alt üst etmişiz Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyoruzda yinede bize kötü forma yapılıyor öyle bir hava esiyor burada.

Son olarak "Bizim kadar formanın inciğiyle cinciğiyle uğraşıpta bizim kadar az forma alan taraftar bulamazsınız"

Not : Bence eleştirdim herkes gibi bu söylediklerim bir nevi kendimede
                En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 22:39.
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fark şu

bir sene sadece ben giyerim

sonraki sene diğerleri
                  Bende diyorumki Koskoca Real Madrid bile su son gösterdigim cocuk t-shirti gibi giyiyo yillardir. Dünyanin dört bir yaninda ayni sekil formalar dolaniyor. Adamlar ses cikarmiyolar diyorum. Bazilarida realle Trabzonsporumu kiyasliyosunuz diye tiye aliyo...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen katılıyorum.... cubuklusuda güzeldi

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu resimler şehrin neresinde yapıldı bilen varmı arkadaşlar
                      Ben üstekini gördüm herhalde bugün stadyumun (yavuz selim tarafında) yanında ama emin de değilim Dolmuşla geçiyordum.
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Şunu söyleyeyim formalardaki ufak detaylar sezon içinde değiştirilebilir..Ama futbolcuların kullandıklarında olur bu değişiklikler, satıştakilere bir şey yapılamaz.

Mesela Nike logosu formaya göre beyazdan bordoya, maviye vs.. dönüşebilir. Logoda değişiklik olabilir.

Geçen sene fontlar çubukluya sarı basılmıştı tepki üzerine beyaza dönmüştü ilerleyen haftalarda.

Yorum

• Şu formaları herhangi bir üçüncü lig takımı da giyebilir mi peki, sorumuzu böyle soralım.Bizim formalarımız öyle değil işte amatör takım bile bizim formalarımın tıpatıp aynısını aynı renklerle satın alıp kullanabiliyor.

Yorum

• Kappa formayı beğenenler Nike'ı beğenmese de olur

O formaların ne kumaşı kumaştı ne de rengi renkti. Anlamsızdı. Kappa son sezonunda bizim renkleri tutturdu o da çubuklu formaydı. Onun da özel bir forma olmadığını herkes biliyor
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Sorun kesinlikle NİKE'de değildir...
                              Adamlardan sana "özel" ürün tasarlamasını beklemek çok fazla iyi niyetli yaklaşım olur sattığımız forma sayısı belli iken böyle bir topa kimse girmez...

Sorun; Başta N.Aydın ve TsClub yetkililerindedir...
                              En büyük sorun taraftara söylenen "YALAN" dır...
                              En büyük ikinci sorun GOLD denilen saçma renk tercihidir...

Yakalı diye tercih edilmeyen Fransa milli takım forması olayına inanmamıştım hala daha inanmıyorum...
                              Gri forma için rezalet diyen N.Aydın bu Gold formayı nasıl savunuyor kendi ağzından duymak isterdim...
                              Formalar üzerinde bordo-mavi detaylar olduğu söyleniyordu gören-duyan Allah rızası için paylaşsın zira ben öyle birşey görmedim de duymadım da!
                              Manu formasını bir yıl geriden takip etmek zoruma gitmez tıpkı Porto formasını takip etmek gibi...
                              Ama Ofspor'u ve olmayacak bir rengi takip etmek zoruma gider...

A.Villa'yı da bir yıl geriden takip edemez miyiz?
                              Hani bizim çizgilerimizi yansıtacaktı 70-80 dönemini hatırlatacaktı bize yeni formalar?

Katalog da bulunan ince çizgili beyaz formayı göremeyen göz nasıl olurda yönetimde böyle bir koltuğu meşgul eder? Koltuğu doldurmak deyimi kilo ile mi alakalıdır?

Bunca yalan ve özensizlik içerisinde kime nasıl kızacağımızıda şaşırdık taraftar olarak...
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu formaları herhangi bir üçüncü lig takımı da giyebilir mi peki, sorumuzu böyle soralım.Bizim formalarımız öyle değil işte amatör takım bile bizim formalarımın tıpatıp aynısını aynı renklerle satın alıp kullanabiliyor.

Ofspor forması Beşiktaş'ın 1.sıradaki forma tipi ile aynı değil mi

Yorum

Yükleniyor...
                                X